forum_user 23.02.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witaj kgadzinko i mnie było miło. Czuj się członkiem honorowym naszej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 i mnie było miło Was poznać Opalku - jesteś największym moim zaskoczeniem na spotkaniu .....całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Bardzo się cieszę że mogłem poznać obecnych Mbz-tkę, Opalkę i Ckwadrata A jakby co to mogę przyciągnąć do was więcej głów z innych zakątków Polski Pozdrówka z Krakówka! Bardzo miło i mnie też było Was wszystkich poznać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Mnie też było miło Was poznać, szczególnie Opalkę... Opalko na następnym omówimy wszystkie zaległe tematy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 I mnie było miło Was poznać. I tylko żal,że tak mało czasu na pogadanie. Ale co tam,przyjemności trzeba dozować. ps.Bosze,to jak Wy sobie mnie wyobrażaliście? Że jako faceta to się domyślam,ale co jeszcze? Witaj Karolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 opal - no, nie, tak żle nie było choć wiem że tak czasem bywało ....tylko nie wiedzieć czemu myslałam że masz dłuuuuuugie włosy i nie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Znaczy miałam być blondynką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Znaczy miałam być blondynką? no tak...ale wcale nie ze względu na Twoje wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 A na co-przyznaj się-nie wywiniesz mi się teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 A na co-przyznaj się-nie wywiniesz mi się teraz. no dobra dobra tak mi się jakoś dziwnie kojarzyło że Ty byłaś na spotkaniu takim pierwszym forumowym dawno temu w Redakcji.....kiedyś w muratorze było zdjęcie.....i pod zdjęciem były podpisy, ale nie konkretne.....no i tak sobie wtedy wymyśliłam że to chyba Ty ale teraz to już zwątpiłam .....czy Ty byłaś w ogóle na tym spotkaniu?? i z kim w takim razie Cię pomyliłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Na spotkaniu tak.Na zdjęciu nie. Mogłaś mnie pomylić z Alicjanką lub Bułeczką. (chyba,z tego,co pamiętam) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Na spotkaniu tak.Na zdjęciu nie. Mogłaś mnie pomylić z Alicjanką lub Bułeczką. (chyba,z tego,co pamiętam) Pozdrawiam aaa, i wszystko jasne Alicjankę pamiętam z artykułu o niej....więc to Bułeczka pozdrawiam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam leśnych ludzi C2 co się dziwisz, w puszczy snieg leży dłużej i bidaki nie mogły się wydostać ;P Nie mieliście wrażenia jak byście byli na własnym weselu ? Tam też nie mogłem poswięcic wszystkim tyle czasu ile bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Coś w tym jest,dobrzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda9976 23.02.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Do MarcinM. Co do ekipy to proszę poczekaj do środy. Ja mam w we wtorek spotkanie z ekipą z Konina. Na terenie Sochaczewa pobudowali trzem moim znajomym od fundamentów az po wykończeniówkę, a uwierz mi jeden z nich jest okropnie pedantyczny. Genralnie ludzie sią zadowoleni. Nie wiem tylko jak z kasą (ale się dowiem). Ja w tym roku nie będę budować na 100% (czekam na wode i prąd) jeżeli bedą mieli wolne to dam ci do nich namiar. Ich budowy (a w zasadzie gotowe domy) do obejrzenia w Sochaczewie Pozdr.Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.02.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ale się porobiło. Myślałem, że Kampinos południowy to właśnie tam, gdzie się buduję. A tu masz: Kraków, Wrocław i w ogóle Polska Południowa Jeśli w sobotę było wesele, no to dzisiaj poprawiny . http://www.enter.net.pl/www/phantom/dom/jedzonko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 pewnie poprawiny były, w końcu jeszcze z beczka piwa sie ostała Boję się tylko żeby z tego powodu nie było jakichś opóźnień z wydaniem kolejnego numeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.02.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Mogą się i opóźnić. Byleby tylko zachowali pion. Tfu, znaczy się poziom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 23.02.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 magda9976, dzięki za info i czekam na wieści. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 25.02.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Przeczytalam ostatnio w lokalnej gazetce, ze przebudowa Warszawskiej od Lazurowej do Leszna potrwa od 2004 - 2006. W pierwszej kolejnosci odcinek polozony na terenie gminy Stare Babice. Podobno juz sie rozpoczely pomiary geodezyjne. Ciekawe, jesli tak bedzie to super , ale pewnie jak rusza roboty to dopiero bedzie ciezko sie wydostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts