Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

Witaj Rbit,

Owszem podlegam pod Pruszków, a w sprawie skrócenia terminu nasze podanie było wysyłane gdzieś do centrali.

Co do szkółki to może dowiedz się w dyrekcji KPN - tel.7226001. Wiem, że w Broniszach jest duża szkółka SGGW.

Aha, pozwoliłam sobie powołać do życia GRUPĘ IZABELIN mając nadzieję, że po pewnym czasie zacznie ona żyć własnym trybem.

Zapraszam wszystkich sąsiadów,

jj

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzieki za odpowiedż. Ta szkólka w Broniszach to pewnie masz na mysli Hodowle roslin w Broniszach ( przy głownej trasie na Poznań vis a vis giełdy prawie?) to jest spólka Agencji rolnej i moze nie jest tania ale godna polecenia ze wzgledu na wybór i jakośc oferowanego materiału.

Druga taka tylko duzo mniejsza jest w Zielonkach ( trasa na Kampinos za Babicami) troche tańsza z mniejszym wyborem ale tez godna polecenia.

telefon do KPN wypróbuje choć mam niezbyt mile wspomnienia ze wspólpracy z panami ale moze coś sie zmieniło?

grupe Izabelin zauwazylem. Dostane teraz min roztrojenia jazni bo wszystkie grupy bede przegladał, ale popieram inicjatywe :)

to jeszcze jedno pytanko do bywalaców: nie znacie gdzieś w okolicy taniej szkółki gdzie mozna kupic iglaczki . najlepsza była by szkólka nadleśnictwa bo tam mozna materiał do zalesiania za grosz kupic.

Z góry dziekuje za pozytywne odpowiedzi :wink:

Jak byś chciał sosny to mnie się tego sporo samo wysiało i możesz sobie wydłubać. Jeden warunek - wyrównujesz dołki cobym sobie nogi nie złamała.

[quote name="Szpulka

Jak byś chciał sosny to mnie się tego sporo samo wysiało i możesz sobie wydłubać. Jeden warunek - wyrównujesz dołki cobym sobie nogi nie złamała.

wielkie dzieki ale nie skorzystam. sosny mam obok w duzej ilości i chce troche urozmaicic krajobraz. Własnie w necie znalazlem namiary na szkolke produkujaca młodzież za przyzwoitą calkiem cenę. Co prawda szkólka jest troche daleko ale mysle ze warto sie przejechać jesli ktoś planuje obsadzanie i nie spieszy mu sie bardzo jesli chodzi o efekt.

Dla zainteresowanych opdaje namiary : http://www.kryt.pl/

Gdyby ktos cos wiedzial na temat albo sie tam wybrał niech da znac jak to wyglada w naturze pls.

Pozdrawiam

Witam wszystkich,

Dwa miesiace temu zlozylem wniosek w TPSA w Ozarowie. Odpowiedzieli mi, ze nie maja w Wiktorowie wolnych para i zaproponowali radiolinie. Odmowilem i czekam dalej

Ja na razie zaakceptuję radiolinię. Do tego skontaktowałem się z firmą skynet, której się wydaje, że w ciągu miesiąca będzie mogła udostępnić rediowo łączność do Internetu.

Jestem zainteresowany namiarem na dobrego glazurnika. Z góry dziękuję.

Robili u znajomego mieszkanie na firmę, widziałam wyglądało bardzo przyzwoicie. Zajmują się całą wykończeniówką, ale specjalizują się w glazurze. Podobno robili też duże powierzchnie w jakiejś mleczarni a to jest bardzo trudne aby w dużych przestrzeniach zachować poziom i dobrą jakość. Jeszcze z nich nie korzystałam jeśli chodzi o glazurę, brak kasy zmusił mnie do innych rozwiazań.

Mirosław Stalkopf 0601355754

Witajcie, od wczoraj mam studnie - 18,5 m gleboka, koszt - 1100zl.

Mam nadzieje, ze nie przeplacilam?

Aha, jesli ktos ma, to bardzo poprosze o namiary na architekta, ktory dokonuje adaptacji projektu z projektem zagospodarowania dzialki z opcja ewentualnego zalatwienia pozwolenia na budowe. Moze byc tutaj lub na priv.

Propozycje spotkania sa bardzo ciekawe - musimy jednak zalozyc, ze znalezienie dogodnego dla wszystkich terminu jest nierealne.

Przy okazji - czy ktos z Was ma albo slyszal o nieprzyjemnych doswiadczeniach w naszej okolicy gdzie materialy budowlane dostawaly nog? Interesuje mnie czy po zalozeniu, okien i drzwi a takze alarmu z monitoringiem mozna poczuc sie pewniej czy tez od tego momentu jest jeszcze bardziej niebezpiecznie.