Jola i Jarek 18.11.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Ścianka kolankowe podniesione o 1,5 pustaka: http://inlinethumb37.webshots.com/8804/2258902160101780555S500x500Q85.jpg Tak wygląda półtora pustaka i widać róznica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 18.11.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 witam kurcze wyskoczyłam na weekend do Brennej wracam a tu taki ruch uwielbiam obladac wasze fotki Jarku to sie we wnosku nazywa iloś stref czasowych do rozliczenia energi i jest do wyboru jedna dwie lub trzy kurcze o co to chodzi brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 18.11.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 witam kurcze wyskoczyłam na weekend do Brennej wracam a tu taki ruch uwielbiam obladac wasze fotki Jarku to sie we wnosku nazywa iloś stref czasowych do rozliczenia energi i jest do wyboru jedna dwie lub trzy kurcze o co to chodzi brrrr Witam Gosiu, może były jakieś strefy we wniosku ale ja nie pamiętam, myślałem że jest w umowie, to już nie wiem o co tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 18.11.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 To moze napisz cały treść tego wnosku odnosnie tej strefy jeśli mozesz to zerknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 18.11.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam i Pozdrawiam przejrzalem fotki i faktycznie wyglada to na niższe ale wiem dlaczego ponieważ mamy jeden z pelnego pustaka a drugi z pustaka 8cm i dlatego wzglada to na nizsze chyba dlatego - Renia i Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 18.11.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam i Pozdrawiam przejrzalem fotki i faktycznie wyglada to na niższe ale wiem dlaczego ponieważ mamy jeden z pelnego pustaka a drugi y pustaka 8 i dlatego wzglada to na nizsze chyba dlatego - Renia i Mirek Coś masz żle ustawiona klawiatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 18.11.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Jarku tak to brzmi dokładnie dane techniczne zasilania: wniskowana moc przyłączeniowa.....kW Napięcie jednofazowe... trójfazowe... Ilośc stref czasowych do rozliczania energi: jedna... dwie... trzy... i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 18.11.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ok juz ją przestawilem ale chyba sie doczytaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 18.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Jarku tak to brzmi dokładnie dane techniczne zasilania: wniskowana moc przyłączeniowa.....kW Napięcie jednofazowe... trójfazowe... Ilośc stref czasowych do rozliczania energi: jedna... dwie... trzy... i to wszystko Przykro mi co do strefy to nie pamiętam i nie pomogę bo nie wiem(pamiętam że pracownik z rejonu podpowiedział co mam wstawić mm ilość zużycia energii kWh i strefę a moc to ja sam strzeliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagTom1719502681 20.11.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witamy z zapytaniem czy ktoś z Was może nam opisać sposób działania kominka z płaszczem wodnym?Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 21.11.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witamy z zapytaniem czy ktoś z Was może nam opisać sposób działania kominka z płaszczem wodnym?Pozdrawiamy Witam. My na ten temat na razie nie zajmujęmy (nie na ten etap i będziemy borykac się z tym problemem jak bedziemy wykanczać dom) może tutaj cos znajdziecie? http://forum.muratordom.pl/kominki-pomoge-i-doradze-we-wszystkim-co-dotyczy-kominkow,t36429.htm?highlight=kominek%20p%B3aszczem%20wodnym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 21.11.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 http://inlinethumb56.webshots.com/30903/2531539930102101093S600x600Q85.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiras 21.11.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 tutaj lepiej widac sciane kolankowa tak jak myslalem jest poltorej ale moze nie zupelni pelny pustak i 8 pustak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 21.11.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 tutaj lepiej widac sciane kolankowa tak jak myslalem jest poltorej ale moze nie zupelni pelny pustak i 8 pustak To można tak powiedzieć pustak i jedna ósma (ok 32cm) i plus wieniec (coś mi się wydaja za cienka na wieniec ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 21.11.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Mirek, jaka macie pogoda? wg zdjęcia to słoneczna, my mamy do ok 13 szron na dachu że nie widać jak wygląda (mamy już z jednej strony ułożony blachą) a ożnie to juz nie ma szronu ale robi się ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROWABIGBITOWA 21.11.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witam!Dzisiaj bylem w biurze projektowym zeby pogadac i zrobic rekonesans w sprawie Tymka(projekt-1200zl).Za adaptacje biora 800zl,przy czym wprowadzenie jednej zmiany kosztuje 50zl.Pisze to zebyscie porownali sobie ceny.Pewnie w grudniu kupie projekt. Mam jednak pytanie do Was: jakie projekty braliscie pod uwage oprocz Tymka.Prosze o nazwe ewentualnie liinka.Dla mnie to wazne bo moze jakis projekt przegapilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witam! Dzisiaj bylem w biurze projektowym zeby pogadac i zrobic rekonesans w sprawie Tymka(projekt-1200zl).Za adaptacje biora 800zl,przy czym wprowadzenie jednej zmiany kosztuje 50zl.Pisze to zebyscie porownali sobie ceny.Pewnie w grudniu kupie projekt. Mam jednak pytanie do Was: jakie projekty braliscie pod uwage oprocz Tymka.Prosze o nazwe ewentualnie liinka.Dla mnie to wazne bo moze jakis projekt przegapilem. A widziałaś Tymianka z tej samej pracowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 21.11.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witam Krowa... coś tam My najpierw chcieliśmy projekt Zadębie z garażem z pracowni Dom projekt to był parterowy dom z czterospadowym dachem i jako postawa to 19 na 11 m - zrezygnowaliśmy ze względu na wysoki koszt w budowie i zaczęliśmy szukac coś tanszego i znaleźliśmy właśnie projekt domu Tymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROWABIGBITOWA 21.11.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Tymianka widziałem ale "nie leży" mi ten projekt.Tymek bardzo mi sie podoba.Wydaje mi sie ze uklad pomieszczen jest dla mnie odpowiedni i ciezko jest mi sie przekonac do innego projektu.Wiec pytam o alternatywy bo moge byc juz zaslepiony swoim Tymkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Tymianka widziałem ale "nie leży" mi ten projekt.Tymek bardzo mi sie podoba.Wydaje mi sie ze uklad pomieszczen jest dla mnie odpowiedni i ciezko jest mi sie przekonac do innego projektu.Wiec pytam o alternatywy bo moge byc juz zaslepiony swoim Tymkiem zdradzasz wszelkie objawy zauroczenia Tymkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts