Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum dla Tymowiczów z Horyzontu

Recommended Posts

Jola i Jarek, jak zwykle można liczyć na Waszż pomoc. Dzięki! Tak myślałam, że to jest to, ale myślę, że to chyba nie przeszkadza za bardzo, gdyz znajduję się przy ścianie, mam rację??? i jak to wygląda w rzeczywistości? zmienic czy może zostać?

A.

To zależy od gustu domownika. Wyobraź sobie przy otwartej kuchni jak goscie siedzą w salonie i widzą twoje brudne gary w zlewie :wink:

a ja bede miec otwartą kuchnie a Jarku i nie mam nigdy brudnych garów bo zmywam na bierząco :D :D

Ps. MAm projekt z powrotem hura w poniedzałek z grubej rury do architekta bo jak dobrze pójdzie to na poczatku marca bedzie zagospodarownai ternu :lol:

Noo tak, dopuki jesteś młoda :lol:

Dopiero zobaczysz jak zaczną ci przybywać latka 8)

haha Jarku jak bede stara... to bede mniej jadła ahaha a po zatym raczej zmywarke bede posiadac

ps. i lubie zmywac :lol:

My tez mamy taki plan zainstalować zmywarkę

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chyba się udało! Wklejam zdjęcia dachówki, która bardzo mi się podoba i będziemy takiej poszukiwać dla naszego Tymka

to na dachu - ciekawe kogo to?

http://thumb14.webshots.net/t/62/562/3/30/7/2479330070103098714rNiQuj_th.jpg

http://thumb14.webshots.net/t/63/663/0/0/84/2344000840103098714MCcUbE_th.jpg

Halo Tymkowicze, czy ktos zwrócił uwagę na to, że wkleiłem wycenę Tymka którą dostałem od wykonawcy (str.20) proszę jeszcze raz o ustosunkowanie się jak wam się wydaje czy ta cena patrząc na dzisiejsze ceny materiałów i robocizny jest OK? - bo mnie się coś dużo wydaje...

Witam. Ile kosztują materiały na dzień obecny to juz nie wiem bo już mam za sobą

a co do robocizny to sami byście porownali:

Za postawienie od fundamentu aż do więźby + deskowanie + papa + podniesienie ścianki kolankowej wyszło nam 22 tys zł

a za obróbki blacharskie dachu + rynny + okna dachowe wyszło nam 6 tys.

Pozdrawiam