dana15 22.09.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Japan jeżeli nie mieszkasz w domu, to nie radzę Ci zakładać grzejników. Duże ryzyko. My przezimowaliśmy, mimo, że mieliśmy ogrzewanie puszczone, ale bez pieca i bez grzejników (coby nie upłynniło się ), kominkiem można nieźle napalić, mamy rozprowadzenie i po 2-3 dniach palenia temperatura podniosła się i było przyjemnie, nawet przy 14 stopniach Jak robiliśmy kulig dzieciom zimą, to potem grzaliśmy stopy i dłonie przy kominku... niezapomniane chwile Polecam kominek, super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 22.09.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Ciekaw jestem jak szybko mozna ukrasc taki grzejnik. Czy 5 minut (czas przyjazdu patrolu) wystarczy aby sie ulotnil? Czy monitoring nie bedzie wystarczajacym straszakiem?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 22.09.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Uby zdjąć grzejnik nie potrzeba wiele jak się ma odpowiednie narzędzia należy odkręcić 2 śruby i zdjąć z "zawiasów" - chwila nie uwagi. Sądzę, że w 5 minut zdejmą 1 szt na dole... Jak długo schną tynki wewnętrzne? Jest na to jakaś średnia czasowa np. 1 mm schnie 1 dzień czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 22.09.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 U mnie gipsowe tynki schły (tak, żeby nie widać było mokrych plam) ok 1,5 miesiąca. Co do zdjęcia grzejników przy monitoringu to bym się nie obawiał max. czas przyjazdu to 3 min. (Securitas), a menelom dla jednego grzejnika nie warto się narażać. U mnie jest alternatywa albo kotownia z grzejnikami, albo kominek. Wybiorę chyba na razie drugi wariant. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 23.09.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 z jozefow.pl : W Józefowie padł swoisty rekord! 19 lipca 2005 roku na przetargu ogłoszonym przez Burmistrza Miasta Józefowa padł swoisty rekord! Działkę usytuowaną w kwartale ulic: Wąska, Wawerska, Werbeny o powierzchni 3876 m2, sprzedano za 1 467 416 PLN. Tak więc za 1 m2 nieruchomości zapłacono 379 PLN. Świadczy to tylko o jednym! Józefów staje się bardzo popularny i plasuje się w czołówce wymarzonych miejsc do zamieszkania. Nic dziwnego! Tutaj jest po prostu pięknie, zdrowo i przyjaźnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 23.09.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Troche sie wykosztowalem, ale warto bylo... Jak ci sie mlk podobaja te gasiory w robenie sredzkim falistym? Bo ja uwazam, ze sa obrzydliwe! Niestety sam takie mam i nie bylo alternatywy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 23.09.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Troche sie wykosztowalem, ale warto bylo... Jak ci sie mlk podobaja te gasiory w robenie sredzkim falistym? Bo ja uwazam, ze sa obrzydliwe! Niestety sam takie mam i nie bylo alternatywy... Pozdrawiam podoba mi się cały mój dach!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 26.09.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Czy ma może ktoś z Was namiar na gościa posiadającego "mini" koparke ? Potrzeby jest mi mniejszy brat Caterpilara aby uporządkować teren i jak by tego było mało koparka musi przecisnąć się między sosnami. Taki slalom gigant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 26.09.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 korzystając z pogody, zrobiłem z żoną rajd po okolicznych budowach, oglądaliśmy (z ulicy) posiadłość Emila, Arzesza, Michcia, Marty i Vivaldiego - wszędzie spore postępy miło popatrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 26.09.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 korzystając z pogody, zrobiłem z żoną rajd po okolicznych budowach, oglądaliśmy (z ulicy) posiadłość Emila, Arzesza, Michcia, Marty i Vivaldiego - wszędzie spore postępy miło popatrzeć! Czyli uratowaliscie honor naszego rajdu rowerowego I jak sie dach podoba? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 26.09.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 korzystając z pogody, zrobiłem z żoną rajd po okolicznych budowach, oglądaliśmy (z ulicy) posiadłość Emila, Arzesza, Michcia, Marty i Vivaldiego - wszędzie spore postępy miło popatrzeć! A kiedy wycieczka w moją i fripp-a stronę? Może wreszcie byśmy się odwirtualizowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 26.09.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 korzystając z pogody, zrobiłem z żoną rajd po okolicznych budowach, oglądaliśmy (z ulicy) posiadłość Emila, Arzesza, Michcia, Marty i Vivaldiego - wszędzie spore postępy miło popatrzeć! Czyli uratowaliscie honor naszego rajdu rowerowego I jak sie dach podoba? Pozdrowienia my często rowerujemy po okolicy (także do siebie na budowę) Twój dach widziałem już wcześniej - mi bardziej podobają sie jaśniejsze, choć wszystko zależy jakiego koloru będą tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.M. 29.09.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Cześć wszystkim! Buduję w Jabłonnej Otwock czy moźecie mi pomóc, szukam drewna na więźbę polccie jakiś skład, a może ktoś z was ma namiary na dobrą blachodachówkę i firmę dekarską Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 29.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Czesc.Z tego co sie orientuje wiele osob z grupy jest zadowolona z Dach Kowalscy. Ja tez z nimi rozmawialem. Bardzo mily kontakt.http://dachkowalscy.pl/ofirmie.phpPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.M. 29.09.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dziękuję bardzo ja myślałem o blachodachówce Sara co o niej myslicie czy to dobra marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.M. 29.09.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 czy ktoś z was może polecić dekarzy, naprawde w najbliższym czasie będę potrzebował tych ludzi, kończe stan surowy i w tym roku chciałbym pokryc dach blachodachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 29.09.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 czy ktoś z was może polecić dekarzy, naprawde w najbliższym czasie będę potrzebował tych ludzi, kończe stan surowy i w tym roku chciałbym pokryc dach blachodachówką. U mnie robili Ci sami co u martty - Marek Skrzypczak 603816030. Polecam z czystym sumieniem - to moja najlepsza ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 29.09.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dziękuję bardzo ja myślałem o blachodachówce Sara co o niej myslicie czy to dobra marka? ja mam Sarę i bardzo mi się podoba, wszyustko na dach brałam z firmy Dachwit - polecam mam taki telefon Jacek Witecki 0505123862 pana Marka też bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ks 30.09.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 B.M. w który miejscu się budujesz? w Jabłonnej w tym roku urodzaj na budowy i choć nie jest duża (chyba.... ) trudno sie domyślić, czy tez jest tam tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 30.09.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 B.M. w który miejscu się budujesz? w Jabłonnej w tym roku urodzaj na budowy i choć nie jest duża (chyba.... ) trudno sie domyślić, czy tez jest tam tak cicho? JAbłonna w Otwocku?? gdzie dokładnie to jest? zawsze myślałem że Jabłonna jest po przeciwnej stronie W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts