Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum dla Tymowiczów z Horyzontu

Recommended Posts

Witajcie w Nowym Roku Drodzy Tymkowicze!

My z zapytaniem o okna, a raczej drzwi balkonowe: Jaki rodzaj wybraliście czy z ruchomym słupkiem czy przesuwne, jakiej firmy i profilu? To dla nas dość ważne dlatego ponawiamy pytanie, bo mamy miesiąc na podjęcie decyzji.Pozrawiamy Magda i Tomek

:p My także mamy okna Dako na profilach Veka jak na razie również są bez klamek jak u Ewy i Mirka. Okna są dwukolorowe z zewnątrz ciemny orzech od środka białe. Również zmówiliśmy w tej firmie rolety zewnętrzne i bramę garażową z silnikiem. Całość z montażem kosztowała nas 21.285 :wink: jak na realia poznańskie to była bardzo dobra oferta cenowa.

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to kurcie drogo :cry:

Bo my za te wszystkie okna (zewnętrzne kolor złoty dąb a wewnątrz biały) plus drzwi garażowe wyszły nam ok 9800 zł a montaż okien i po półroku regulacja okien - gratis - to mamy szczęście :D

:o :o :o

to naprawdę niska cena :o :o :o

chyba naprawdę macie szczęście :wink:

Znaczy się we Wrocku też zdzierają jak w Poznaniu :lol: :lol: :lol:

Nasza stolarka z roletami jak pisałam 17tys. + brama (też ta którą oferuje Dako tylko zakupiona w innym miejscu) z silnikiem ok.3,8tys.. Razem 20.800zł

:oops:

I to było naprawdę najlepsza cenowo oferta, którą udało mi się wynegocjować.

Witam Wszystkich Tymkowiczów :D

Czy może mi ktoś podać dokładne wymiary małego pokoju na dole przy salonie??

Pytam ponieważ na zamieszczonych fotkach w całym temacie nie widać dokładnie tych wymiarów 8)

Z góry serdecznie dziękuję :D

No to kurcie drogo :cry:

Bo my za te wszystkie okna (zewnętrzne kolor złoty dąb a wewnątrz biały) plus drzwi garażowe wyszły nam ok 9800 zł a montaż okien i po półroku regulacja okien - gratis - to mamy szczęście :D

:o :o :o

to naprawdę niska cena :o :o :o

chyba naprawdę macie szczęście :wink:

Znaczy się we Wrocku też zdzierają jak w Poznaniu :lol: :lol: :lol:

Nasza stolarka z roletami jak pisałam 17tys. + brama (też ta którą oferuje Dako tylko zakupiona w innym miejscu) z silnikiem ok.3,8tys.. Razem 20.800zł

:oops:

I to było naprawdę najlepsza cenowo oferta, którą udało mi się wynegocjować.

Do naszej ceny wliczone są rolety. Dużo też zależy od modelu okna. Zależy co się komu podoba bo niby okna pięciokomorowe ale jedne zaokrąglone inne kanciate a każdy model w innej cenie! Pozdrawiamy

:wink: Na ile macie wycenę bądź też płaciliście za instalację:woda, kanaliza, ogrzewanie do tego kaloryfery, piec, bojler? Ile za materiały a ile za pracę? Dzięki

:D

mamy już wycenę instalacji wod-kan:

- robocizna 2tys.

- materiały 4,5tys.

do malutkiej negocjacji.

podłogówka - za 1m2:

- robocizna 30zł/m2,

- materiały 70zł/m2

i to na razie tyle :p

A jak u was Tymkowicze z kanalizacją?

Macie kanalizację, robicie szambo, a może ktoś będzie instalował przydomową oczyszczalnię ścieków??

My będziemy instalować oczyszczalnię, czy ktoś ma już za sobą jakieś doświadczenie w tym temacie i mógłby się nim podzielić :roll:

pozdrawiam :D