mmiras 18.09.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Tak oczywiscie wszystkie zmiany mamy naniesione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 18.09.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Mysmy ten garaz powiekrzylismy na cala szerokosć budynku i stad jest wiekszyoczywiscie pisaliśmy do horyzontu o to rowniez i o podniesienie tez mamy zgode a wsrodku to już mozna sobie perzesowac jak chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 18.09.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 No to będxiecie mieli super pomieszczenie gospodarcze a garaż na dwa samochody to przydadzą wam się. my nad drugi garaż będziemy budowali raczej wolnostojący jak już będziemy mieszkali w wybudowanym Tymku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 18.09.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 No wlasnie i tu tez mamy zmiane nie wiem czy zwrociliscie uwage ze mamy garaz na jedno autopierwsza czesć garazu mamy zaprojektowany pokoj zaraz jak sie wchodzi z korytaza . Mamy tak dlatego ze jeszcze musimy miec jeden p[okoj dodadtkowy bedzie z nami mieszkac moja mama a obao garazu robimy wiate i tam bedzie miejsce na drewno do kominka i na drugi samochod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 18.09.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 A co do mojego pytania do was na tej stronie zaraz pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 18.09.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Pytam o to bo my sie zastanawiamy nad ty podniesieniem mamy juz wszystko na dach ale do wersji bez podniesienia czy belki nie beda za krotkie ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 18.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Mam do was pytani Jolu i Jarku Podnosiliscie swojego tymka o piltorej pustaka czy musieliscie dodatkowo drugi raz wylewac wieniec czy jakies dodadtowe inne zabezpieczenia i czy dach zmienil kat i i le zmienil wysokosc Mirek i Renia Po laniu stropu wstawialismy 1,5 pustaka a na nim zalaliśmy wieniec (jak widać na zdjęcie z 4 strony) nic nie zmienalismy wysokość i kąt nachylenia dachu (trzymaliśmy wg projektu) - zmienaliśmy odstęp między płatwiami z 2,1m wg projektu na 3,8m no i zlikwidowaliśmy słupy drewnane dachu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 18.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 No wlasnie i tu tez mamy zmiane nie wiem czy zwrociliscie uwage ze mamy garaz na jedno auto pierwsza czesć garazu mamy zaprojektowany pokoj zaraz jak sie wchodzi z korytaza . Mamy tak dlatego ze jeszcze musimy miec jeden p[okoj dodadtkowy bedzie z nami mieszkac moja mama a obao garazu robimy wiate i tam bedzie miejsce na drewno do kominka i na drugi samochod Upsss zapomnieliśmy, faktycznie wspomnieliście o dodakowym pokoju zamiast piewotnego garażu, to czekamy na Wasze zdjęcie z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 18.09.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ale jak my bedziemy klasc dachowke to raczej chyba musza byc te slupy dachowe???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 18.09.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 ścianki działowe na poddaszu w projekcie sa z rygipsu a wy macie juz murowane tez cos zmienialiscie czy spokojnie mozna murowac tak jak wy macie strop wutrzyma????Sory za tyle pytan ale wy juz macie wieksze doswiadczenie poniewaz juzzzzzzzzzz to wszystko widzicie a ja dopiero bede budowal moze mozecie cos podpowiedzieć ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 19.09.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ścianki działowe na poddaszu w projekcie sa z rygipsu a wy macie juz murowane tez cos zmienialiscie czy spokojnie mozna murowac tak jak wy macie strop wutrzyma???? Sory za tyle pytan ale wy juz macie wieksze doswiadczenie poniewaz juzzzzzzzzzz to wszystko widzicie a ja dopiero bede budowal moze mozecie cos podpowiedzieć ??? Pozdrawiam Można murować tylmo trzeba jeszcze wzmocnić strop w postaci belek betonowych jak widac na zdjęciu, to sa coś wystające nad podłogą na poddaszu (to wzsystko majster zrobił bez naszej wiedzy a jak pytałem czemu tak to mówił ze względu na wytrzymałość - wszyscy znajomi byli zacwiceni i mówili że ich majstrowie nic by takiego nie robili bo wolą iść na skróty - ato juz jest dodatkowa robota przy belkach betonowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 19.09.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Można pytać to fakt że już mamy doświadczenie - przed budową też byliśmy prawie zieloni i też pytaliśmy moich znajomych, którzy już mają za sobą ale nie Tymka , Kto pyta ten nie błądzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 19.09.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam Bania 1201, a jak z tą drogą, czy coś już ruszy z pozwoleniem???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 19.09.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam i pozdrawiamDzieki za wyczrpującą odpowiedzna temat scianek dzialowych a wy kladziecie dachowke czy blachodachowke Mirek i Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bania1201 19.09.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam, nie mam już sił do Pań w gminie. Nie wiem czy są takie głupie czy po prostu udają swoją głupotę. Może uda się w nowym roku. Zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 19.09.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam i pozdrawiam Dzieki za wyczrpującą odpowiedzna temat scianek dzialowych a wy kladziecie dachowke czy blachodachowke Mirek i Renia blachodachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kynio_monia 19.09.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 http://community.webshots.com/photo/2391982210102184952ZmwGHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubalina 19.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Cześć Kynio_Monia widzę że co do zdjęcia popełniacie ten sam błąd co ja ostatnio. Spokrzyjcie na poprzednią stronę tam Jola i Jarek pomagali mi we wstawieniu zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 19.09.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam wszystkich Sprobujcie jeszcze raz wkleić zdjecia cos sie nie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 20.09.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 http://community.webshots.com/photo/2391982210102184952ZmwGHY Witam kynio Już z kilka razy opisałem jak się dobrze wstawiam zdjęcia do postu . Tylko musisz trochę się poszukać w wcześniejszym poście, zapraszam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts