Jola i Jarek 18.12.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam chciałam się pochwalić ze zakupiłam wczoraj cegły termorapid 25 to jest to samo co porotherm i bloczki fundamntowe po 3,5 w ilości 1300 pewnie za duzo ale wyjdzie w praniu:) teraz pytam dalej wiem ze Jarek mnie zaraz odeśle do jakiejś strony( szczerze na to licze) ile potrzebuje stali na fundamenty i jak to wygląda z dechami ? i więźbą u nas cena za kubik 650zł netto z góry dziękuję A od czego masz projekt? tam wszystko jest Siadasz z projektem, do ręki ołówek i kalkulator i masz wszystko:D Wiesz co stuk puk ale po co ? przecież tu jest wszystko tylko wystarczy zapytać np Szanownego Kolegi Jarka i podpowie a po zatym nie jestm w tej chwili w posiadaniu żadnego projektu a jak lubisz liczyć to licz ja mam ciekawsze zajęcia Pochwal się, co to za ciekawsze zajęcie? To zwracam honor, myśłałem że masz projekt ja tam zamiast sexu wole kalkulator Coś ty Stuku Wolisz kalkulator niz sex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 19.12.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Witam chciałam się pochwalić ze zakupiłam wczoraj cegły termorapid 25 to jest to samo co porotherm i bloczki fundamntowe po 3,5 w ilości 1300 pewnie za duzo ale wyjdzie w praniu:) teraz pytam dalej wiem ze Jarek mnie zaraz odeśle do jakiejś strony( szczerze na to licze) ile potrzebuje stali na fundamenty i jak to wygląda z dechami ? i więźbą u nas cena za kubik 650zł netto z góry dziękuję A od czego masz projekt? tam wszystko jest Siadasz z projektem, do ręki ołówek i kalkulator i masz wszystko:D Wiesz co stuk puk ale po co ? przecież tu jest wszystko tylko wystarczy zapytać np Szanownego Kolegi Jarka i podpowie a po zatym nie jestm w tej chwili w posiadaniu żadnego projektu a jak lubisz liczyć to licz ja mam ciekawsze zajęcia Pochwal się, co to za ciekawsze zajęcie? To zwracam honor, myśłałem że masz projekt ja tam zamiast sexu wole kalkulator Coś ty Stuku Wolisz kalkulator niz sex no cóz jak widac jedni wolą rybki drudzy akwarium co do zajęc "ciekawszych" chociaz nie koniecznie to prca studia i jeszcze dwójka dzieci jedno jeszcze w brzuszku:) a po za tym to lubie się Was pytac bo jestescie doświaczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Witam chciałam się pochwalić ze zakupiłam wczoraj cegły termorapid 25 to jest to samo co porotherm i bloczki fundamntowe po 3,5 w ilości 1300 pewnie za duzo ale wyjdzie w praniu:) teraz pytam dalej wiem ze Jarek mnie zaraz odeśle do jakiejś strony( szczerze na to licze) ile potrzebuje stali na fundamenty i jak to wygląda z dechami ? i więźbą u nas cena za kubik 650zł netto z góry dziękuję A od czego masz projekt? tam wszystko jest Siadasz z projektem, do ręki ołówek i kalkulator i masz wszystko:D Wiesz co stuk puk ale po co ? przecież tu jest wszystko tylko wystarczy zapytać np Szanownego Kolegi Jarka i podpowie a po zatym nie jestm w tej chwili w posiadaniu żadnego projektu a jak lubisz liczyć to licz ja mam ciekawsze zajęcia Pochwal się, co to za ciekawsze zajęcie? To zwracam honor, myśłałem że masz projekt ja tam zamiast sexu wole kalkulator Coś ty Stuku Wolisz kalkulator niz sex no cóz jak widac jedni wolą rybki drudzy akwarium co do zajęc "ciekawszych" chociaz nie koniecznie to prca studia i jeszcze dwójka dzieci jedno jeszcze w brzuszku:) a po za tym to lubie się Was pytac bo jestescie doświaczeni A ja sią pochwale , że mam i rybki i akwarium i jeszcze na rybki chodze Kto tu jest doświadczony................... czy ja niewidomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 20.12.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dziś spotkaliśmy się z panem od instalacji wody, ogrzewania. Za ogrzewanie podłogowe chce od metra 100 zł (materiał + robocizna). Podłogówka będzie w kuchni, łazienkach i salonie. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 20.12.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dziś spotkaliśmy się z panem od instalacji wody, ogrzewania. Za ogrzewanie podłogowe chce od metra 100 zł (materiał + robocizna). Podłogówka będzie w kuchni, łazienkach i salonie. Co Wy na to? 100 zło od metra tylko co? W metrach kwadratowych czy bieżących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 20.12.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dziś spotkaliśmy się z panem od instalacji wody, ogrzewania. Za ogrzewanie podłogowe chce od metra 100 zł (materiał + robocizna). Podłogówka będzie w kuchni, łazienkach i salonie. Co Wy na to? My mamy też kilka wycen podłogówki za 1mkw (z różnych regionów Polski), wszystkie są takie same 100zł/1mkw materiał + robocizna, ktoś nam nawet rozgraniczył koszty - 70zł za materiał na 1 mkw i 30zł za robociznę, znaczy się stówka to standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 20.12.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dziś spotkaliśmy się z panem od instalacji wody, ogrzewania. Za ogrzewanie podłogowe chce od metra 100 zł (materiał + robocizna). Podłogówka będzie w kuchni, łazienkach i salonie. Co Wy na to? 100 zło od metra tylko co? W metrach kwadratowych czy bieżących Oczywiście że metr kwadratowy! Pozdrawiam Więc cena do przyjęcia, ciekawe jak wyceni dalsze prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 21.12.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dla wszystkich TymkowiczówNiech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, tego życzę w Nowym Roku. http://images33.fotosik.pl/427/0af4a1aaebcae2eamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 21.12.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Coś optymistycznego... Nasz domek w grudniowym słońcu... http://inlinethumb46.webshots.com/43053/2878284390103098714S600x600Q85.jpg' alt='2878284390103098714S600x600Q85.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 22.12.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Na te Święta co nadchodzą, Życzę ciepła i miłości. Niech Was ludzie nie zawodzą, I niech uśmiech w sercu gości... Dla wszystkich Tymkowiczów Wesołych Świąt i jeszcze więcej energii i zapału w budowaniu w Nowym 2009 Roku życzą EwaiMarek z córeczkami http://images28.fotosik.pl/307/4b9aad83632b23ad.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadiusz i Anna 22.12.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Witam. Mam pytanie.Czy posiadacie informacje na temat certyfikatu energetycznego, który ma obowiązywac od nowego roku ? Proszę o podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.12.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Witam. Mam pytanie.Czy posiadacie informacje na temat certyfikatu energetycznego, który ma obowiązywac od nowego roku ? Proszę o podpowiedz. Kup "Muratora" ze stycznia 2009r tam wszystko jest!Już jest w kioskach, Teraz święta to pewnie nikt Ci tak dokładnie nie wytłumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 23.12.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Witam. Mam pytanie.Czy posiadacie informacje na temat certyfikatu energetycznego, który ma obowiązywac od nowego roku ? Proszę o podpowiedz. Kup "Muratora" ze stycznia 2009r tam wszystko jest!Już jest w kioskach, Teraz święta to pewnie nikt Ci tak dokładnie nie wytłumaczy. Oj, dobrze byłoby żebys skanował ten artykuł i wkleił na post ... byłoby dla nas prezentem gwiazdkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 23.12.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Witam. Mam pytanie.Czy posiadacie informacje na temat certyfikatu energetycznego, który ma obowiązywac od nowego roku ? Proszę o podpowiedz. Kup "Muratora" ze stycznia 2009r tam wszystko jest!Już jest w kioskach, Teraz święta to pewnie nikt Ci tak dokładnie nie wytłumaczy. Oj, dobrze byłoby żebys skanował ten artykuł i wkleił na post ... byłoby dla nas prezentem gwiazdkowym Dla wszystkich zainteresowanych prezencik gwiazdkowy - w szczególności dla Joli i Jarka http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/przed-budowa/certyfikat--zgodny-z-prawem,6320_22532.htm pozdrawiam Ewa i do przeczytania po Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 23.12.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Witam. Mam pytanie.Czy posiadacie informacje na temat certyfikatu energetycznego, który ma obowiązywac od nowego roku ? Proszę o podpowiedz. Kup "Muratora" ze stycznia 2009r tam wszystko jest!Już jest w kioskach, Teraz święta to pewnie nikt Ci tak dokładnie nie wytłumaczy. Oj, dobrze byłoby żebys skanował ten artykuł i wkleił na post ... byłoby dla nas prezentem gwiazdkowym Dla wszystkich zainteresowanych prezencik gwiazdkowy - w szczególności dla Joli i Jarka http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/przed-budowa/certyfikat--zgodny-z-prawem,6320_22532.htm pozdrawiam Ewa i do przeczytania po Nowym Roku Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadiusz i Anna 23.12.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzięki !!! Ciekawe ile znowu za to będzie trzeba zapłacić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 23.12.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 W tym radosnym dniu oczekiwanym gdzie gasną spory, goją się rany. Życzymy Wszystkim zmagającym się z Budową Własnego Domu: Oby się wszystkie trudne sprawy Porozkręcały jak supełki, Własne ambicje i urazy Zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędze Pozamieniały się w owieczki, A w oczach mądre łzy stanęły Jak na choince barwnej świeczki. Niech anioł podrze każdy dramat Aż do rozdziału ostatniego, I niech nastraszy każdy smutek, Tak jak goryla niemądrego. (ks. J. Twardowski) Uśmiechniętych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku http://inlinethumb36.webshots.com/42211/2582260820103098714S600x600Q85.jpg' alt='2582260820103098714S600x600Q85.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagTom1719502681 24.12.2008 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Drodzy Budowniczy Tymka!Życzymy Wam owocnych postępów budowlanych, wykończeniowych, a w efekcie miłego, bezpiecznego i spokojnego życia w Naszych Tymkach! Z pozdrowieniami Magda i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadiusz i Anna 24.12.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Zdrowych wesołych świąt życzą wszystkim ania arek adrian i alanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 24.12.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Wesołych Świąt x)_______________./\.____________ __>_<______________Ѽ.\/ Ѽ___________;->( ɕѼ Ҩ .___________@.♥ '(█) ♥ *$________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)____________>o*oѼ @.<_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'._(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)_____________▓▓▓▓▓_____________________▓▓▓▓▓▓▓▓▓_____ Gdy pierwsza Gwiazdka na Niebie zabłyśnie,niech Cie Aniołek ode mnie uściśnie.Na wigilijnym stole opłatek położy iw moim imieniu życzenia Ci złoży:By zbliżające się Święta BożegoNarodzenia przyniosły Ci Radość z tegoco jest, Nadzieję na to co przed Tobą,Uśmiech i pogodę ducha na każdy nowynadchodzący dzień.A do tego skrzynki Szampana,Sylwestra do białego rana i udanegowskoku do 2009 Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts