gosiaczek272 05.01.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 jarku co do punktu 7 juz wczesniej dyskutowalismy otych brudnych ziemniakach i pisałąm ze moi rodzice tak mają i nie narzekają na brudne kartofle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 05.01.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 co do reszty to ciesze sie że jest w miare oczywiscie juz jest spięcie na froncie bo mój luby ma wąty co do mojego okna duzego w salonie brrrr ale jeszcze dwie noce:) Aniu prosiłam o opisanie waszego poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 05.01.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 co do reszty to ciesze sie że jest w miare oczywiscie juz jest spięcie na froncie bo mój luby ma wąty co do mojego okna duzego w salonie brrrr ale jeszcze dwie noce:) Aniu prosiłam o opisanie waszego poddasza My to mamy poddasze wg projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 05.01.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 i co Jarku gra i buczy?? wszytko pasuje?? jestes zadowolny z tego poddasza??czy cos bys zmienił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 05.01.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 i co Jarku gra i buczy?? wszytko pasuje?? jestes zadowolny z tego poddasza??czy cos bys zmienił?? nic bym nie zmienił tylko dałem okno dachowe w pokoiku nad kucnia a zrezygnowałem okno dachowe w sypialni nad garazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faziband 05.01.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 witam my mamy projekt w zmianach okno w salonie będzie 270 czyli okno to małe i te balkonowe połączone na środku i całe balkonowe do dołu. ta pani co robi nam zmiany powiedziała że dobry pomysł dzięki temu zyskamy w pokoju dwa rogi np. na wstawienie kanapy rogowej nasi sąsiedzi też mają takie okno i super to wygląda powiększamy o 0,5 m dom żeby garaż był większy bo 3m to troszkę mało jak się wkleja zdjęcia niech mi ktoś napisze na gg 3641563 Witam, widzę że jeszcze ktoś podziela moje zdanie i poszerza garaż. Dzięki za wsparcie !!! Wytłumacz jeszcze raz dokładnie jakie wymiary będzie miało to okno w salonie połączone z drzwiami balkonowymi okno w salonie będzie 270 balkonowe całe a garaż powiększamy bo tak nam pani projektantka doradziła i wcześniej o tym myśleliśmy bo mój tata ma 3.80 m i jest tak akurat jak na taki dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 06.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 hmm Olu ze zapytam o ile powiększacie ten garaż znaczy o ile dom będzie dłuższy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faziband 06.01.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 hmm Olu ze zapytam o ile powiększacie ten garaż znaczy o ile dom będzie dłuższy?? witam garaż będzie miał 3,5 m a w projekcie ma 3 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.01.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 hmm Olu ze zapytam o ile powiększacie ten garaż znaczy o ile dom będzie dłuższy?? czyli o 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubalina 06.01.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Dokładnie garaż będzie miał wewnątrz 3,56 cm. P.S. Wyjeżdżam na tydzień na delegację więc nie wiem jak będzie z dostępem do internetu więc jakubaliana może nie udzielac się przez kilka dni na forum. Pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 06.01.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 witam nastrój średni wertuje forum od rana zeby popatrzc jeszcze raz co kto zminił chlop mnie wurza brrr poszło na noże:) taa nie bede o tym pisac bo bym same kropki musiałą robic no cuż.... połoze dzeck i wieczorem ide na piwo hmmm z mojej diety nici haha ale mam na kogo zwalic pozdrawam wszystkich tych co mają swoje połowy dopasowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.01.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Gosiaczek.... nie tak ostro....chłopa zawsze mozna wychować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.01.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.01.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Jarku.... nie obrażaj się tak zaraz..... to tylko życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 07.01.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ok nowy dzień troszke mi przeszło i biore sie do roboty dziś 17.30 spotkanie z architektemJarku pytanie do ciebie czy ty taraz powiększałes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 07.01.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ok nowy dzień troszke mi przeszło i biore sie do roboty dziś 17.30 spotkanie z architektem Jarku pytanie do ciebie czy ty taraz powiększałes??? Nic nie powiększylismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 07.01.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 hop hop a was zasypało co tu taki zastój w interesie taaa stuk puk pojechał i nie ma sie z kim przekomarzac Ja jestem po spotkaniu z architaektem pani bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiła ogólnie powiedzałam o co mi chodzi i za trzy dni sie do mnie odezwie okazało sie ze brakuje mi jednego dokumentu planu zagospodarowania terenu czeka sie podobno długo na niego wiec jutro bede pedzic do architektury i uśmiechac sie do pan budżetówek brrrr ps. kto w stawał zdejcie wykuszu i na której to stronie penie Jaruś pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 07.01.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 juz juz mam nie fatygujcie się jakoś tak sie ruszyło mimo zimna za oknem i w dumu też wieje lekki chłodzik to ciesze sie że coś sie ruszyło ups do 29 miałąm podpias umowe z energetyka no cuz wysle jutro zwale na złą aure ciekawe ile mi pani Architekt policzy a wy ile płaciliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 07.01.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 juz juz mam nie fatygujcie się jakoś tak sie ruszyło mimo zimna za oknem i w dumu też wieje lekki chłodzik to ciesze sie że coś sie ruszyło ups do 29 miałąm podpias umowe z energetyka no cuz wysle jutro zwale na złą aure ciekawe ile mi pani Architekt policzy a wy ile płaciliście??? Tego ile płaciliśmy to pamiętam podałem zer dwa razy i jedno był odp dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 08.01.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ah jareczku ale ty jesteś pamiętliwy jeteś pewny że to do mnie pisałeś ja pamietam ze wypytywałam Cie o KW? ale o architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts