forum_user 13.09.2002 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 Yacku, napisz coś o swoim domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 13.09.2002 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 Kochani sąsiedzi zza "między", kiedy to u Was wiecha planowana jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 13.09.2002 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 Wszystko zależy od tego, kiedy przywiozą więźbę. Oceniam to jeszcze w sumie na ok. 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 13.09.2002 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 Kochani, a Wy kiedy kończycie projektowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 13.09.2002 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 A my, czyli nasza lepsza połowa jeszcze nie bardzo zaczęła... Zobaczymy już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 13.09.2002 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 Witam w piątek trzynastego. Wszystko by było dobrze gdyby nie wizyta rodziny. Widać, że mama nie była zadowolona. Chyba jej zdaniem nasz dom jest za mały bo nie ma poddasza i schodów tak jak powinno być w każdym domu jednorodzinnym. Technologia też chyba nie ta. Prawdziwy dom buduje się cegieł. A do tego martwimy się czy zdążymy załatwić na czas przyłącza. Elektrownia dała przydział tylko musi wymienić transformator. Pytanie kiedy? No trudno, idziemy do przodu. Pozdrawiam wszystkich – jutro (to znaczy wkrótce) będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.09.2002 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2002 dolores, nie przejmuj się. Przecież rodzicom zawsze tródniej zaakceptować coś nowego i jest to w pewnym sensie ich prawo... Na pewno jak juz wszystko będzie zrobione i wykończone polubią ten dom a na "większą" starość na pewno docenią brak schodów i ciepło domku w szkielecie (przecież taki dom o wiele łatwioej przerobić czy to wewnątzr czy coś dorobić z zewnątrz). Nasi rodzice też patrzą krzywo na nasz wybór i pewnie jak już dom zacznie stawać będą nie tylko patrzeć krzywo... ale na pewno jak później zobacza to znmienią zdanie... Jeszcze nam się nie udało odwiedzić waszej budowy ale na pewno w tym tygodniu nam wyjdzie... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 15.09.2002 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2002 Z naszymi starymi było identycznie i to ze wszystkimi: "A co z dojazdami? A co zimą? A przecież sie nie znacie na budowaniu. A skąd weźmeicie pieniądzę?" itd. itp. Ale co zrobić, widać ten typ tak ma <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: ckwadrat dnia 2002-09-15 22:47 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 16.09.2002 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Dziękuję za wsparcie i wracajcie na budowę bo boję się, że te z pozoru niewinne refleksje polityczne pochłoną Was do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 16.09.2002 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Masz rację.Dzisiaj byłem w Zakładzie Energetycznym i zostałem polany zimnym prysznicem biurokracji monopolistycznej i sprowadzony na piękną ziemię. Odstałem w 3 kolejkach swoje i za 4 tydodnie (!!!) będzie odpowiedź... Ale w końcu załatwiłem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.09.2002 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 dolores, gdzie rzucili te płytki marazzi?? jestem także zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 17.09.2002 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Opal,Płytki kupilismy w Platformie w al. Jerozolimskich - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.09.2002 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Byłam tam 2 dni temu, i nie widzialam płytek marazzi wykupiłaś wszyskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 17.09.2002 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Kupilismy sporo ale żeby aż wszystkie? Były w namiocie. Wymiary 20x20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.09.2002 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 A nie, koło namiotu tylko przejechaliśmy .... Jakie są, kolor, faktura, napisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.09.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Jak porównywałem ceny to na ogół Castorama była tańsza od Platformy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.09.2002 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Tak, ja też nie byłam zachwycona, ale tu chodzi o wyprzedaż płytek, ktore raczej należą do droższych i w Castoramie ich nie widuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 17.09.2002 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2002 Opal- mój domek niewielki jak napisałem ok 160 m całkowitej,parterowy, bez stropów- 3 pokoje , kuchnia otwarta na salon, zadaszony taras, garaż , łazienka, ubikacja z prysznicem ,garderoba- to wszystko (moze jeszcze hall i przedsionek) -buduje porothrm P+W + styropian, na dachu blachodachówka, wszystko szybkie i raczej tanie- do grobu ze sobą nie zabiorę a dzieci i tak idą w swiat ( takie czasy) To tyle na temat domku W poniedziałek wchodzą ze ścianami! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 18.09.2002 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2002 opal,Płytki jednokolorowe matowe: białe, zółte, czerwone (nakrapiane)i granatowe oraz błyszczące: białe szare, zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrojk 18.09.2002 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2002 Opal,Ja dach robiłem w oparciu o firme Big Sak (koło Bronisz), dekarz p.Tomek. Może nie najtaniej ale zero problemów.Telefon do dekarza gdzieś mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts