Kasia Marcin 04.02.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Może wieczorem uda mi wykrojić kilka minut to porobię zdjęcia i wkleję na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.02.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 I salonu........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Zapraszam do wpisów na nową mapę FORUMOWICZÓW!!!! Będzie łatwiej nam sie odnaleść i odwiedzić innych Tymkowiczów!!!!!!!! http://forum.muratordom.pl/post3063427.htm#3063427 Już jeden Tymek zaznaczony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 04.02.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Może wieczorem uda mi wykrojić kilka minut to porobię zdjęcia i wkleję na forum. a jeszcze krótkie pytanie, jakie macie parapety i jakiej szerokości?????????? Okna wyglądają mi na złoty dąb i idealnie spasowane parapety - też PCv złoty dąb - 25 czy 30cm?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Marcin 04.02.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Parapety PCV złoty dąb, jeśli dobrze pamiętam to 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 04.02.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dzięki już teraz jestem przekonana do mojego wyboru pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.02.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ładnie wykonczenie ten Wasz tymek i poprosilibyśmy o dokładniejsze zdjęcia łazienek i kuchnię i spiżarnię jeśli macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathya i Pawel 04.02.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 My na trasie Oleśnica - Jelcz Laskowice - jak będziecie na urlopie to odezwijcie się - najlepiej na priva - to się umówimy Dzieki Odezwiemy sie napewno... Widze, ze coraz wiecej nas z bliskich okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 04.02.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 super pooglądac fotki wykonczonego Tymka na początku tez wybralismy takie same płytki w górnej łazience, ale zmieniłam na Markizę CP, bardzo ładny domek my mamy parapety z konglomeratu , 30cm Ania I Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagTom1719502681 04.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witamy!Dość długo nie zaglądaliśmy na forum, a tu proszę taka niespodzianka od Kasi i Marcina - gratulujemy naprawdę ślicznie prezentuje się Wasz Tymek.Szkoda, że wcześniej nie mięliśmy okazji z Wami "współpracować".Pozdrawiamy i czekamy na kolejne zdjęcia - naprawdę cieszy oko, gdy można zobaczyć urządzony Tymek w środku i jeszcze z gustem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Marcin 05.02.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dziękujemy za takie miłe przyjęcie. A oto zamawiane zdjęcia. http://lh5.ggpht.com/_Z9EWf96POIg/SYqMtzkjJeI/AAAAAAAABVI/KElaRMXU8qw/s720/DSC00328.jpgMeble są eksponatami muzealnymi ale i na nie przyjdzie czas. Tak samo jak na kominek, którego miejsce tymczasowo zajęło akwarium. http://lh3.ggpht.com/_Z9EWf96POIg/SYqMyBrE9LI/AAAAAAAABVQ/XnJBOrAaMi8/s720/DSC00329.jpghttp://lh4.ggpht.com/_Z9EWf96POIg/SYqM1EoBgOI/AAAAAAAABVY/VC_ZhhCn2zg/s720/DSC00330.jpghttp://lh5.ggpht.com/_Z9EWf96POIg/SYqM4UMhc1I/AAAAAAAABVk/5M1qpscsFcY/s720/DSC00331.jpghttp://lh6.ggpht.com/_Z9EWf96POIg/SYqM7T-axQI/AAAAAAAABVs/LWfsfjBHNPk/s720/DSC00332.jpghttp://lh4.ggpht.com/_Z9EWf96POIg/SYqM-6IKfSI/AAAAAAAABV0/GMkNVbRFQsQ/s720/DSC00333.jpghttp://lh3.ggpht.com/_Z9EWf96POIg/SYqNCLTgZLI/AAAAAAAABV8/xT1xLW9wuIg/s720/DSC00335.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 05.02.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Jesteśmy pod wrażeniem i wyglądają super te schody ażurowe!! Widzę żeś cie zrezygnowaliście kominka w salonie Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Marcin 05.02.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 to nie rezygnacja tylko przesunięcie:) Po tej zimie jestem pewny, że kominek musi stanąć w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.02.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Kurcze dla mnie (tak jak myślałem) salon w projekcie jest za mały. I zdecydowaliśmy sie na połączenie go z pokojem i teraz można się ganiać Ale każdy robi jak dla niego najlepiej. Ja tylko zapytam ile kosztowały schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 05.02.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Super - zdjęcia ekstra. Schody - ach, w końcu zobaczyłam ażurowe i wyobraziłam sobie nasz hol, z podestem , takie jak chcę; kuchnia - ach I od razu serdeczna prośba. Możecie podać mi namiary gdzie zamawialiście schody i kuchnię, może być na priva. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 05.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Kochani!Wspaniały ten Wasz Tymek!!! Nasze najserdeczniejsze gratulacje!!!Utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze wybraliśmy. Jesteście kochani, że wstawiliście tyle zdjęć. Ja mam jeszcze pytanie jak rozwiązaliście kwestię pralni i o ile podnieśliście ściankę kolankową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 05.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Kasia & Marcin, widzę na zdjęciu ze macie grzejniki i czy grzejecie też podłogówkę??, jaki macie kocioł i jaki moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraceH 05.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witamy Wszystkich! Od sierpnia mieszkamy w Tymku na Dolnym Śląsku. Z budową wystartowaliśmy w październiku 2007 i udało się ją doprowadzić do stanu umożliwiającego zamieszkanie choć jeszcze mnóstwo prac pozostało do wykonania. Z najbardziej widocznych to musimy jeszcze zrobić ocieplenie i elewację oraz wykończyć skosy w jednej sypialni. Zmian w projekcie było niewiele, daszek nad wejściem podpary na słupach, w salonie zamieniliśmy miejscami okno z drzwiami balkonowymi i na poddaszu zamiast holu mamy pralnię/prasowalnię. Tymek jest w lustrzanym odbiciu, bez ścianki kolankowej. http://lh5.ggpht.com/_Z9EWf96POIg/SYdPlfRg0ZI/AAAAAAAABQA/qLuFsnBtYb0/s720/DSC00113.jpg Witam Was serdecznie,, Kasia & Marcin,, Bardzo fajnie, ze wstawiliscie troche fotek z Waszego Tymka, ktory sie pieknie prezentuje a czas na wymiane mebli zawsze jest nie wszystko od razu skoro cos sie ma to po co wchodzic w wieksze kredyty... Najpierw budowa wykonczenie pomieszczen a na wymiane mebli jest wiele kolejnych lat zycia My tez najpierw bedziemy skupiali sie na budowie, wykonczeniu a meble, ktore sa to zapewne zostana a z czasem i na nie przyjdzie czas... Ale mam taki dylemat bo powyzej napisaliscie, ze nie podnosiliscie scianki kolankowej a patrzac na fotki np. ta lazienka ma scianke kolankowa... wiec w jaki sposob ona powstala? Czy pomniejszyliscie pomieszczenia na gorze aby ona powstala czy co, bo tak mysle i nie wiem??? No i jaka jest wysokosc tej scianki? Teraz bedziecie zasypywani pytaniami Pozdrawiam Was serdecznie i zycze dalszego milego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.02.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witamy Wszystkich! Od sierpnia mieszkamy w Tymku na Dolnym Śląsku. Z budową wystartowaliśmy w październiku 2007 i udało się ją doprowadzić do stanu umożliwiającego zamieszkanie choć jeszcze mnóstwo prac pozostało do wykonania. Z najbardziej widocznych to musimy jeszcze zrobić ocieplenie i elewację oraz wykończyć skosy w jednej sypialni. Zmian w projekcie było niewiele, daszek nad wejściem podpary na słupach, w salonie zamieniliśmy miejscami okno z drzwiami balkonowymi i na poddaszu zamiast holu mamy pralnię/prasowalnię. Tymek jest w lustrzanym odbiciu, bez ścianki kolankowej. http://lh5.ggpht.com/_Z9EWf96POIg/SYdPlfRg0ZI/AAAAAAAABQA/qLuFsnBtYb0/s720/DSC00113.jpg Witam Was serdecznie,, Kasia & Marcin,, Bardzo fajnie, ze wstawiliscie troche fotek z Waszego Tymka, ktory sie pieknie prezentuje a czas na wymiane mebli zawsze jest nie wszystko od razu skoro cos sie ma to po co wchodzic w wieksze kredyty... Najpierw budowa wykonczenie pomieszczen a na wymiane mebli jest wiele kolejnych lat zycia My tez najpierw bedziemy skupiali sie na budowie, wykonczeniu a meble, ktore sa to zapewne zostana a z czasem i na nie przyjdzie czas... Ale mam taki dylemat bo powyzej napisaliscie, ze nie podnosiliscie scianki kolankowej a patrzac na fotki np. ta lazienka ma scianke kolankowa... wiec w jaki sposob ona powstala? Czy pomniejszyliscie pomieszczenia na gorze aby ona powstala czy co, bo tak mysle i nie wiem??? No i jaka jest wysokosc tej scianki? Teraz bedziecie zasypywani pytaniami Pozdrawiam Was serdecznie i zycze dalszego milego mieszkania Jak napisali, że nie podnosili to pewnie nie podnosili, a to jest tylko przedścianka, mylona często z ścianą kolankową A zbudować można ją z czego dusza zapragnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 05.02.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Doczytałam, że pralnię macie w holu. Poproszę o zdjęcia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts