Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum dla Tymowiczów z Horyzontu

Recommended Posts

Lukwie 25

My mamy projekt Tymka C, musimy troszke obnizyc scianke kolankowa- nam osoba adaptujaca projekt powiedziala zeby kupic ze scianka kolankowa Tymka bo latwiej jest obniżyc niz podniesc......Projekt kupowalismy na wybieramydom- o dziwo jest tańszy niz na horyzoncie :)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Tymkowiczów

Po przeglądnięciu tysiąca projektów ufff znalazłam TYMKA :) Bardzo podoba mi się ten projekt, choć oczywiście szukając dziury w całym... przeraża mnie mikroskopijna łazienka, jak wygląda to w realu? Czy ktoś powiększał ją kosztem kuchni? nie chciałabym rezygnować z spiżarki na rzecz łazienki.

am&tom

Nie przerażaj sie "maleńkością' dolenej łazienki. Wszak to łazienka tylko dla gości. CZy do tak zawnaej szybkiej kapieli. My jestesmy ze swoje dolnej aranzacji zadowoleni. Nawet pomniejszylismy ja troche robiąć dziwne skrzynki, czy zabudowywujac geberit. Są zdjęcia kilka stron wczesniej. Za to pomysł zmniejszania spiżarni czy kuchni kosztem łazienki uważam za niezbyt trafiony. Ale to wasza sprawa.. Za to na górze w łazience możesz poszaleć. Wierz mi ! Jest troche metrów. Obejrzyj moja czy mag&Tom sliczną łazienkę.Zwłaszcza jak podniesiesz scianke kolankowa to zrobi sie troszeczke miejsca.

Pozdrawiam

Witam wszystkich Tymowiczów!

mamy zamiar budować Tymka w Wielkopolsce okolice Krzyża wlkp., może ktoś buduje Tymka w naszej okolicy? przeczytałam już całe forum i to nie raz, ale nadal mam pewne wątpliwości co do zmian, z czego budować itp. mam nadzieję, że niebawem dołączę do Was jako pełnowartościowy Tymowicz :) zastanawiamy się jaką wersję tymka wybrać, mamy wjazd od południa.

pozdrawiam wszystkich budujących!!!

bertolo

może faktycznie troszkę przesadzam, a wasze łazienki są super:yes:, ogólnie to projekt prawie w 100% spełnia wszystkie nasze oczekiwania, a ścianki kolankowej raczej nie będziemy podnosić, wydaje mi się że pokoje o powierzchni 15 czy 14m są wystarczająco duże

am&tom,

my mamy Tymka w Skoczowie, 16 km od Bieska-Białej to całkiem blisko z Wadowic, więc zapraszamy, co do kwestii ścianki kolankowej, to Bertolo ma 100% racji, gdy nie podniesiesz ścianki to zapomnij o 14 m2 to jest złudne, pod skosem nic nie postawisz to przestrzeń zupełnie nie użytkowa, ja również nie wyobrażam sobie Tymka bez podnoszenia ścianki kolankowej.Pozdrawiamy