martta 08.03.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Halo grupo! rozumiem ,że wszyscyczekaja na ocieplenie. U mnie wszystko płynie brrr.... Dana napisz jak postępy, masz już drzwi, może jakieś fotki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek2000 09.03.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Kochani poszukuję taniej i solidnej firmy do wybudowania małego piętrowego drewnianego domku (około 80m2) w Otwocku. Możecie polecić jaką firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 09.03.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witam Widzialam na forum ogloszenie, w ktorym oferowales budowe domu. Czy posiadasz wlasna firme budowlana, czy sam budujesz wlasnymi silami ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 09.03.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Halo grupo! rozumiem ,że wszyscyczekaja na ocieplenie. U mnie wszystko płynie brrr.... Dana napisz jak postępy, masz już drzwi, może jakieś fotki?! Trochę wiosny by się przydało Chociaż już widzę te ogromne kałuże i błoto na działce, ohyda. Muszę kupić sobie kaloszki A co do postępów, to ościeżnice mam wstawione, ale drzwi nie powieszone, musze kupić jeszcze klamki. Teraz odbywa się malowanie, trochę długo to trwa, ale trudno. Nie mogę się zdecydować na kolor w kuchni do ciemnych mebli, no i boję się, że pomaluję wszystko na zółto Fotek jeszcze nie mam (niestety mam archaiczny aparat;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek2000 09.03.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 hm, to jak ktoś może mi doradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 09.03.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 hm, to jak ktoś może mi doradzić ? kurcze u nas nikt nie budował w tej technologii, chociaz ktoś chciał remontować albo przebudowywać stary drewniak, nie mogę namierzyć któż to taki, ja niestety nie umiem pomóc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 09.03.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Trochę wiosny by się przydało Chociaż już widzę te ogromne kałuże i błoto na działce, ohyda. Muszę kupić sobie kaloszki A co do postępów, to ościeżnice mam wstawione, ale drzwi nie powieszone, musze kupić jeszcze klamki. Teraz odbywa się malowanie, trochę długo to trwa, ale trudno. Nie mogę się zdecydować na kolor w kuchni do ciemnych mebli, no i boję się, że pomaluję wszystko na zółto Fotek jeszcze nie mam (niestety mam archaiczny aparat;) ) Ja jutro lecę do Rawicza - Kowalscy chcemy wybrać jakiś witraż do drzwi zewnętrznych, poza tym muszę się określić i ustalić osteteczny termin na drzwi.( trzymaja dla mnie koniec marca ). Niestety przez tą paskudnę pogodę u mnie wszystko słabo schnie, mam straszna wilgoć po tynkach, no i niestety kjeszcze centralne nie łazi, tylko kurcze prowizorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 10.03.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Dla zainteresowanych barakowozem..... patrz http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=42895Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 11.03.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Barakowozy się bardzo przydają Można np złożyć podręczne rzeczy, można latem nawet z dziećmi przenocować (jak w namiocie:) ) No i jest miejsce na łopatę i jakieś nasiona My byliśmy bardzo zadowoleni z posiadania baraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 11.03.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Hej DanaOczywiscie masz racje, chociaz wrazenia zapachowe sa roznePorblem na tym polega, ze je nie bardzo mam miejsce na swoj jak zrobie ogrodzeniepozdrawiamemil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkk 11.03.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Witam grupę. Jako nowy wszystkich pozdrawiam, kłaniam się nisko, i grzecznie pytam:Można się podłączyć? Wprawdzie jeszcze Wawa ale może już w tym roku coś zacznęDziałka już jest (Majdan przy Lubelskiej), rodzinka tam mieszka a my z żonką prowadzimy tam firmę, więc chyba podpada. Jeszcze raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 13.03.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Witaj arkk, pewnie, że Majdan "podpada". Zaglądaj tu do nas. I powiedz w którym miejscu tą firmę prowadzisz? Może jesteś moim sąsiadem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkk 13.03.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Witaj Dana. Szkółka Roślin naprzeciwko Kulentego. A budować się będę obok, trochę bliżej Grycana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 13.03.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 No to już Cię namierzyłam Ja wjeżdżam do siebie w Majdanie przy gazie z trasy lubelskiej Więc rzeczywiście bliskie sąsiedztwo. Już wiem, gdzie niedługo zajadę po jakieś roślinki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkk 13.03.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Serdecznie zapraszam Dana Jak się zrobi cieplej to będę tam codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 14.03.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Fajnie Na pewno zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 14.03.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witaj Arkk.A czy w Majdanie nadal dobry beton kreca?Moze Dana wie?Pozdrawiam Vivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkk 14.03.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Rozumiem że pytasz o betoniarnię blisko Izabeli. Niestety nie wiem. Napisz co Cię interesuje. Jutro będę przejeżdżał to mogę wstąpić i popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 15.03.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Nie wiem, jak w Majdanie kręcą beton, kiedyś tam zajeżdżaliśmy po coś, ale chyba ceny mieli wyższe. Braliśmy beton od Pazio-beton w Gliniance, tel. 789-99-28 i 795-05-04. Z gruchą, ile trzeba tyle przywieźli, mają chyba 5 i 2, więc można jakoś korzystnie dobrać. Ale ceny się oczwiście zmieniają, więc zawsze trzeba popytać. Na razie nie odpada nam strop, ani nic się nie dzieje, więc beton chyba dobry Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 16.03.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Czesc grupo! Musze sie pochwalic - wczoraj rozpoczalem budowe. Pojawila sie ekipa i prace ruszyly z kopyta! Alez to emocjonujace : ) Chyba wszyscy czuliscie to samo, prawda? Co do betonu - chyba skorzystam z namiarow wykonawcy. Napiszcie, prosze, na jaka studnie sie zdecydowaliscie: abisynke czy glebinowa? Czy ma sens robic tanie ujecie prowizoryczne na czas budowy a dopiero pozniej wejsc w glebiniowke? Jakie sa wasze doswiadczenia w tym temacie? A, ze studniarzy polecanych na forum bylo juz sporo - napiszcie ewentualnie o tych, z ktorymi praca nie ulozyla sie dobrze.Pozdrawiam Vivaldi w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts