Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie :)

Ja oczywiscie znowu po prosbie :oops:

Ckwadrat, wlasnie wyczytalam, ze zakopywales szambo, czy moglbys podac mi namiary na to radomskie "zaglebie"? Z gory wielkie dzieki :)

Znalazłem telefon, pod którym zamawiałem: (69)7487543

Transakcja bez problemów, a jakość towaru wyjdzie w "praniu".

Witajcie :)

Ja oczywiscie znowu po prosbie :oops:

Ckwadrat, wlasnie wyczytalam, ze zakopywales szambo, czy moglbys podac mi namiary na to radomskie "zaglebie"? Z gory wielkie dzieki :)

Znalazłem telefon, pod którym zamawiałem: (69)7487543

Transakcja bez problemów, a jakość towaru wyjdzie w "praniu".

Ja też już podaję namiar na swoje zbiorniki: "AWA TRANSBET" - (48) 610-65-73; 0-501-140-535.

A może kto dysponuje namiarem na tanie OSB w naszej okolicy, ewentualnie deski na strop (tylko musiałyby być suche, więc składy pod chmurką raczej odpadają.)

Witajcie,

zabieram się za wykończeniówkę (mam nadzieję, że tylko dom się wykończy, choć czytając niektóre posty zaczynam się martwić :wink:

Szukamy solidnych wykonawców do wnętrz - wylewki, tynki cementowo - wapienne, ocieplenie dachu + gips-kartony.

Będę wdzięczny za namiary do solidnych ludzi.

Z pozdrowieniami

Marcin

No, dużo za mała. W stronę Warszawy to jest praktycznie całe zalesione, łącznie z kawałkiem Bemowa.

No, ale ponieważ moja Gazeta (chlip :( ) niestety forsuje wersję łącznika S7 przez Babice (zamiast przez Bemowo), to od jakiegoś czasu na wszystkich mapkach rysują teresy leśne jakies takie mikroskopijne...

Sami zobaczcie:

http://bi.gazeta.pl/im/2518/m2518788.jpg

A tu mapa "rzeczywista":

http://republika.pl/eko_bg/images/szkic-s7.net.jpg

A tu w ogóle link dla tych, którzy by chchieli wiedzieć więcej o przebiegu trasy przez Kampinos:

http://republika.pl/eko_bg/index.html02.html

Joasia

A gdzie byś chciał więcej puszczy. Tylko szepnij a następna będzie z większą puszczą.

Na powyższej mapce opis sugeruje, że Puszcza kończy się na drodze Leszno-Kazuń. A to dopiero połowa, jesli nawet nie 1/3 jej powierzchni. Poniżej widać skalę KPN ale też nie całą bo las (ale już nie KPN) ciągnie się jeszcze bliżej Warszawy:

http://www.enter.net.pl/www/phantom/mix/kamp_mapa.jpg

No, dużo za mała. W stronę Warszawy to jest praktycznie całe zalesione, łącznie z kawałkiem Bemowa.

No, ale ponieważ moja Gazeta (chlip :( ) niestety forsuje wersję łącznika S7 przez Babice (zamiast przez Bemowo), to od jakiegoś czasu na wszystkich mapkach rysują teresy leśne jakies takie mikroskopijne... [...]

Świetne mapki Joasia! Wreszcie zobaczyłem dokładnie, jak ten łącznik autostradowy i węzły z nim związane mają wyglądać.

witam,

mamy zamiar budowac sie w okolicy borzecina i szukamy dobrej i taniej ekipy murarskiej do postawienia stanu surowego z więźbą czy macie kogos godnego polecenia

Mogę polecić swoich murarzy (Porotherm) - tani i solidni. Robili mi właśnie z więźbą włącznie. Robili też na paru budowach z pogranicza Borzęcina i Wyględ. Namiar na majstra - p. Piotr Stańczyk (0-44) 758-45-08.

chcę się dołączyć do grupy Kampinowskiej. jeszcze nie buduję(emy) domu ale znależliśmy nasze miejsce jeszcze kawałek za Kampinosem w Łazach. w tym naszym miejscu jest też kawałeczek naszego lasu (KPN). a w ogóle to jestem z Babic więc z urodzenia jestem z grupy Kampinowskiej. będzie mi miło zaglądać i podpatrywać jak z budową radzą sobie sąsiedzi moi kochani.

ps: najpierw stworzyłam odrębny temat puk puk, a dopiero potem znalazłam wyodrębnioną grupę Kampinowską;-) ale zapraszam i do tamtej wiadomości.