Maluszek 09.02.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Ja za wywóz 8 m3 płacę 110 zł. Szambiara też jest z tych dużych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.02.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Te 110 to jednorazowa usługa czy powiedzmy opłata miesięczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 badi - jednorazowa ale wychodzi jak miesięczna bo szambo wybieramy raz w miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 10.02.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Witajcie Ja oczywiscie znowu po prosbie Ckwadrat, wlasnie wyczytalam, ze zakopywales szambo, czy moglbys podac mi namiary na to radomskie "zaglebie"? Z gory wielkie dzieki Znalazłem telefon, pod którym zamawiałem: (69)7487543 Transakcja bez problemów, a jakość towaru wyjdzie w "praniu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.02.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Przy wielkości mojej rodziny będę musiała pomyśleć o jakiejś opcji bardziej ekonomicznej................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.02.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Witajcie Ja oczywiscie znowu po prosbie Ckwadrat, wlasnie wyczytalam, ze zakopywales szambo, czy moglbys podac mi namiary na to radomskie "zaglebie"? Z gory wielkie dzieki Znalazłem telefon, pod którym zamawiałem: (69)7487543 Transakcja bez problemów, a jakość towaru wyjdzie w "praniu". Ja też już podaję namiar na swoje zbiorniki: "AWA TRANSBET" - (48) 610-65-73; 0-501-140-535. A może kto dysponuje namiarem na tanie OSB w naszej okolicy, ewentualnie deski na strop (tylko musiałyby być suche, więc składy pod chmurką raczej odpadają.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.02.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Nikogo nie ma ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 14.02.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witajcie, zabieram się za wykończeniówkę (mam nadzieję, że tylko dom się wykończy, choć czytając niektóre posty zaczynam się martwić Szukamy solidnych wykonawców do wnętrz - wylewki, tynki cementowo - wapienne, ocieplenie dachu + gips-kartony. Będę wdzięczny za namiary do solidnych ludzi. Z pozdrowieniami Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.02.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witam i bardzo dziekuje Jprzedworskiemu i Ckwadratowi za namiary "szambiarskie" - wielkie dzieki chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.02.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 A ja dzięki za parkieciarza - jprzedworski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.02.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Dobra wiadomość - Unia da na drogi wokół Kampinosu: http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34864,2554723.html http://www.enter.net.pl/www/phantom/mix/drogi.jpg Ps. Jakaś ta Puszcza na mapce tylko coś mała... żeby nie powiedzieć Wybiórcza . Jezier, podejdź no do płota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.02.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 A gdzie byś chciał więcej puszczy. Tylko szepnij a następna będzie z większą puszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 17.02.2005 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 No, dużo za mała. W stronę Warszawy to jest praktycznie całe zalesione, łącznie z kawałkiem Bemowa. No, ale ponieważ moja Gazeta (chlip ) niestety forsuje wersję łącznika S7 przez Babice (zamiast przez Bemowo), to od jakiegoś czasu na wszystkich mapkach rysują teresy leśne jakies takie mikroskopijne... Sami zobaczcie: http://bi.gazeta.pl/im/2518/m2518788.jpg A tu mapa "rzeczywista": http://republika.pl/eko_bg/images/szkic-s7.net.jpg A tu w ogóle link dla tych, którzy by chchieli wiedzieć więcej o przebiegu trasy przez Kampinos: http://republika.pl/eko_bg/index.html02.html Joasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 17.02.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 A gdzie byś chciał więcej puszczy. Tylko szepnij a następna będzie z większą puszczą. Na powyższej mapce opis sugeruje, że Puszcza kończy się na drodze Leszno-Kazuń. A to dopiero połowa, jesli nawet nie 1/3 jej powierzchni. Poniżej widać skalę KPN ale też nie całą bo las (ale już nie KPN) ciągnie się jeszcze bliżej Warszawy: http://www.enter.net.pl/www/phantom/mix/kamp_mapa.jpg No, dużo za mała. W stronę Warszawy to jest praktycznie całe zalesione, łącznie z kawałkiem Bemowa. No, ale ponieważ moja Gazeta (chlip ) niestety forsuje wersję łącznika S7 przez Babice (zamiast przez Bemowo), to od jakiegoś czasu na wszystkich mapkach rysują teresy leśne jakies takie mikroskopijne... [...] Świetne mapki Joasia! Wreszcie zobaczyłem dokładnie, jak ten łącznik autostradowy i węzły z nim związane mają wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.02.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Czy to znaczy, że odpuszczą sobie drogę przez Dąbrowę Leśną ?????????? Byłoby super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzomar 17.02.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 witam, mamy zamiar budowac sie w okolicy borzecina i szukamy dobrej i taniej ekipy murarskiej do postawienia stanu surowego z więźbą czy macie kogos godnego polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 18.02.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam, Czy ktos z forumowiczow posyla swoje pociechy do przedszkola Krasnal (Blizne) lub ma jakies ciekawostki/komentarze na ten temat? Z gory dziekuje i pozdrawiam,Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.02.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 witam, mamy zamiar budowac sie w okolicy borzecina i szukamy dobrej i taniej ekipy murarskiej do postawienia stanu surowego z więźbą czy macie kogos godnego polecenia Mogę polecić swoich murarzy (Porotherm) - tani i solidni. Robili mi właśnie z więźbą włącznie. Robili też na paru budowach z pogranicza Borzęcina i Wyględ. Namiar na majstra - p. Piotr Stańczyk (0-44) 758-45-08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polozna 25.02.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 chcę się dołączyć do grupy Kampinowskiej. jeszcze nie buduję(emy) domu ale znależliśmy nasze miejsce jeszcze kawałek za Kampinosem w Łazach. w tym naszym miejscu jest też kawałeczek naszego lasu (KPN). a w ogóle to jestem z Babic więc z urodzenia jestem z grupy Kampinowskiej. będzie mi miło zaglądać i podpatrywać jak z budową radzą sobie sąsiedzi moi kochani. ps: najpierw stworzyłam odrębny temat puk puk, a dopiero potem znalazłam wyodrębnioną grupę Kampinowską ale zapraszam i do tamtej wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.02.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witaj Polozna! Skoro jesteś rodowitą kampinowianką , to może opowiesz nam jakieś ciekawostki. Na przykład, czy wiesz coś bliżej o zalewie, planowanym zdaje się w okolicach Łazów właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts