sławekk 14.04.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Dzieki za info, Martta.Sławekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 14.04.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 sławekk - za te namiary które tak skrzętnie zbierałeś będę BARDZO wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławekk 14.04.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Lawy, prześlij mi swojego maila na priva, bo nie wiem jak się załącza pliki w programie muratoraSławekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 14.04.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 zapomniałem o takim szczególe namiar poszedł na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 14.04.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Czy ktos sie wybiera w weekend na targi Murator Expo Budowa-Remont-Dom? Moglibysmy sie gdzies spotkac w sobote lub niedziele...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 15.04.2005 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witam,oj dzieje się w grupie, wystarczy dwa dni nie zajrzeć i tyle czytania !my decydujemy się na Jocza PCV oczywiście a nie drewno,sprawdzalismy Georga (namiar od grupy dziekuję), Włoszczową i inne drewniane z ładnymi fiksami, wszystko wyraźnie ponad 20 tyś. najczęściej około 30 tyś. a Jocz daje około 17tys z montażem za okna do całego domu i jestesmy prawie zdecydowani, grupo : potrzebuję stemple na przyszły tydzień, jeśli ktoś chce sie dogadać i razem kupić (za opłatą urzyczyć) dajcie znać, dziekiM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.04.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Czy możecie mi powiedzieć czy ktoś wybiera się w niedzielę do Lolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 16.04.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Czesc. Michcio, grupa dziala falami. Zobacz - od piatku zadnego postu! Ja bylem dzisiaj na targach. Chcialem sie wybrac z ludzmi z grupy ale nie bylo odzewu Kilka firm mnie zaciekawilo. Kontynuujac watek okien: czy spotkaliscie sie z oknami M&S? Mieli dzis wystawione takie cudo co sie zowie Termo PCV. Chwla sie przenikalnoscia cieplna profilu 73 mm (5 komor) na poziomie 1,21 W/m2K. Przyznam, ze mnie to zafrapowalo i jak beda atrakcyjni cenowo - kto wie.... Michcio (jeszcze raz) - czy twoja wycena okien Jocza dotyczy zwyklych, P2 czy P4? Jesli to tajemnica - daj na priva. Wiem, wrog czuwa Z rzeczy praktycznych - moze sie komus przyda informacja gdzie mozna kupic walce stropowe. Nie, nie - to nie sa takie urzadzenie, ktore walcuja strop Po prostu dystanse pod zbrojenie. Mala rzecz a stracilem sporo czasu na znalezienie. Nie bylo w Przemarze, Marselu, Transbudzie i znalazlem w Janpexie na Granicznej w Michalinie. Oszczedzicie troche na telefonach lub benzynie... To chyba tyle. Milej nocy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 16.04.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 A i jeszcze jedno - do Jagny. Nie czuj sie urazona, ale do Lolka sie nie wybieram. Ale milej zabawy zycze! Jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.04.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Vivaldi, a czemu mam się czuć urażona? Mówi się trudno. Może innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 18.04.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 jakoś nie znalazłem czasu wybrać się na targi, ale widzę że nic nie straciłem u mnie w sobotę skończyli ogrodzenie, do jutra gotowe będą zbrojenia i szalunki ław, więc w środę rano będzie lanie ław! teraz muszę szukac hydraulika i ziemi do wsypania w fundament - ma ktoś do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 18.04.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Czesc.Mlk, to zrobiles jednak dol po calosci a nie liniowo? Do wsypania w fundament to raczej polecalbym piach a nie ziemie. Nie powinno byc smieci organicznych. A jakie zrobiles ogrodzenie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 18.04.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Czesc. Mlk, to zrobiles jednak dol po calosci a nie liniowo? Do wsypania w fundament to raczej polecalbym piach a nie ziemie. Nie powinno byc smieci organicznych. A jakie zrobiles ogrodzenie? Pozdrawiam z tym dołem to wyszło tak trochę dziwnie - koparka zdjęła humus (no może ciut więcej) aż do białego piasku, po czym okazało (bo dom jest trochę podniesiony) się że zostało to wykopania ręcznie jeszcze tylko ok. 30cm pod same ławy mam oddzielne hałdy z ziemią stricte organiczną i z taką, o której majster mówi się nadaje się do wrzucenia spowrotem fakt - potrzebuję piach, a nie ziemię, ale mam nadzieję że nie będzie trzeba takiej drogiej z Koncka ogrodzenie mam super zwyczajne: podmurówkę i siatkę (mam namiary na tanią siatkę!) z trzech stron (boki+plecy), a z przodu przez rok będzie siatka leśna na drewnianych stemplach chcesz obejrzeć to zapraszam!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 18.04.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A kto ci robil ogrodzenie i ile cie kosztowalo? Poprosze o ten namiar na tania siatke. Powoli dojrzewam do ogrodzenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 18.04.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 - u mnie piasek do fundamentu dowiózł Pan Siejka numer podawałem, jakość raczej OK choć myslę że był częściowo z wykopu, (znasz grabie które grabią od siebie ? mawia mój wykonawca), 150 tatra + 50 wrzucenie, - Pan K.woził Kamazem piasek przez całą sobotę to pewnie od Ciebie mlk,- wysłałem mój spis okien do firmy M&S na Płowiecką mają dać jutro wycenę, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 18.04.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A ile ci wlazlo - michcio - piachu do fundamentow? I starsznie jestem ciekaw wyceny z M&S. Jak juz bedziesz mial to sie pochwal.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 18.04.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A kto ci robil ogrodzenie i ile cie kosztowalo? Poprosze o ten namiar na tania siatke. Powoli dojrzewam do ogrodzenia. Pozdrawiam moja ekipa co dom stawia - tak jest najtaniej namiary na siatkę: p. Zdzisław Kalisz 609 547 651 za siatkę 3mm oczko 6.5cm wys 150cm płaciłem 10.50zł/m (miało podrożeć) słupek fi42 20zł słupek fi 48 23zł (do słupków narożnych + rozpórki po 15zł) linka do naciągania 60gr/m w tą sobotę będzie on przywoził do mnie 160mb dla znajomego i mojej sąsiadki, więc masz szansę "podłączyć się" kto u Ciebie robił kanalizę na poziomie zero? ile płaciłeś za punkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 18.04.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Moja ekipa, co dom buduje - sam napisales, ze tak jest najtaniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 18.04.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jesli chodzi o okna M&S to na 99% takie sobie zazycze. W zeszłym roku wstawiłem takie okna u ojca i w zimie świetnie się spisywały. Z cylku poszukiwany, poszukiwana....Potrzebuje namiar na porządnego hydraulika do stanu zerowego - macie kogoś konkternego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 18.04.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Wysylam na priva, bo nie wiem czy by sobie zyczyl na forum...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts