Gosia i Piotr 08.07.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Beato: fajna ta Twoja kuchnia - ja proszę o więcej zdjęć!!! I przypomnij jak u Was jest ze spiżarką - została na miejscu i jest tam przejście? Można kilka fotek nawet nie skończonej? Gratuluję postępów i powodzenia w dalszych etapach wykończeniówki. P.s. Wasz daszek też mi się podoba mimo, że jest wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 08.07.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Beato: fajna ta Twoja kuchnia - ja proszę o więcej zdjęć!!! I przypomnij jak u Was jest ze spiżarką - została na miejscu i jest tam przejście? Można kilka fotek nawet nie skończonej? Gratuluję postępów i powodzenia w dalszych etapach wykończeniówki. P.s. Wasz daszek też mi się podoba mimo, że jest wysoko Dziękuję! Zapraszam do dziennika Owszem daszek bardzo mi się podoba ale jest ozdobą dachu a nie osłania drzwi od deszczu i obawiamy się, że będzie trzeba tam coś wykombinować. Drzwi do domu mamy otwierane do środka i przy drzwiach technicznych woda dostawała się do środka. Zobaczymy jak to będzie przy drzwiach stałych z dobrą izolacją i progiem! Co do spiżarni to my jej nie mamy. W jej miejscu jest łazienka o wymiarach 3,4m2 - większa niż spiżarnia w projekcie. Natomiast przy kominie jest wejście do kuchni. Nie chciałam wchodzić do kuchni tylko przez salon. Dla mnie garaż będzie spełniał raczej rolę pomieszczenia gospodarczego - spiżarni. Docelowo chcemy postawić jeszcze garaż dwustanowiskowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniatomek 08.07.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam wszystkich.My rownież budujemy Tymka, własnie pokryliśmy dach i wyglada super.Nic bardzo nie zmienialiśmy, jedynie zamiast spiżarni mamy powiększona łazienkę i mamy przejście za kominem bo też nie chciałam przechodzić do kuchni przez salon.Jak bym umiała wstawiać zdjęcia to bym to zrobiła a tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Seweryn 08.07.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Beato i Rafale nie przejmujcie się swoim daszkiem my mamy taki duży jak widzisz na zdjęciu a i tak przed chwilą grad zacinał w drzwi. http://img179.imageshack.us/img179/9083/daszeknadwejsciem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Seweryn 08.07.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam wszystkich.My rownież budujemy Tymka, własnie pokryliśmy dach i wyglada super.Nic bardzo nie zmienialiśmy, jedynie zamiast spiżarni mamy powiększona łazienkę i mamy przejście za kominem bo też nie chciałam przechodzić do kuchni przez salon.Jak bym umiała wstawiać zdjęcia to bym to zrobiła a tak Ja zdjęcia przerabiam tu: http://www.imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 08.07.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 A teraz moja wielka radość!!!!!! Wczoraj nastąpił montaż mebli kuchennych !!!! Wszędzie dużo kuchu ale nie miałam już sił wieczorem tego uprzątnąć więc i foto okurzone :wink: Gratuluję Ładna ta wasza kuchnia, moja jeszcze się robi i montaż prawdopodobnie za dwa tygodnie, póki co mogę cieszyć się kaflami położonymi na kuchennej podłodze pozdrawiam serdecznie i proszę o więcej ujęć kuchni - może być w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniatomek 09.07.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 tak wyglada nasz Tymek strasznie nam sie podoba http://img199.imageshack.us/img199/6302/miki1066.jpg[/url] dołożyliśmy jedno okno dachowe w pokoju z balkonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 10.07.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Coraz piękniejsze Wasze Tymki !!! Bardzo cieszą moje oczy A my jeszcze w papierkach, tuż przed oddaniem projektu do starostwa. A oto wstępny plan umeblowania naszego Tymka :) Po prawej zadaszona weranda, u góry, od południa odkryty taras. http://images47.fotosik.pl/160/482169d964d96fd0med.jpg' alt='482169d964d96fd0med.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadiusz i Anna 21.07.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 WITAM !!! A teraz wygłada nasz tymek tak troszke pozmieniany ale jest super.http://img198.imageshack.us/img198/6778/dsc00891o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 21.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 WITAM !!! A teraz wygłada nasz tymek tak troszke pozmieniany ale jest super. http://img198.imageshack.us/img198/6778/dsc00891o.jpg Witam wygląda super co pozmienialiscie wklejcie więcej zdjęc u nas w czwartek zalewanie stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadiusz i Anna 21.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dobudowałem balkon z przodu bo mamy z tej strony zachód i wieczorem jest piękny widok na zachód słonca.Przejście do kuchni zamiast spiżarki Łazienke na dole tak rozmieżyłem ze okno jest ładnie na srodkuDom jest powiększony o 90 cm na środku dzięki temu jest bardzo duza łazienka na górze i wiatrołap na dole i tez pokój na dole fajnie wyglądaHol na górze bedzie z drzwiami na balkon.Garaż będzie jako pomieszczenie gospodarcze pralka regały deska do prasowania.I ścianke kolankową podniosłem o cztery pustaki plus wieniec ale pilnowałem zeby nie zmienić kąta nachylenia dachu i nie ma stodoły jak to niektórzy pisali zeby uważać z tą ścianką kolankową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadiusz i Anna 21.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 http://img9.imageshack.us/img9/53/dsc00924rph.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 22.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Melduje, że i my wreszcie ruszyliśmy z kopyta z naszym Tymkiem !!! Niestety nie ma czasu, a właściwie siły by wieczorem wszystko to opisać. Ale co sie odwlecze, to nie uciecze Nasz Tymek po dwóch dniach budowy http://img35.imageshack.us/img35/5775/1019953t.jpg Pozdrawiamy TYMKOWICZÓW !!! Zwłaszcza Mag&Tom, u których gościliśmy w ostatni weekend. Dziękuje Madziu i Tomku za cenne uwagi w sprawie Tymka i oczywiscie za gościnę Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 25.07.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witam, piękne te Wasze tymki u nas wczoraj zalany został strop wiec powoli do przoedu sie posówa. Ale rozwiejcie moje wątpliwości jak wchodze do tego domu to mam wrażenie że tam są strasze klitki i wszsytko takie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Marcin 25.07.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witam, piękne te Wasze tymki u nas wczoraj zalany został strop wiec powoli do przoedu sie posówa. Ale rozwiejcie moje wątpliwości jak wchodze do tego domu to mam wrażenie że tam są strasze klitki i wszsytko takie małe Złudzenie. Zapewniam, że niebawem zmienisz zdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 26.07.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Witam, piękne te Wasze tymki u nas wczoraj zalany został strop wiec powoli do przoedu sie posówa. Ale rozwiejcie moje wątpliwości jak wchodze do tego domu to mam wrażenie że tam są strasze klitki i wszsytko takie małe Złudzenie. Zapewniam, że niebawem zmienisz zdanie:) Przyłączam się do zdania Kasi i Marcina Kiedy widziałam naszą maleńką łazienkę na dole zastanawiałam się jak tam się wszystko zmieści - zmieścił się brodzik, kibelek, jest jeszcze miejsce na grzejnik i umywalkę Podobne zdanie miałam o kuchni - wczoraj rozpoczął się nas montaż mebli stwierdzam, że mam jeszcze całkiem dużo wolnej przestrzeni w kuchni. Takim mały wydaje się nas Tymek, ale wewnątrz to kawał chałupki - już się boję kto nadąży to sprzątać Gosiaczku mam nadzieję że wkrótce przekonasz się naocznie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.07.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Ale mam zaległości............najnowsze nasze Tymkowe dokonania.....stan surowy zamknięty (dechami) http://img216.imageshack.us/img216/4320/pict0003l.jpg http://img196.imageshack.us/img196/3861/pict0008e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 28.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam, piękne te Wasze tymki u nas wczoraj zalany został strop wiec powoli do przoedu sie posówa. Ale rozwiejcie moje wątpliwości jak wchodze do tego domu to mam wrażenie że tam są strasze klitki i wszsytko takie małe Złudzenie. Zapewniam, że niebawem zmienisz zdanie:) Przyłączam się do zdania Kasi i Marcina Kiedy widziałam naszą maleńką łazienkę na dole zastanawiałam się jak tam się wszystko zmieści - zmieścił się brodzik, kibelek, jest jeszcze miejsce na grzejnik i umywalkę Podobne zdanie miałam o kuchni - wczoraj rozpoczął się nas montaż mebli stwierdzam, że mam jeszcze całkiem dużo wolnej przestrzeni w kuchni. Takim mały wydaje się nas Tymek, ale wewnątrz to kawał chałupki - już się boję kto nadąży to sprzątać Gosiaczku mam nadzieję że wkrótce przekonasz się naocznie, pozdrawiam Potwierdzam, że Tymek to bardzo duży dom. Uwierzcie, że jest co sprzątać. Wiem.... Mieszkamy od 18 lipca. Sprzątam codziennie i ciągle wyłazi kurz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 29.07.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Mam wielką prośbę do osób, które w tym roku kładły dachówkę. Możecie podać, na ile wycenili daszek Tymka? Nam jeden dekarz wycenił na 8000 bez stopni i ław, drugi 11000. Spora różnica, ale wydaje mi się, że nawet te 8000 to troszkę za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 29.07.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 chodzi o cenę robocizny czy cenę dachówek+akcesoriów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts