avzi 01.04.2003 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Nieźle brzmi, co?! Ciekawe czy rzeczywiście przestała istnieć (jak media powiadają). Jest ktoś z okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 04.04.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Witam ja jestem z okolicyCo budujesz??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 06.04.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 a ja w Otwocku.Masz juz moze projekt?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 06.04.2003 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Mam. Za tydzień będę miał pozwolenie. Teraz szukam ekipy i inspektora. Możesz kogoś polecić? Dom z ceramiki (3 warstwy), bez piwnic, dach 2-spadowy, całość ok. 180m2.A Ty szukasz projektu, czy już niedługo zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 16.04.2003 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Czesc Panowie,A ja mam dzialke w Swidrze i od paru miesiecy mysle o budowie domu. W tej chwili o parterowcuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 16.04.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Witaj, Emil!To naprawdę po sąsiedzku. Kiedy chcesz zacząć, bo ja mniej więcej za miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 23.04.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 Czesc Avzi Mam troche zobowiazan finansowych, ale jak sie wkurze to zaczne i w tym roku.Na razie przekopuje sie przez technologie.projekty etc.Na razie stanelo na parterowy typu D23, tylko mam dosc mocno zadrzewiona dzialke i boje sie o brak swiatla w domuJak zaczniesz, z checia zobacze Twoja budoweEmil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 14.05.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Witajcie, ja juz mam projekt (z Archipelagu), troche go przerobiłem i już buduję. Budowa dość zaawansowana a jak tam u Was ruszyło się cos więcej? Pozdrawiam. Jak chcecie to piszcie na priv wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 17.05.2003 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Witaj, Richardo!Widzę, że zacząłeś "z kopyta". Gratuluję! Jaki dokładnie projekt Archipelagu wybrałeś? Ja jeszcze się trochę ślimaczę z przygotowaniami (ekipa, materiały itp.), ale za miesiąc zacznę już chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 19.05.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Avzi no ruszyłem. Projekt nazywa się Brygida. Widziałem dom wzorcowy (był świetny). Swój projekt troche przerobiłem po swojemu, chociaż prawdę mówiąc to wprowadziłem spore zmiany, ale dom musi być funkcjonalny i ładny i taki też mam nadzię będzie. A jak tam u Ciebie? Jaki Ty masz projekt i jak duży, ile metrów? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Richardo dnia 2003-05-19 12:37 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 29.05.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Widzę że nie często tu zaglądacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 02.06.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Widzę że nie często tu bywaciePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 05.06.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Richardo,Jeszcze nie zacząłem. Czekam na ukończenie projektu, co jeszcze potrwa ok. 2 tygodni. Potem adaptacja i pozwolenie (kolejne 2 tygodnie), więc zacznę prawdopodobnie w połowie lipca. Trochę późno, ale przy sprzyjających wiatrach, powinienem skończyć przed październikiem (stan surowy otwarty, rzecz jasna).Zazdroszczę Ci Richardo, że Twoja budowa już idzie pełną parą. Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 05.06.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Gwoli wyjaśnienia dodam, że postanowiłem zmienić projekt, dlatego ciągle czekam na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 07.06.2003 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 Zatem zycze Ci powodzenia avzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 17.06.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 No no, widze że naprawde CZĘSTO tu zaglądacie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 17.06.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Richardo,Nie myśl, że rzadko tu zaglądam. Jestem tu codziennie, ale nie zawsze jest temat do poruszenia. Ale kiedy już ruszę z budową, uaktywnie się na maxa. Obiecuję. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 17.06.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Macie już może wybrane okna?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 17.06.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Co Ty! Oknami zainteresujemy się dopiero przed kolejnym sezonem. W tym roku ma powstać tylko stan surowy otwarty. Myslę jednak, że na 90% wybierzemy jakies dobre plastiki. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 25.06.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Witajcie!Ja też buduje ale na Białołęce (to troszke nie ten rejon) ale znam Otwock i okolice bo pracowałem tam kiedyś tzn. z 5 lat temu a poza tym mieszkałem w sumie niedaleko bo w Falenicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts