Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:lol:

A na co-przyznaj się-nie wywiniesz mi się teraz. :)

no dobra dobra :-)

tak mi się jakoś dziwnie kojarzyło że Ty byłaś na spotkaniu takim pierwszym forumowym dawno temu w Redakcji.....kiedyś w muratorze było zdjęcie.....i pod zdjęciem były podpisy, ale nie konkretne.....no i tak sobie wtedy wymyśliłam że to chyba Ty :lol:

ale teraz to już zwątpiłam :( .....czy Ty byłaś w ogóle na tym spotkaniu?? i z kim w takim razie Cię pomyliłam??

Do MarcinM.

Co do ekipy to proszę poczekaj do środy. Ja mam w we wtorek spotkanie z ekipą z Konina. Na terenie Sochaczewa pobudowali trzem moim znajomym od fundamentów az po wykończeniówkę, a uwierz mi jeden z nich jest okropnie pedantyczny. Genralnie ludzie sią zadowoleni. Nie wiem tylko jak z kasą (ale się dowiem). Ja w tym roku nie będę budować na 100% (czekam na wode i prąd) jeżeli bedą mieli wolne to dam ci do nich namiar. Ich budowy (a w zasadzie gotowe domy) do obejrzenia w Sochaczewie

Pozdr.

Magda

Przeczytalam ostatnio w lokalnej gazetce, ze przebudowa Warszawskiej od Lazurowej do Leszna potrwa od 2004 - 2006. W pierwszej kolejnosci odcinek polozony na terenie gminy Stare Babice. Podobno juz sie rozpoczely pomiary geodezyjne. Ciekawe, jesli tak bedzie to super :) , ale pewnie jak rusza roboty to dopiero bedzie ciezko sie wydostac :lol: