Jola i Jarek 30.12.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Nie ma rzeczy niemożliwych Są Taaak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 30.12.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Nie ma rzeczy niemożliwych Są Już wróciłeś?? to już nie zdążyłem przejać twój dziennik budowy i klucz do blaszaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Nie ma rzeczy niemożliwych Są Już wróciłeś?? to już nie zdążyłem przejać twój dziennik budowy i klucz do blaszaka Wróciłem i włosy na plecach stają dęba od niektórych porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 30.12.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Nie ma rzeczy niemożliwych Są nie ma, bo jak ktoś uwaza że jest nie wykonalne to jet nie możliwe, a jak ktoś chce myśleć to rozwiąże jakiś problem, prawda a jak uważasz że są to znaczy że u ciebie są rzeczy niewykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witam wszystkich tymowiczów Przedstawiam kilka zdjęcia naszego tymka już z przykrytą blachodachówką: 1.Przód http://inlinethumb44.webshots.com/34923/2520161910101780555S500x500Q85.jpg A co to? Chciałeś z Tymka dworek zrobić? P.S. Nie uważasz, że z tymi słupami to troche kiczowato wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 30.12.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witam wszystkich tymowiczów Przedstawiam kilka zdjęcia naszego tymka już z przykrytą blachodachówką: 1.Przód http://inlinethumb44.webshots.com/34923/2520161910101780555S500x500Q85.jpg A co to? Chciałeś z Tymka dworek zrobić? P.S. Nie uważasz, że z tymi słupami to troche kiczowato wygląda A nam się podoba A kto powiedział że dworka robiłem?????????? To jest Tymek z słupami a nie dworek (nie wiesz jak wyglądają dwórki????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubalina 30.12.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 STUKPUK słuchaj nie dyskutuje się z gustami jednemu podoba się Tymek z filarkami drugiemu nie jednemu podoba się Tymek z gankiem drugi uważa że wygląda jak wiejski domek. Słuchajcie mam wrażenie że czasem na tym forum chcecie sobie dokopać a mnie się tonie podoba i mam nadzieję że skupicie się na poradach, doradach a nie na opowiadaniu ze kogoś dom wygląda kiczowato. To może nie wklejajmy zdjęć bo ktoś ci powie że Twoja wizja domu jest do bani !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 30.12.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 STUKPUK słuchaj nie dyskutuje się z gustami jednemu podoba się Tymek z filarkami drugiemu nie jednemu podoba się Tymek z gankiem drugi uważa że wygląda jak wiejski domek. Słuchajcie mam wrażenie że czasem na tym forum chcecie sobie dokopać a mnie się tonie podoba i mam nadzieję że skupicie się na poradach, doradach a nie na opowiadaniu ze kogoś dom wygląda kiczowato. To może nie wklejajmy zdjęć bo ktoś ci powie że Twoja wizja domu jest do bani !!! Widzę że STUKPUK nic nie doradza (w innym forum opisywał że jest z branży budowlanej) a tylko szuka do krytyki Do STUPUKA - może trochę szacunku i wyrozumiałości do innych Tymowiczów (Każdy z Tymowiczów ma upodobania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 STUKPUK słuchaj nie dyskutuje się z gustami jednemu podoba się Tymek z filarkami drugiemu nie jednemu podoba się Tymek z gankiem drugi uważa że wygląda jak wiejski domek. Słuchajcie mam wrażenie że czasem na tym forum chcecie sobie dokopać a mnie się tonie podoba i mam nadzieję że skupicie się na poradach, doradach a nie na opowiadaniu ze kogoś dom wygląda kiczowato. To może nie wklejajmy zdjęć bo ktoś ci powie że Twoja wizja domu jest do bani !!! Widzę że STUKPUK nic nie doradza (w innym forum opisywał że jest z branży budowlanej) a tylko szuka do krytyki Do STUPUKA - może trochę szacunku i wyrozumiałości do innych Tymowiczów (Każdy z Tymowiczów ma upodobania) Jakubalina O gustach się nie dyskutuje to wie każdy głupi........Przepraszam za wyrażenie. Ale proponuję przejżeć ten temat dokładnie i zobaczysz kto tu "ciągle krytykuje" innych Tymki Kolego Jarku Nie no, zaraz wyjdę z siebie i stanę obok Napisałem tego posta tylko daltego żeby sparwdzić reakcję kolegi Jarka I nie pomyliłem się. Jak już mówiłem jestem daleki od krytykowania inych. Fakt jestem z branży i doradzę każdemu jeżeli tylko będę mógł pomóc. I zaraz tam że jestem z branży nie świadczy że mam szaleć po tematach i radzić na siłe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubalina 30.12.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Dobra zrobiło się tu chłodno więc kończymy ten wątek. I od jutra nikt nikogo nie krytykuje - tyczy się to wszystkich bez wyjątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Dobra zrobiło się tu chłodno więc kończymy ten wątek. I od jutra nikt nikogo nie krytykuje - tyczy się to wszystkich bez wyjątku. Nie widzę problemu Kolega Jarek słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubalina 30.12.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 STUKPUK wczoraj rozmawiałem z Jarkiem o moim pomyśle parteru - mam prośbę bo dowiedziałem się że jesteś specem od budowlanki mógłbyś wypowiedziec się na temat z wczoraj - zerknij na wklejone zdjecie i tekst pod nim. Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 STUKPUK wczoraj rozmawiałem z Jarkiem o moim pomyśle parteru - mam prośbę bo dowiedziałem się że jesteś specem od budowlanki mógłbyś wypowiedziec się na temat z wczoraj - zerknij na wklejone zdjecie i tekst pod nim. Dzięki ! Jak dobrze zrozumiałem to chodzi Ci o te okno i ganek? Osobiście nie powiększałbym kuchni kosztem salonu i wstawił okno, bo w razie co można zamurować , a w drugą strone to już gorzej(wykuć nowy otwór i wstawić nadproże) Co do okienek w ganku to widziałem i robiłem takie. Plusem jest większa ilość światła, tylko wtedy nie powiesimy wieszka itp....Nam się podobją ganki otwarte z wejściem od frontu I zrezygnowałem z pokoju na dole, wolimy większy salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubalina 30.12.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Ja jak widzisz też zrezygnowałem ta ścianka jest wykreślona, ale wiem ze to jest ściana nośna i coś mój wykonawca powiedział że zrobi tam jakiś podciąg - nie wiem dokładnie co to jest... z tego co słyszałem to jakaś metalowa belka u góry tylkopytanie czy da się ją jakoś schować ? Aha a co sądzisz o przesunięciu komina - tego od kominka - mamy trochę problem z górą a dokładnie z wejściem do jednego z pokoi bo będzie trzeba trochę drzwi przesunąć i nie wiem jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubalina 30.12.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 aha co rozumiesz przez ganek otwarty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 31.12.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Witam Alino i Jakubie]Sciągnąłem grzecznościowo jedno z zdjęć Tymka nataliaolamaja i przerobiłem go na wg twojego projektu.http://inlinethumb23.webshots.com/36822/2935830030101780555S600x600Q85.jpg' alt='2935830030101780555S600x600Q85.jpg'>I muszę przyznac że całkiem przyzwoicie z tymi dodatkowymi oknami i ganek z wejscie z przodu. Warto tam wstawić dodatkowe okna ze względu na łazienkę i na shody - dużo swiatła by dały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 31.12.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 aha co rozumiesz przez ganek otwarty ? Ja rozumiem że otwarty ganek to taki jak ma adamdi albo jak ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 31.12.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Ja jak widzisz też zrezygnowałem ta ścianka jest wykreślona, ale wiem ze to jest ściana nośna i coś mój wykonawca powiedział że zrobi tam jakiś podciąg - nie wiem dokładnie co to jest... z tego co słyszałem to jakaś metalowa belka u góry tylkopytanie czy da się ją jakoś schować ? Aha a co sądzisz o przesunięciu komina - tego od kominka - mamy trochę problem z górą a dokładnie z wejściem do jednego z pokoi bo będzie trzeba trochę drzwi przesunąć i nie wiem jak to wyjdzie. A z tym podciągiem to czy musi być metalowa belka?? a czy nie mozna zrobić od góry taki jak na zdjęciu?? http://inlinethumb30.webshots.com/9373/2602062420101780555S500x500Q85.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 31.12.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 I jeszcze tutaj tylko po zalaniu belkihttp://inlinethumb13.webshots.com/10508/2855880780101780555S500x500Q85.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 31.12.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 STUKPUK wczoraj rozmawiałem z Jarkiem o moim pomyśle parteru - mam prośbę bo dowiedziałem się że jesteś specem od budowlanki mógłbyś wypowiedziec się na temat z wczoraj - zerknij na wklejone zdjecie i tekst pod nim. Dzięki ! Jak dobrze zrozumiałem to chodzi Ci o te okno i ganek? Osobiście nie powiększałbym kuchni kosztem salonu i wstawił okno, bo w razie co można zamurować , a w drugą strone to już gorzej(wykuć nowy otwór i wstawić nadproże) Co do okienek w ganku to widziałem i robiłem takie. Plusem jest większa ilość światła, tylko wtedy nie powiesimy wieszka itp....Nam się podobją ganki otwarte z wejściem od frontu I zrezygnowałem z pokoju na dole, wolimy większy salon. Stuku, już mi się podobasz Aby tak częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts