gosiaczek272 05.11.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 stukpuk Veka to podobno dobre okno hmm tak mówi sprzedawca a moje okna z roletami kolor złoty dąb z dwóch stron kształtują się gdzies około 17tys a mam do wyboru veka drutex lub profitech i stoje w miejscu a chce juz OKNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna-la 05.11.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 My zamówiliśmy okna z Drutexu kolor złoty dąb wewnątrz biały (miały być w orzechu ) koszt z montażem ok 7500zł. Niestety dostawa drzewa na wieźbę się opóżnia i nie możemy ruszyć dalej Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniach5 05.11.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam My mamy okna na profilu VEKA białe. Już drugi sezon i sprawują się nieźle. PozdrawiamyMonia i Daniel Kujawsko-Pmorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 05.11.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No widziecie a ja nie mam okien za to głowe 5/9!!!Jeden na drugieg Drutex daremny gelean daremny a Veka przereklamowana- to nie moje zdanie tylko sprzedawców wiadomo kazyd chwali swoje!!! mam już dosc poddaje sie tym bardziej ze za okna z roletami ma wywalic 17 tys wiec sie poodajemoze ktos jeszcze ??sie wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 05.11.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Gosiu bierz te które Cię urzekły wizualnie .W końcu będziesz na nie patrzeć tyle lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Piotr 05.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 U nas w październiku stan "zero" (w naszym przypadku "minus jeden") został zakończony!!! Jeszcze zostały drobne prace przed zimą, a z wiosny ruszamy w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 05.11.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Cóż to może i ja się wtrącę w wątek o oknach! Ciekawe gdzie Wy takie tanie okna kupowaliście? Mnie pod Poznaniem ta przyjemność wyniosła 19.892. Okna w kolorze orzech z zewnątrz w środku białe z roletami. Do tego brama garażowa z napędem i oczywiście montaż. Duża roleta - tarasowa jest elektryczna. Nie mam wyszczególnione ile za tą bramę ale jak dobrze pamiętam to ok. 3,5 tys. Okna firmy Dako na profilach veka seria swing plus. Wiem ,że już tej kolekcji nie produkują podobno wprowadzili nowy wzór. Z z okien jestem zadowolona mam je od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 05.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No widziecie a ja nie mam okien za to głowe 5/9!!! Jeden na drugieg Drutex daremny gelean daremny a Veka przereklamowana- to nie moje zdanie tylko sprzedawców wiadomo kazyd chwali swoje!!! mam już dosc poddaje sie tym bardziej ze za okna z roletami ma wywalic 17 tys wiec sie poodaje moze ktos jeszcze ??sie wypowie Każdy swoje chwali, a fakt jest taki że i tym najbardziej reklamowanym oknom wpadki się zdarzają. Ostatni czytałam o Oknoplaście Kraków - człowiek miał pecha i połowa okien nadaje sie do reklamacji. My wybraliśmy okna DAKO, znajdziesz ich w internecie, mają punkty w całej Polsce - cenowo okna dwustronny złoty dąb + rolety ok.17tys. i była to najlepsza oferta cenowa. Okna fajne, ale np. już jedną szybę reklamowałam - nieszczelność i szyba paruje od środka. Tak naprawdę to wszystko kwestia szczęścia na co się trafi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania1971 05.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 My za okna płaciliśmy 14tys, kolor orzech dwustronny, w tym duże okno tarasowe 260/270 z częścią przesuwaną, profil niestety nie wiem jaki. A tak na marginesie to od soboty mieszkamy w tymku. Podłogowka sprawuje się wyśmienicie, w całym domu jest upał a piec nastawiony na temp. 50 stopni. Nie mogę tylko sobie poradzić z ustwicznym kurzem. Zdjęcia bedą ale obecnie nie mam jeszcze internetu. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 06.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 co do okien to my mamy kolor złoty dąb, na profilach Aluplasta, tylko roleta zewn w oknie tarasowym, koszt jakies 11 tys, brama w kolorze złoty dąb ok 4 tys Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 06.11.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No widzę, że co region to inne ceny. Moje wyceny okna z roletami kształtowały się od 1650 w z wyż do 24tys Dopiero jak się okazało że ta najtańsza to są okna z recyclingu to zapaliła mi się lampka że lepiej dopłacic i to nie dużo bo ta moja oferta to około 18tys i to Profile Veka okucia Rota mam nadzieje że warte ceny. Zastanawia mnie jedna rzecz po co mi te rolety zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 06.11.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Zastanawia mnie jedna rzecz po co mi te rolety zewnętrzne Żebyś miała rano i wieczorem trochę gimnastyki przy zamykaniu i otwieraniu Gosiu zawsze to jakieś zabezpieczenie przed włamaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 06.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Zastanawia mnie jedna rzecz po co mi te rolety zewnętrzne Cóż to bardzo miłe uczucie wpuścić odrobinę słońca o poranku do domu. Latem tak się nagrzewało na poddaszu od strony południowej przez okna ,że gdyby nie rolety zewnętrzne to w pokojach nie dało by się wysiedzieć a tak roletki spuszczone i przyjemny miły chłód. I po trzecie nie mam firan więc wieczorem jak zapalę światło wszystko widać a tak więcej intymności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagTom1719502681 06.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 A oto Nasz Tymek już otynkowany: http://images39.fotosik.pl/220/f3a77f16f6589c52med.jpghttp://images42.fotosik.pl/135/7f2ae5ede403c164med.jpghttp://images35.fotosik.pl/78/7bf3f9bd424203d2med.jpghttp://images50.fotosik.pl/224/221b0d661c6701e3med.jpg Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 07.11.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Mag&Tom TYmek piękny fajnie to wygląda:) i znowu widze tymka bez rolet Ja już mam obsesje oknowo roletową i nie śpie po nocach od 3 rono do 5 myslałam po co mi rolety i że może z górnych jednak zrezygnuje, z drugiej strony to jak wszędzie to wszędzie niezły mam bałagan sama się nakręcam:) Może ktoś jeszcze mnie przkona chociaż to ze chłodniej to jest argument:) Pytanie drugie jakiej wysokości macie wylewki góra i dół?? i czy w garażu macie takie same wylewki jak w domu?? dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagTom1719502681 07.11.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Gosiaczku!Otóż wyobraź sobie, że mamy rolety i jak na razie jesteśmy zadowoleni z tego wyboru, a było wiele dyskusji na ten temat, ale ostatecznie nasi sąsiedzi nas pchnęli do właściwej decyzji.Już przy wyborze okien padło pytanie o rolety, bo wiadomo, że lepiej jest kupić już z oknami, a nie tak jak my już po montażu. Zdecydowaliśmy się zamontować i na szczęście nasz majster ładnie nam zasłonił cały ich mechanizm.Co do wylewek to już pytanie do mojego męża.Odpisze póżniej, a to zdjęcia specjalnie dla Ciebie:http://images49.fotosik.pl/209/048627d00c75d1c4med.jpghttp://images50.fotosik.pl/210/37028af1586e1276med.jpghttp://images41.fotosik.pl/205/54ec6a03b5f95444med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 07.11.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Zastanawia mnie jedna rzecz po co mi te rolety zewnętrzne Cóż to bardzo miłe uczucie wpuścić odrobinę słońca o poranku do domu. Latem tak się nagrzewało na poddaszu od strony południowej przez okna ,że gdyby nie rolety zewnętrzne to w pokojach nie dało by się wysiedzieć a tak roletki spuszczone i przyjemny miły chłód. I po trzecie nie mam firan więc wieczorem jak zapalę światło wszystko widać a tak więcej intymności Beato, prawie jak bym o swoim Tymku czytała - dodam jeszcze że jednak to jakaś forma zabezpieczenia Później Gosiu będziesz żałowała, naprawdę warto zrobić to od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chioski 07.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 odnośnie wylewek ja na parterze daje 15 cm w tym 10 cm styro na piętrze 10 w tym 5 cm styropianu i cały czas ma ten dylemat z podłogówką już mnie to wkuuuu ale jest dylemat tyle sie nasłuchałem o wadach i zaletach że łeb pęka !!!!! załatwiłem tynkarzy (sprawdzonych )- tynkowali u sąsiada za 11zł od metra cena najlepsza w okolicy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolaada 08.11.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A oto nasze postępy_ przed zimą chcemy zadaszyć. Tymek wersja B[/img]http://images38.fotosik.pl/220/30381ceaf57ca88dmed.jpg' alt='30381ceaf57ca88dmed.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 08.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 To może i ja o oknach, bo na tym etapie jesteśmy... Po przejściach z dachem My zamówiliśmy okna firmy oknoplast Kraków. Obustronnie białe. Profil platinium. Całość 12 000 PLN z montażem. 16 sztuk okien. Dodatkowo po 1 do balkonu,z jednej i drugiej strony, dwa z przodu i trzy na stronie garazu. Dodatkowo okna sa ze szprosami, które podrożaja całość o około 2500. Czyli gdyby nie szprosy byłoby około 9500 PLN. Wydaje mi sie, że to rozsadna cena za okna. A oferty cenowe na swój komplet okien do Tymka miałem 0d 7000 do 16000 ze szprosami. Więc róznice są spore. I naprawde idzie sie w tym wszystkim pogubić. Gosiaczek272 my rolety mamy miec z firmy Dopler. Wycenione na około 8000 z montażem, bez silników i do zabudowy, pod styropian. Tak jak i brama. Najkorzystniej cenowo i rozsądny handlowiec Jak masz chęć podeslę ci namiary na niego. Pozdrawiamy Mag&Tom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts