Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa otwocka

cleebz

Recommended Posts

Japan jeżeli nie mieszkasz w domu, to nie radzę Ci zakładać grzejników. Duże ryzyko. My przezimowaliśmy, mimo, że mieliśmy ogrzewanie puszczone, ale bez pieca i bez grzejników (coby nie upłynniło się :) ), kominkiem można nieźle napalić, mamy rozprowadzenie i po 2-3 dniach palenia temperatura podniosła się i było przyjemnie, nawet przy 14 stopniach :) Jak robiliśmy kulig dzieciom zimą, to potem grzaliśmy stopy i dłonie przy kominku... niezapomniane chwile :) Polecam kominek, super sprawa :)

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Uby zdjąć grzejnik nie potrzeba wiele jak się ma odpowiednie narzędzia należy odkręcić 2 śruby i zdjąć z "zawiasów" - chwila nie uwagi. Sądzę, że w 5 minut zdejmą 1 szt na dole...

Jak długo schną tynki wewnętrzne? Jest na to jakaś średnia czasowa np. 1 mm schnie 1 dzień czy coś takiego.

U mnie gipsowe tynki schły (tak, żeby nie widać było mokrych plam) ok 1,5 miesiąca. Co do zdjęcia grzejników przy monitoringu to bym się nie obawiał max. czas przyjazdu to 3 min. (Securitas), a menelom dla jednego grzejnika nie warto się narażać. U mnie jest alternatywa albo kotownia z grzejnikami, albo kominek. Wybiorę chyba na razie drugi wariant. Pozdrawiam

z jozefow.pl :

W Józefowie padł swoisty rekord!

19 lipca 2005 roku na przetargu ogłoszonym przez Burmistrza Miasta Józefowa padł swoisty rekord!

Działkę usytuowaną w kwartale ulic: Wąska, Wawerska, Werbeny o powierzchni 3876 m2, sprzedano za 1 467 416 PLN.

Tak więc za 1 m2 nieruchomości zapłacono 379 PLN. Świadczy to tylko o jednym! Józefów staje się bardzo popularny i plasuje się w czołówce wymarzonych miejsc do zamieszkania. Nic dziwnego! Tutaj jest po prostu pięknie, zdrowo i przyjaźnie!

:) :lol:

korzystając z pogody, zrobiłem z żoną rajd po okolicznych budowach, oglądaliśmy (z ulicy) posiadłość Emila, Arzesza, Michcia, Marty i Vivaldiego - wszędzie spore postępy :) miło popatrzeć!

Czyli uratowaliscie honor naszego rajdu rowerowego :wink:

I jak sie dach podoba?

Pozdrowienia

my często rowerujemy po okolicy (także do siebie na budowę)

Twój dach widziałem już wcześniej - mi bardziej podobają sie jaśniejsze, choć wszystko zależy jakiego koloru będą tynki ;)