Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum dla Tymowiczów z Horyzontu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Muszę się pochwalić że byłam w TYMKU W STANIE SUROWYM

Super sprawa i całkiem nowe zmiany jeszcze zrobimy

U góry w garderobie robimy pralnie z przejściem z łazienki a wcześniej chciałam z tego holu zrobić pralnie ale to miejsce mi się tak podoba że zostaje

dokładamy drugie drzwi do garażu i tam robimy spiżarkę a z spiżarki większy wiatrołap z szafą POZDRAWIAM

Jak w łazience wstawicie jeszcze jedne drzwi to wogóle nie będzie ustawna. A do największych to ona nie należy! :wink:

Nie musi być ściana między łazienką a garderobą - można przedzielić niewielka ścianka luksferami

witamy:)

u nas budowa roszyła, pogoda dopisuje, dzisiaj co prawda troszke kropi:)

mury pną sie do góry, ściany są już do nadproży, czekamy na nadproże nad okno tarasowe, bo jest dośc spore 2,70, ale super juz teraz wszystko wygląda, fotki wkleję jutro

a w ostatniej chwili zrezygnowalismy z okienka w garażu, i tak jest od północy więc stwierdzilismy że jest zbędne

Ania i Maciej

Masz racje Jarku jak najbardziej się z Tobą zgadzam dlatego być może wstawimy to okno dachowe nad chodami, choć zastanawiamy się czy to okno znad holiku też powinno dawać jakieś światło?Ty mi możesz coś o tym powiedzieć, choć też nie bardzo bo macie to miejsce zamurowane...

Masz racje Jarku jak najbardziej się z Tobą zgadzam dlatego być może wstawimy to okno dachowe nad chodami, choć zastanawiamy się czy to okno znad holiku też powinno dawać jakieś światło?Ty mi możesz coś o tym powiedzieć, choć też nie bardzo bo macie to miejsce zamurowane...

My na górze mamy holik wg projektu i jest wstawione jedno okno dachowe i na prawdę jest jasno mimo że jest to strona od zachodu a okno dachowe had schodami zrezygnowaliśmy ze względu na trudny dostęp do mycia ww okna więc wybraliśmy inne rozwiązanie - wstawiliśmy okno obok drzwi wejściowe przy schodach i przy spiżarni (w schodach jest już widno) Także wszystkie pomieszczenia (oprócz łazienka na dole i garderoba) maja dostep do slonca

Pozdrawiam 8)

To jeszcze lepiej jeśli twierdzisz, że jest jasno w holiku i dlatego myślimy, że to światło trochę tez będzie padaćło na schody, tym bardziej, że od tej strony mamy południe, tylko się teraz zastanawiam, że od dolnej strony schodów będzie trochę ciemno.Tak czy siak co do zmian w grę wchodzi albo okno nad schodami albo nie, więc może nam coś doradzisz, spróbuj sobie wobrazić, że Ty nie masz okna przy schodach tzn. nad spoczynkiem i czy jest w miarę jasno?