Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum dla Tymowiczów z Horyzontu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wyposazenia (meble) nie licze, no ale lazienki i kuchnie chcialabym wkalkulowac.

Wykusz wyrzuce. Zadaszenia tarasu mi zal...

Azalko my w tej cenie oczywiście liczymy łazienki, na dole: kabina, umywalka i sedes, no i na górze wanna, kabina, bidet, sedes i jedna duża umywalka, no i oczywiście płytki, panele, no i schody, bo będa drewniane

Ania

a tak wogóle jak byście byli w okolicy Gorzowa to zapraszamy do obejrzenia na żywo naszych zmian

Aniu Macieju Domek wygląda rewelacyjnie!!!! Ile kosztował Was dach: więźba do dachówki?

Wracając do dachówki to nam się podoba - Angoba szlachetna kasztan KORAMIC jest strasznie droga - chyba już droższej nie ma!!!! A wydać 60 tys za sam dach to chyba za dużo - zdecydowanie jeśli liczy się każdy grosz.

my mamy dachówkę ceramiczną Roben czarno-brązowa średzka falista plus

co do kosztów dachu, to więzba zaimpregnowana z wykończonymi krokwiami i drewniana podbitka kosztowała nas około 19 tys, co do dachówki to na fakturze jest 16693 z wszystkimi akcesoriami

i dach:

http://images27.fotosik.pl/228/bf2056fede7f48b9med.jpg

Pomóżcie, nie potrafię wkleić zdjęć. Mam konto i album w fotosiku i tu pojawia się problem jaki kod mam skopiować i jak go umieścić na forum. Jeżeli chodzi o koszty budowy to my wydaliśmy do chwili obecnej prawie 70tys(bez kosztów projektu i innych formalności). Niedługo zaczniemy stawiać dach, mamy na razie tylko zakupioną więżbę, koszt blachodachówki, rynien, okna połaciowego, włazu itp. rzeczy wyceniono nam na ok.12.5tys. Chcę jeszcze nadmienić że mamy wylany również strop ze skosami na poddaszu.

Pomóżcie, nie potrafię wkleić zdjęć. Mam konto i album w fotosiku i tu pojawia się problem jaki kod mam skopiować i jak go umieścić na forum. Jeżeli chodzi o koszty budowy to my wydaliśmy do chwili obecnej prawie 70tys(bez kosztów projektu i innych formalności). Niedługo zaczniemy stawiać dach, mamy na razie tylko zakupioną więżbę, koszt blachodachówki, rynien, okna połaciowego, włazu itp. rzeczy wyceniono nam na ok.12.5tys. Chcę jeszcze nadmienić że mamy wylany również strop ze skosami na poddaszu.

Musisz skopiować adres URL (po kliknięciu prwym klawiszem myszki w zdjęcie)

Potem skopiować, ale przed wpisz adres%20url%20i%20na%20ko%C5%84cu

Czy ktoś buduje Tymka w okolicach Rybnika???

Z tego co pamiętam oloło 30 ludzi buduje Tymka.

Teraz mało ludzi bo pewnie na urlopach siedzą to ci szybko nie odpowiedzą. ja nie kojażę nikogo z Rybnika.

Najszybciej będzie jak przelecisz wszystkie strony od początku i patrz podpisy pod awatarkami.