Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum dla Tymowiczów z Horyzontu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:roll: :roll:

nie wychodzi,

nie rozumiem :oops:

będę próbować dalej......

no w każdym bądź razie Stukup,

zaprezentowałeś mojego Tymka, stan obecny,

w środku, w grudniu jeszcze bardzo mokry tynk w garażu i nasza instalacja centralnego odkurzacza :D :D

na dzień dzisiejszy tynki bardzo ładnie wyschły, pewnie to również zasługa naszej kozy, która daje bardzo przyjemne ciepełko.

Nawet zaczęłam się zastanawiać czy zamiast kominka i nie wstawić ładnej kozy.

Sąsiad budujący się grzeje kominkiem i zimno ma, ostatnio wstawił dodatkowo kozę :lol: :lol:

:roll: :roll:

nie wychodzi,

nie rozumiem :oops:

będę próbować dalej......

no w każdym bądź razie Stukup,

zaprezentowałeś mojego Tymka, stan obecny,

w środku, w grudniu jeszcze bardzo mokry tynk w garażu i nasza instalacja centralnego odkurzacza :D :D

na dzień dzisiejszy tynki bardzo ładnie wyschły, pewnie to również zasługa naszej kozy, która daje bardzo przyjemne ciepełko.

Nawet zaczęłam się zastanawiać czy zamiast kominka i nie wstawić ładnej kozy.

Sąsiad budujący się grzeje kominkiem i zimno ma, ostatnio wstawił dodatkowo kozę :lol: :lol:

Masz może zdjęcie tej kozy?

My od początku planujemy KOZE :D bardziej nam się podoba od kominka i przy okazji można prawie cały dół ogrzać :D

Mam, tylko muszę wrzucić na fotosika :lol: , to wkleję, albo Ty wkleisz

:wink:

to jest tylko taka tymczasowa koza, ale tak jak mówisz dół praktycznie cały ogrzewa i jest ciepło,

oglądałam już różne kozy i naprawdę są super, oczywiście myślałam że to kominki, a i ceny chyba bardziej przystępne.

Mam, tylko muszę wrzucić na fotosika :lol: , to wkleję, albo Ty wkleisz

:wink:

to jest tylko taka tymczasowa koza, ale tak jak mówisz dół praktycznie cały ogrzewa i jest ciepło,

oglądałam już różne kozy i naprawdę są super, oczywiście myślałam że to kominki, a i ceny chyba bardziej przystępne.

No to śmiało wklejaj.

I o to chodzi , żeby dół ogrzać zanim się dorobimy pieca w kotłowni :D

Z żoną lubimy te stare żeliwne kozy :D , te nowoczene już nie mają "duszy" :lol:

A w jakiej odległości od ściany macie rurę doprowadzającą powietrze z zew.?

A dokładniej ile od ściany wychodzi w posadzce?

EwaiMarek, zrobcie to tak:

http://images47.fotosik.pl/49/b2ec70d672ad2160.jpg

http://images47.fotosik.pl/49/b2ec70d672ad2160.jpg

Pomiedzy znacznikami IMG wstawiacie adres obrazka z fotosika - oczywiscie bez wstawionych przeze mnie spacji (przerw) miedzy znacznikami IMG a adresem.

(Ja je zrobilam, zeby sie obrazek nie pokazal, abyscie Wy widzieli, jak to "napisane" wyglada - ponizej to samo BEZ spacji. Ale nie moze byc ani jednej!).

Na pewno zadziala :)