Ania i Maciej 22.12.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Jolu i Jarku:) teraz wasz Tymek naprawdę wygląda ślicznie, super, zazdroszczę, że już jesteście tak daleko:) fotki super:) my nadal slęczymy nad tym kosmicznym kosztorysem, i ucinamy co się da a może ktoś prześle lub napisze mi na priv swój kosztorys z budowy Tymka, byłabym wdzięczna Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 22.12.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 i tak samo będzie wygladało u nas wejście, z tymi słupami:) a można wiedzieć, ile wyszło eas to ogrodzenie z przodu, słupki, furtka, brama... Ania i Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 22.12.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witaj Aniu, wysłałem na twoją prv przybliziony koszt budowy naszego TymkaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.12.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!! Niech się Tymki pną do góry!!!!!!! Wesołych świąt dla wszystkich http://www.funpic.hu/files/pics/00031/00031339.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubalina 22.12.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witaj Aniu, wysłałem na twoją prv przybliziony koszt budowy naszego Tymka Pozdrawiam Ja też poproszę Jarku ! Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 23.12.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 witaj Jarku:) niestety kostorys Waszego Tymka jeszcze do mnie nie dotarł Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 23.12.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 witaj Jarku:) niestety kostorys Waszego Tymka jeszcze do mnie nie dotarł Ania n To może zajrzyj do maila i tam może poinformuje albo masz źle ustawiony profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 23.12.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 profil chyba mam w porządku, sprawdziłam może wyslij mi na [email protected] Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 23.12.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 uhhh ale sie tu dzieje cóż za ostre dyskusje Jarku Wasz tymek wyglada super naprawde jeśli możesz prześli mi swój kosztorys [email protected] interesuje mnie to co zrobiles na dzen dzisjesszy ile wyszło z góry dzekuje mam pytanie czy ktoś z was buduje z porothermu np. z winterberga?? i co o tym sądzicie?? Aaaaa ZDROWYCH SPOKOJNYCH RADOSNYCH ŚWIĄT ABY WASZE TYMKI ROSŁY Z DNIA NA DZIEŃ ABY PIENIĄŻKÓW STARCZYŁO NA WSZYSTKO I UDANEGO SZAMPAŃSKIEGO SYLWESTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 23.12.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 uhhh ale sie tu dzieje cóż za ostre dyskusje Jarku Wasz tymek wyglada super naprawde jeśli możesz prześli mi swój kosztorys [email protected] interesuje mnie to co zrobiles na dzen dzisjesszy ile wyszło z góry dzekuje mam pytanie czy ktoś z was buduje z porothermu np. z winterberga?? i co o tym sądzicie?? Aaaaa ZDROWYCH SPOKOJNYCH RADOSNYCH ŚWIĄT ABY WASZE TYMKI ROSŁY Z DNIA NA DZIEŃ ABY PIENIĄŻKÓW STARCZYŁO NA WSZYSTKO I UDANEGO SZAMPAŃSKIEGO SYLWESTRA Witam, może nataliaolamaja budowała co wynika z powyższego zdjęcia z ww materiału. do niej możesz się zgłosić My również życzymy wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 23.12.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Witam tymowicze, widze co się narobiło z tym całkowitym kosztem naszego tymka, no coś będę musiał udostępnić wszystkim (bo nam sie nie chce pary razy napisać to samo to ) co już podaliśmy Ani i Macieja na prv. A więc do obecnego stanu naszego tymka jak widać na naszym zdjęciu plus ogrodzenia i materiały (ok 70% ceny przed podwyżkami reszta już po) plus robocizna (majster po cenie jak ustaliśmy z grudnia zeszłego roku, majstra od ogrodzenia (tzn fundamenty i cegły klinkierowe) brał po okazyjnie cenie (połowa tańsza od innych bo akurat to przyszły sąsiad i zrobił nam po powiedzmy po znajomosci ) dekarz brał 10 zł na mb obróbki i 10 zł za m2 powierzchni dachu i częsci ogrodzeniowe tzn słupy ogrodzeniowe plus siatka (na boczne ogrodzenia) przesła, furtka i brama i jej robocizna wyszło nam za wszystko ok 138 tys zł. To tak jak wcześniej spodziewaliśmy że do tego stanu nam wyjdzie ok 125 tys Myślę że Wam już to zaspokoiło ciekawość Ale muszę zaznaczyć że w naszej okolicy koszt robocizny jest tańsze o 30-50% niż w Warszawie czy w okolicy gdańsku czy w Łodzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Maciej 23.12.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 no właśnie Jarku i to chyba załatwia sprawę, koszty robocizny, które u nas są znacznie wyższe. Co prawda materiały też wy macie tańsze, bo wcześniej kupowaliście, my jak zdecydowalismy sie na budowę domu, czerwiec tego roku, to ceny były już kosmiczne, co prawda keramzyt mamy podobnojuż taniej, zobaczymy:) a kosztorys nie dotarła:( pewnie jeszcze gdzieś wisi w sieci:) Ania i Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 23.12.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 no właśnie Jarku i to chyba załatwia sprawę, koszty robocizny, które u nas są znacznie wyższe. Co prawda materiały też wy macie tańsze, bo wcześniej kupowaliście, my jak zdecydowalismy sie na budowę domu, czerwiec tego roku, to ceny były już kosmiczne, co prawda keramzyt mamy podobnojuż taniej, zobaczymy:) a kosztorys nie dotarła:( pewnie jeszcze gdzieś wisi w sieci:) Ania i Maciej Pewnie gdzieś siedzi, a może zerknijcie na mail - może wam poinformuje ze dotarła do was prywatny post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.12.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 no właśnie Jarku i to chyba załatwia sprawę, koszty robocizny, które u nas są znacznie wyższe. Co prawda materiały też wy macie tańsze, bo wcześniej kupowaliście, my jak zdecydowalismy sie na budowę domu, czerwiec tego roku, to ceny były już kosmiczne, co prawda keramzyt mamy podobnojuż taniej, zobaczymy:) a kosztorys nie dotarła:( pewnie jeszcze gdzieś wisi w sieci:) Ania i Maciej Pewnie gdzieś siedzi, a może zerknijcie na mail - może wam poinformuje ze dotarła do was prywatny post Może cos pokręciłeś przy wysyłaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Nikt nie pisze? Co najmniej dziwne? Nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 23.12.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Nikt nie pisze? Co najmniej dziwne? Nikt? A co mają pisać??? Wszyscy przygotowują na święta A może ty coś masz do powiedzenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.12.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Nikt nie pisze? Co najmniej dziwne? Nikt? A co mają pisać??? Wszyscy przygotowują na święta A może ty coś masz do powiedzenia?? Wszyscy? A Ty nie? Ja napsze jak nikogo nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 23.12.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Nikt nie pisze? Co najmniej dziwne? Nikt? A co mają pisać??? Wszyscy przygotowują na święta A może ty coś masz do powiedzenia?? Wszyscy? A Ty nie? Ja napsze jak nikogo nie będzie i ty też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 23.12.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 O, ustrzeliłem stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 23.12.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Nikt nie pisze? Co najmniej dziwne? Nikt? A co mają pisać??? Wszyscy przygotowują na święta A może ty coś masz do powiedzenia?? Wszyscy? A Ty nie? Ja napsze jak nikogo nie będzie i ty też nie Już nikogo nie ma, możesz pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts