Ania i Maciej 06.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 wys do blatu 86 + 3,8 blat, okno ma 150x150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagTom1719502681 06.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 He..he..nie jesteś, chociaż powinieneś wiedzieć, że piszesz z babą hi..hi..., a że męża nie mam pod ręką to pytam, a kto pyta nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagTom1719502681 06.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dziękuję Aniu i Maćku za wyczerpującą odpowiedź i jeśli można to proszę jeszcze zdjęcia holu.Cudnie tam macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 06.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 postaram się jutro coś wkleic z holu z widokiem na schody, salon, i kuchnie pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania1971 06.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dziękuję za szybką odpowiedz. My również czekamy z niecierpliwością na resztę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania1971 06.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Mam jeszcze pytanie czy w salonie masz stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania1971 06.02.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Jeżeli dobrze widzę to stół stoi w tym miejscu gdzie w projekcie jest barek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.02.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Każdy z Tymków w innej aranżacji i każdy piękny, bo Tymek!Aniu i Maćku jak wysoki jest blat w kuchni i czy okno ma wymiar 150/150? Wklejcie więcej zdjęć proszę, bo świetnie macie urządzone, a jakie przestrzenie!Pozdrawiamy He, he, he. (nie chcę być złośliwy) Wysokość blatu w kuchni to oczywista jest wysokość nie zmienna a wiec jak masz wysokość kuchni gazowej - nie ma innej wysokości - wystarczy iść do kuchni i zmierzyć wysokość kuchnię gazową jaką macie w mieszkaniu Jak to niezmienna? Ja napewno dam wyżej niż standardowe 85cm, po prostu jestem wysoki i nie zamieżam się całe życie schylać robiąc kanapki A co za problem podnieść kuchenke? Ja miezyłem, że do mojego wzrostu blat powinien być na wysokości 95-100cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 07.02.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Jeżeli dobrze widzę to stół stoi w tym miejscu gdzie w projekcie jest barek. jest i stół http://images24.fotosik.pl/323/0a48c9b1fb1360b0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 07.02.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Każdy z Tymków w innej aranżacji i każdy piękny, bo Tymek!Aniu i Maćku jak wysoki jest blat w kuchni i czy okno ma wymiar 150/150? Wklejcie więcej zdjęć proszę, bo świetnie macie urządzone, a jakie przestrzenie!Pozdrawiamy He, he, he. (nie chcę być złośliwy) Wysokość blatu w kuchni to oczywista jest wysokość nie zmienna a wiec jak masz wysokość kuchni gazowej - nie ma innej wysokości - wystarczy iść do kuchni i zmierzyć wysokość kuchnię gazową jaką macie w mieszkaniu Jak to niezmienna? Ja napewno dam wyżej niż standardowe 85cm, po prostu jestem wysoki i nie zamieżam się całe życie schylać robiąc kanapki A co za problem podnieść kuchenke? Ja miezyłem, że do mojego wzrostu blat powinien być na wysokości 95-100cm. ja też tak uważam, że wysokość blatu powinna być dostowasowana do wzrostu, u nas akurat jest płyta indukcyjna wiec nie trzeba dopasowywac do wysokości kuchenki Stukpuku a żona też taka wysokoa jak ty?, no chyba, że ty jestes kucharzem i gosposią w domu Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 07.02.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 He..he..nie jesteś, chociaż powinieneś wiedzieć, że piszesz z babą hi..hi..., a że męża nie mam pod ręką to pytam, a kto pyta nie błądzi Wysokość naszej kuchni gazowej ma 84,5 cm czyli przy podaniu wysokości blatu przez Ania i Maciej jest standardowa. My będziemy brali pod uwagę wysokości kuchni gazowej czy indukcyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 07.02.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Każdy z Tymków w innej aranżacji i każdy piękny, bo Tymek!Aniu i Maćku jak wysoki jest blat w kuchni i czy okno ma wymiar 150/150? Wklejcie więcej zdjęć proszę, bo świetnie macie urządzone, a jakie przestrzenie!Pozdrawiamy He, he, he. (nie chcę być złośliwy) Wysokość blatu w kuchni to oczywista jest wysokość nie zmienna a wiec jak masz wysokość kuchni gazowej - nie ma innej wysokości - wystarczy iść do kuchni i zmierzyć wysokość kuchnię gazową jaką macie w mieszkaniu Jak to niezmienna? Ja napewno dam wyżej niż standardowe 85cm, po prostu jestem wysoki i nie zamieżam się całe życie schylać robiąc kanapki A co za problem podnieść kuchenke? Ja miezyłem, że do mojego wzrostu blat powinien być na wysokości 95-100cm. Witam Stuku, co podałeś do wysokości blatu to musiałbyś podnieść kuchnię i pewne masz z 2 m wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 07.02.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Każdy z Tymków w innej aranżacji i każdy piękny, bo Tymek!Aniu i Maćku jak wysoki jest blat w kuchni i czy okno ma wymiar 150/150? Wklejcie więcej zdjęć proszę, bo świetnie macie urządzone, a jakie przestrzenie!Pozdrawiamy He, he, he. (nie chcę być złośliwy) Wysokość blatu w kuchni to oczywista jest wysokość nie zmienna a wiec jak masz wysokość kuchni gazowej - nie ma innej wysokości - wystarczy iść do kuchni i zmierzyć wysokość kuchnię gazową jaką macie w mieszkaniu Jak to niezmienna? Ja napewno dam wyżej niż standardowe 85cm, po prostu jestem wysoki i nie zamieżam się całe życie schylać robiąc kanapki A co za problem podnieść kuchenke? Ja miezyłem, że do mojego wzrostu blat powinien być na wysokości 95-100cm. ja też tak uważam, że wysokość blatu powinna być dostowasowana do wzrostu, u nas akurat jest płyta indukcyjna wiec nie trzeba dopasowywac do wysokości kuchenki Stukpuku a żona też taka wysokoa jak ty?, no chyba, że ty jestes kucharzem i gosposią w domu Ania Kuchnia z płyta indukcyjna też ma standardowa wysokość jeśli nie dopasowuje się do wysokości kuchni to będzie wyglądać tak że blat macie wyżej niz kuchnia i tak też mozna zrobić ale ędzie brzydko wygladać chyba że kupić samą płytkę indukcyjną (lub sama płytkę z palinikami gazowymi) i oddzielny piekarnik to wtedy można dobrać wysokość blatu jak wam wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 07.02.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Jolu i Jarku własnie to miałam na myśli, sama płyte, i oddzielnie piekarnik, tak jak mamy zrobione co widać na fotce kuchni wyżej Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 07.02.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Jolu i Jarku własnie to miałam na myśli, sama płyte, i oddzielnie piekarnik, tak jak mamy zrobione co widać na fotce kuchni wyżej Ania To juz zrozumiałe bo my to robimy z jednej płytki i piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 07.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Gratuluję! Gratuluję! Gratuluję!!! Jestem pod wrażeniem Waszych pięknych Tymków!!! Aniu i Macieju widok na salon wspaniały tyle przestrzeni...!!! Był to bardzo dobry pomysły! Kasia&Marcin Wasze schody są przepiękne!!! Tak ładne te Wasze Tymki, że aż ryczeć się chce, że nam jeszcze tak dużo brakuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 07.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Aniu, Macku, z serducha Wam gratuluje, piekny jest domek i swietnie wszysto wykonczyliscie! Wielka chalupa w nieduzym domku Pokazcie prosze, schody, i cale rozwiazanie przy nich, strasznie jestem ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania1971 07.02.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dziękuję bardzo za zdjęcie salonu ze stołem. Teraz jestem pewna, że wszystko mi się pomieści i jeszcze będzie sporo miejsca. My też mamy takie duże okno tarasowe i planowaliśmy rozmieścić tak samo meble jak Wy. Tak jak i inni bardzo jestem ciekawa Waszych schodów. Mam jeszcze pytanie czym ogrzewacie waszego Tymka i jaki macie piec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 08.02.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dziękuję bardzo za zdjęcie salonu ze stołem. Teraz jestem pewna, że wszystko mi się pomieści i jeszcze będzie sporo miejsca. My też mamy takie duże okno tarasowe i planowaliśmy rozmieścić tak samo meble jak Wy. Tak jak i inni bardzo jestem ciekawa Waszych schodów. Mam jeszcze pytanie czym ogrzewacie waszego Tymka i jaki macie piec? witam, piec mamy Zębiec KWKD 22W, a ogrzewamy weglem i drewnem pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta i Robert 08.02.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jesteśmy pod wielkim wrażeniem zamieszkałych już Tymków:-)) Bardzo byśmy prosili o więcej fotek!!! Kasiu i Marcinie - prosimy o zdjęcie pralni, mamy zamiar trochę poszerzyć korytarz na górze właśnie kosztem pralni... Aniu i Macieju - prosimy o fotki schodów, bardzo jesteśmy ciekawi Waszego pomysłu.. Chcielibyśmy zrobić spiżarkę pod schodami - może akurat takową posiadacie???)) Pozdrawiamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts