atsyrut 12.04.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 To jeszcze też zgłosze sąsiadów Krzychu - dwukrotnie byłem u niego na dudowie okolice Mszczonowa ( około 40 km ode mnie) sąsiad Krzycha - kilka kilometrów od niego - też buduje Tymka Żelazowa Wola - 5 km ode mnie - czeka sąsiad na PNB i rusza chyba latem to wszystko mazowsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 12.04.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 To jeszcze też zgłosze sąsiadów Krzychu - dwukrotnie byłem u niego na dudowie okolice Mszczonowa ( około 40 km ode mnie) sąsiad Krzycha - kilka kilometrów od niego - też buduje Tymka Żelazowa Wola - 5 km ode mnie - czeka sąsiad na PNB i rusza chyba latem to wszystko mazowsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Agnieszka 12.04.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 To jeszcze my Okolice Skierniewic woj.łódzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieczoor 12.04.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 pomorskie - 15 km od Chojnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieczoor 12.04.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 A tak przy okazji - podrzuci toś wymiary więźby (Tymek D) po obniżeniu jętek? (podobno w projekcie wymiary więźby są takie same jak w Tymku bez ścianki kolankowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRISZA80 12.04.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 mam pytanko: zakładaliście może stacje uzdatniania wody? macie jakieś doświadczenia, opinie na ten temat? pozdrawiam:) My mamy. Mieszkamy od stycznia br i nadal jestem zdania, że jest to jedna z lepszych decyzji. Polecam - super sprawa. Praktycznie bezobsługowa -ustawili, zasypali worek soli i tak sobie jest. Od czasu do czasu tam zaglądamy, ale soli nie ubywa za bardzo (Było 25 kg) Plusy: Brak kamienia na kranach, osad z mydła nie osadza się na ścianach natrysku, idzie mniej chemii do sprzątania, prania i mycia, wszystko lepiej się pieni, itd. Znajomy również posiada takie cudo, zamieszkuje w swoim domu przeszło 6 lat i nie ma śladu kamienia i jak mówi od początku zamieszkiwania nie zużyli całej buteli Cifa hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRISZA80 12.04.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 My ZDolnego Śląska - Miłoszyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_rafal 12.04.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Mamy bardzo blisko-15 km. Kujawsko pomorskie-Dąbrowa Chełm. Pozdrowienia z Unisławia (kuj-pom) . Mieszkamy w naszym Tymku już od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia2904 13.04.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No proszę, nawet w Unisławiu Tymek stoi a my nic nie wiedzieliśmy. Pozdrowienia ze Stolna (kuj-pom) zaczęliśmy w tym roku budować Tymka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 13.04.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 To jeszcze my Okolice Skierniewic woj.łódzkie Jak Tam sąsiadom idzie budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jula185 13.04.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Pozdrowienia z Unisławia (kuj-pom) . Mieszkamy w naszym Tymku już od roku. witam:bye:bardzo mi miło w szczególności że w Unisałwiu mam bardzo dużo rodziny tak samo jak w Stolnie:p:wiggle: Ostatnio zauważyłam że na Brukach Unisałwskich zaczynają się także budować, ale trzeba przyznać piękne widoki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia2904 13.04.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 witam:bye:bardzo mi miło w szczególności że w Unisałwiu mam bardzo dużo rodziny tak samo jak w Stolnie:p:wiggle: Ostatnio zauważyłam że na Brukach Unisałwskich zaczynają się także budować, ale trzeba przyznać piękne widoki:) Ale Ty masz dużą rodzinę kończymy fundamenty więc mam nadzieję, że mąż znajdzie wolne popołudnie i pozwiedzamy Wasze Tymki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abarma 13.04.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 My województwo pomorskie Pępowo-15 km od Gdańska My też Pomorskie Bielkówko - 15 km od Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 13.04.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Poczesna Okolice Częstochowy. Śląsk Pozdrawiamy Wszystkich Tymkowiczów:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jula185 13.04.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ale Ty masz dużą rodzinę kończymy fundamenty więc mam nadzieję, że mąż znajdzie wolne popołudnie i pozwiedzamy Wasze Tymki. Pozdrawiam. he he:)prawda zapraszamy:)daleko nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Agnieszka 13.04.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jak Tam sąsiadom idzie budowa? No niestety jeszcze nic. Czekamy na majstra, ruszamy pod koniec kwietnia. Już nie możemy się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mdzik 13.04.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 My mamy. Mieszkamy od stycznia br i nadal jestem zdania, że jest to jedna z lepszych decyzji. Polecam - super sprawa. Praktycznie bezobsługowa -ustawili, zasypali worek soli i tak sobie jest. Od czasu do czasu tam zaglądamy, ale soli nie ubywa za bardzo (Było 25 kg) Plusy: Brak kamienia na kranach, osad z mydła nie osadza się na ścianach natrysku, idzie mniej chemii do sprzątania, prania i mycia, wszystko lepiej się pieni, itd. Dzięki za odpowiedź, my też uważamy, że to dobry pomysł, zwłaszcza, że u nas woda ponoć twarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 14.04.2012 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Witam Mam pytanie czy ktoś z Was ma może zestawienie więźby lub projekt dachu z obniżonymi jętkami bo mój kierownik nie bardzo chce się zgodzić na obniżenie i chciałbym mu pokazać gotowe zestawienie bo może wtedy będą łatwe negocjacje. I drugie pytanie czy wylewaliście plytę na podłogę na gruncie od razu czy czekaliście aż Wam postawią ściany, oraz czy dawaliście steropian pod czy nad płytę?? Bo mój kierownik mówi jedno a murarz drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieczoor 14.04.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Witam Mam pytanie czy ktoś z Was ma może zestawienie więźby lub projekt dachu z obniżonymi jętkami bo mój kierownik nie bardzo chce się zgodzić na obniżenie i chciałbym mu pokazać gotowe zestawienie bo może wtedy będą łatwe negocjacje. I drugie pytanie czy wylewaliście plytę na podłogę na gruncie od razu czy czekaliście aż Wam postawią ściany, oraz czy dawaliście steropian pod czy nad płytę?? Bo mój kierownik mówi jedno a murarz drugie Też byłbym zainteresowany kwestią dachu. Mój kierownik mówił że będzie można coś pokombinować, ale jeszcze za to się nie wziął. Jeżeli ktoś już przerobił ten temat to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAMILAROB 14.04.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Witam wszystkich,mam pytanie odnośnie TYMKA C: ile metrów przewodu elektrycznego 3 x 1,5 i 3 x 2,5 zużyliscie?Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts