nela83 25.09.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Lukwie 25 My mamy projekt Tymka C, musimy troszke obnizyc scianke kolankowa- nam osoba adaptujaca projekt powiedziala zeby kupic ze scianka kolankowa Tymka bo latwiej jest obniżyc niz podniesc......Projekt kupowalismy na wybieramydom- o dziwo jest tańszy niz na horyzoncie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 26.09.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 nela 83,podaj mi swój adres mailowy, a wyślę Ci zestawienie więźby bez ścianki kolankowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nela83 26.09.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 mój adres [email protected]Z góry dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAP 26.09.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witam! Ponawiam moje pytanie czy ktoś z Was przesuwał schody tak aby wejście do garażu było z wiatrołapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 26.09.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 R&A&P:Niedaleko nas stoi mocno przerobiony Tymek, w którym do garażu wchodzi się od strony wiatrołapu. Tylko to nie schody są w nim przerobione, a garaż. Jest on na tyle wysunięty do przodu, że mieszczą się z boku drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RiR 27.09.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 witajcie, mamy pytanie a propos ocieplenia dachu, czy ktoś może z Was dawał wełnę knauf, macie jakieś opinie na ten temat?, u nas stan SSO, ale myślimy o wiośnie , postaram się wkleić Tymka, ale stan na koniec lata , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amtom 28.09.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witam Tymkowiczów Po przeglądnięciu tysiąca projektów ufff znalazłam TYMKA Bardzo podoba mi się ten projekt, choć oczywiście szukając dziury w całym... przeraża mnie mikroskopijna łazienka, jak wygląda to w realu? Czy ktoś powiększał ją kosztem kuchni? nie chciałabym rezygnować z spiżarki na rzecz łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAP 28.09.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Arektoja dzięki za odpowiedz. Ciekawe to rozwiązanie wejścia. Jednak my nie chcemy zmieniać zewnętrznego wyglądu Tymka. Myślimy o zmianie tych schodów ale chyba nikt tego jeszcze nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 28.09.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 am&tom Nie przerażaj sie "maleńkością' dolenej łazienki. Wszak to łazienka tylko dla gości. CZy do tak zawnaej szybkiej kapieli. My jestesmy ze swoje dolnej aranzacji zadowoleni. Nawet pomniejszylismy ja troche robiąć dziwne skrzynki, czy zabudowywujac geberit. Są zdjęcia kilka stron wczesniej. Za to pomysł zmniejszania spiżarni czy kuchni kosztem łazienki uważam za niezbyt trafiony. Ale to wasza sprawa.. Za to na górze w łazience możesz poszaleć. Wierz mi ! Jest troche metrów. Obejrzyj moja czy mag&Tom sliczną łazienkę.Zwłaszcza jak podniesiesz scianke kolankowa to zrobi sie troszeczke miejsca.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 28.09.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dla mojej zony kuchnia jest za mała. jakbym ja jeszcze zmniejszył, apilnowała tego jak oka w głowie, to chyba by mnie ....Więc zastanów sie ile czasu spedzisz w dolnej łazience, a ile w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Piotr 28.09.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Nasz niemal skończony stan surowy otwarty: http://img697.imageshack.us/img697/8663/p9263416.jpg Jeszcze rynny i gąsiory, itp. i stan otwarty będzie zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola szeroki c14 29.09.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam wszystkich Tymowiczów! mamy zamiar budować Tymka w Wielkopolsce okolice Krzyża wlkp., może ktoś buduje Tymka w naszej okolicy? przeczytałam już całe forum i to nie raz, ale nadal mam pewne wątpliwości co do zmian, z czego budować itp. mam nadzieję, że niebawem dołączę do Was jako pełnowartościowy Tymowicz zastanawiamy się jaką wersję tymka wybrać, mamy wjazd od południa. pozdrawiam wszystkich budujących!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola szeroki c14 29.09.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Takie piękne te wasze Tymki, już się nie mogę doczekać kiedy mój będzie tak wyglądał, ale do tego jeszcze bardzo daleka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amtom 29.09.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 bertolomoże faktycznie troszkę przesadzam, a wasze łazienki są super:yes:, ogólnie to projekt prawie w 100% spełnia wszystkie nasze oczekiwania, a ścianki kolankowej raczej nie będziemy podnosić, wydaje mi się że pokoje o powierzchni 15 czy 14m są wystarczająco duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amtom 29.09.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 czy ktoś buduje w małopolsce?? bardzo nam zależy na zobaczeniu Tymka w realu przed podjęciem ostatecznej decyzji co do zakupu tegoż projektu. my jesteśmy z okolic Wadowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 29.09.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Wiesz tu nawet nie chodzi o metraz, le o komfort uzytkowania, kiedy sufit zaczyna sie od podłogi. to istotne. Wiem, bo nie wyobrazam sobie, zebym teraz miał scianke kolankowa na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DELUS1 29.09.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 am&tom witajcie my jestemy z limanowej jak macie ochote to zapraszamy to jest moj adres [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagTom1719502681 29.09.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 am&tom,my mamy Tymka w Skoczowie, 16 km od Bieska-Białej to całkiem blisko z Wadowic, więc zapraszamy, co do kwestii ścianki kolankowej, to Bertolo ma 100% racji, gdy nie podniesiesz ścianki to zapomnij o 14 m2 to jest złudne, pod skosem nic nie postawisz to przestrzeń zupełnie nie użytkowa, ja również nie wyobrażam sobie Tymka bez podnoszenia ścianki kolankowej.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagTom1719502681 29.09.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Przyglądnijcie się na zdjęciach...http://picasaweb.google.com/Mag81Tom79/NaszTymek# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola szeroki c14 30.09.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witajcie! mam pytanie - ile was wyniósł dach (pokrycie dachówką, drewno i reszta) czyli wszystko? czy mogę liczyć na odpowiedź? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts