forum_user 02.09.2002 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 A co to jest Wieruchowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clark 02.09.2002 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 W Babicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 02.09.2002 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Z tego, co pamiętam, jak szukaliśmy dzialki, to w samych Babicach ceny zaczynały się chyba od ok. 40 USD/m2. Taniej chyba w Wieruchowie nie kupisz, bo jest jeszcze bliżej Wawy i blizutko Bronisz a tam są duże inwestycje (warzywny rynek hurtowy dla całej Wawy). Zerknij zresztą sam na mapkę na mojej stronce www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clark 02.09.2002 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Witaj CKWADRAT. Wielkie dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.09.2002 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Dużo zależy od rodzaju, wymiarów i "jakości" dziłaki. Pamiętam, że można było coś kupić nawet za 15$ w Babicach ale ja nawet nie chiałem tego oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clark 03.09.2002 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2002 Chodzi mi o działkę budowlaną w pełni uzbrojoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.09.2002 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2002 Jeśli chcesz wiedzieć dokładnie, musisz podzwonić po paru warszawskich agencjach nieruchomości. Telefony (i oferty) znajdziesz na www samych agencji (np. http://www.strzelczyk.pl, http://www.wigro.pl, http://www.dragowski.pl) albo w internetowych ogłoszeniach Gazety Wyborczej (http://www.wyborcza.pl). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.09.2002 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 W pełni uzbrojoną i w przeciętnej lokalizacji to tak jak pisał ckwadrat, około 40$ za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clark 04.09.2002 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 Dziękuję wszystkim za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.09.2002 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Dolores, Jak tam domek ? Pewnie już stoi ? Dahch przykryty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.09.2002 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 No właśnie? Jak znam szkielety to pewnie już pod dachem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.09.2002 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Jakaś wiecha ? )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.09.2002 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 8 września w Kampinosie organizują Ekopiknik. Przejeżdżaliśmy wczoraj i widzieliśmy transparenty ale żadnych szczegółow nie znamy. Może jakieś spotkanie Grupy Kampinoskiej z warszawskimi przyległościami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.09.2002 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Chętnie ale do popołudnia (mamy już ekogrila o 16-tej ) A gdzie widziałeś te transparenty ? Ja dzisiaj jechałem i nie widziałem (fakt, że patrzyłem raczej na ogłoszenia o ziemii, wykopach, blaszkach i barakach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.09.2002 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Zielone transparenty, nad jezdnią widzieliśmy w samym Kampinosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 06.09.2002 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 A gdzie Was tam zawiało ? W poszukiwaniu zgubionego czegoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.09.2002 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Jechaliśmy w poszukiwaniu drewna na więźbę. Aż za Sochaczew i za Gąbin. Do tartaku w Zaździerzu koło Łącka. Bedzie tego z 90 wiorst. Namiary mieliśmy od EM-a. Znaleźliśmy i zamówiliśmy, cenowo są nie do pobicia. Po drodze pytaliśmy w kilku innych tartakach/składach i wychodziło drożej. Pytałem też pod Twoim kątem o szkielety. Powiedzieli, że całych nie robią ale elementy mogą zrobić. Acha, przy okazji znaleźliśmy wspaniałe jezioro, nie mniejsze niż Zalew Zegrzyński. Będzie gdzie jeździć na weekendy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 06.09.2002 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Extra ! Dzięki za pamięć ! A daleko to jezioro ? Bo te bajorka w Zaborowie to tylko dla bardzo odważnych ryb się nadają do pływania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.09.2002 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Tam gdzie i tartak. Zaraz za Gąbinem, ok. 90 km od nas. Jest tam kilka ośrodków wypoczynkowych, domki do wynajęcia, łódki. Ale czas się tam zatrzymał chyba ze 20 lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 06.09.2002 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Mój dom ma się nieźle, dziś jedziemy sprawdzić. Wiechę planujemy na za dwa tygodnie (ze względu na inne plany) ale w zasadzie prawie można świętować. W sprawie pikniku – szkoda ale w ten weekend nie damy rady. Ciekawa jestem tego drewna spod Sochaczewa. Maco, drewno musi być suszone komorowo, wtedy nawet nie wymaga impregnacji. Przyjedź na naszą budowę i pogadaj z fachowcami. ckwardrat, jak postępy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts