badi 18.03.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Jak masz czas to na pewno warto !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 23.03.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witajcie, ale dziś wiosna zaskoczyła drogowców Mam prośbę o podzielenie się namiarami na wywrotkę - im większa, tym lepsza. Potrzebujemy przewieźć gruz. Pozdrowienia Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.03.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 No nareszcie cieplutko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tchrzano 24.03.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Pan Maciek z Zaborowa (lub Wiktorowa), tel. 605-566-508 - ok. 250zł/wywrotkę.Jest jeszcze pan Darek O. z Wólki, ale tego nie polecam, bo jest drogi. tel 601-235-071 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.03.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Z okazji nadchodzących Świąt życzę wszystkim grupowiczom budującej pogody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.03.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Jeszcze tu mnie nie było.Kochani, z okazji Wiosny, chcemy się spotkać.Miejsce: bar LolekData: 17 kwietnia (niedziela)godzina: do ustalenia, ale pewnie jak zwykle wczesnym popołudniem. Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 26.03.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 DMK Dach dwuspadowy . Jeded z najtańszych dachów . Najtrudniej go zepsuć, przy układaniu i najmniej cieknie ,chyba że przy kominie dach widzisz przez pierwszy rok .potem martwisz się czy cieknie czy nie .Pozdrawiam i życzę Wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 26.03.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Rozumiem, że chodzi Ci o warunki zabudowy a nie o plan zagospodarowania. Ja nic takiego w warunkach zabudowy odnośnie dachu nie miałem. Było natomiast o ogrodzeniu - żeby było w iluśtam % przezroczyste, czyli żeby np. nikt nie zbudował "ściany płaczu". Jeśli jednak taki sprzeczny zapis masz w wz. a wkoło są domy o innej architekturze to jest po prostu kwadratura koła. Ja bym wybrał co mi pasuje - albo dwuspadzisty (jest zapis) albo inny, który nawiązuje do okolicznych (też jest zapis). Zawsze możesz też pójść i wyjaśnić, co urząd miał na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 06.04.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 DMK Idż do gminy i zapytaj o dom który chcesz postawić i masz temat zamknięty .z tego co wiem to prawie kazdy możesz sobie postawić , nawet pałac tylko co na to sąiedzi bedą cie palcami wytykać , o zawisci nie wspomnę .I z kim wtedy pogadasz.,,że ładny dzień mamy" .Pozdrawim i życzę samych fachowców na budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.04.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 do roboty.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Przypominam o spotkaniu! Rezerwacja zrobiona! 17 kwietnia (niedziela) bar Lolek - pod namiotem - tam gdzie zabawy dla dzieci godz. 14 hasło: MURATOR! Zapraszamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 13.04.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Jeśli chodzi o wywóz śmieci to kilka stron wcześniej (chyba na jesieni) była dyskusja na ten temat - nie pamiętam teraz firm i ich warunków. Pełną ofertę przedstawiał chyba KrzysiekSw. Jesli zaś chodzi o badania geotechniczne to spytaj na Grupie Stare-Babice - oni sporo tego robili, bo tam są podmokłe tereny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 13.04.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 A ja tak bardzo chciałem iśc na to spotkanie,w niedzielę tylko mi rodzinka zjechała , i nie udalo się . Bawcie się dobrze Może następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 14.04.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 WitamCzy ktoś ma działkę w Powązkach (bo ja tak) i czeka na odrolnienie. Już od 0.5 roku słyszę że już ale jak na razie to tylko czekam i czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.04.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Czy możecie mi powiedzieć czy ktoś wybiera się w niedzielę do Lolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 17.04.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 mam pytanie o namiary na solidna firme, ktorej moge zlecic wykonanie badan geotechnicznych mojej ziemi. no i jak mozecie to podajcie kwoty jakie zaplaciliscie pozdrawiam Ja korzystałem z: http://www.pf.pl/portal/YP5?id=4971778&catid=6262 Ceny już nie pamiętam. 600-700 chyba. Inni chcieli chyba ok. 1000. A całość wykonana solidnie i sprawnie (to parę godzin roboty, bo trzeba wiercić w kilku miejscach na jakieś 4m). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 17.04.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 I co, był ktos w Lolku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 18.04.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Obecni byli Jagna, Maluszek, Nulla, Whisperowie, Abromba i niżej podpisany. Spotaknie jak zwykle udane - piliśmy, jedliśmy i gawędziliśmy. Myślę jednak, ze następne musi być w Puszczy albo gdzie indziej na łonie natury bo Lolek i generalnie Pola Mokotowskie przypominały wczoraj mrowisko - człowiek na człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.04.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 DMK - mógłbyś publicznie podzielić się namiarami na firmy śmieciowe? Pewnie masz teraz najaktualniejsze dane, które niebawem mi się przydadzą. A i kontener muszę też wreszcie lada dzień zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.04.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Super. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts