mlk 12.10.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 To jest konkretna propozycja czy zart? Bo wiesz, juz wielu obiecywalo grilla .... i nic z tego nie wyszlo. żaden żart - mam tyle niepotrzebnego drewna, że w każdej chwili (jak tylko przyjedziesz) mogę zrobić ognisko - tyle że przed obiadem, bo potem jestem zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 12.10.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 żaden żart - mam tyle niepotrzebnego drewna, że w każdej chwili (jak tylko przyjedziesz) mogę zrobić ognisko - tyle że przed obiadem, bo potem jestem zajęty jak to drewna???? miala być trawa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 12.10.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Dana15 120pln to już trochę taniej, ale i tak wydaje mi się drogawo vivaldi dzięki za namiar. Codziennie tamtędy przejerzdżam i kurczę nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 13.10.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Dana 15 my kupujemy drewno od leśniczego w Wesołej. Musze zapytać męża, ale wydaje mi się że cena poniżej 100 zł za brzozę. Gratulacje za odbiór. Ja się powoli szykuję do odbioru, ale ciągle mi brak balustrady, więc poczekam na śnieżyce co by nie chciało im się kolebać do nas. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 13.10.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Moira to podaj proszę kontakt do tego leśniczegoDana od Ciebie również poproszę kontakt do tego miejsca od drewna do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 13.10.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam WAs serdecznie:-) Wkrótce będę startować z budową w Otwocku. Mam dwa pytania: 1) Czy są wśród Was osoby zainteresowane podłączeniem do miejskiej kanalizacji/ wodociągów w Otwocku? Jeśli tak, to mam do Was ważna sprawę. Otóż w ramach współfinansowanego przez UE projektu będzie rozbudowywana infrastruktura wodno-kanalizacyjna W Otwocku (o tym już wiadomo od pewnego czasu). ALE: problem w tym, że projekt nie obejmie wszystkich miejsc, gdzie brakuje kanalizy/ wody. Miasto jest na etapie decydowania, które ulice uwzględnić. Wczoraj rozmawiałem w ludzmi z Urzędu Miasta na ten temat. Radzili, żeby zwrócić się z pisenmym zapytaniem do prezydenta miasta, czy dana ulica jest uwzględniona - i od razu zaznaczyć, że jeśli nie jest, to mimo wszystko apelujecie o jej uwzględnienie. Im więcej podpisów od osób z Waszej ulicy, tym lepiej (w pisemku trzeba zaznaczyć, czy dana działka jest zamieszkana, i podać dane zainteresowanych). A teraz pytanie 2) Lada chwila będę składać pismo o warunki zabudowy. Macie jakieś rady jeśli chodzi o otwocki urząd miasta (czego unikać, na co zwracają uwagę itd.). Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 14.10.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Moira to podaj proszę kontakt do tego leśniczego Dana od Ciebie również poproszę kontakt do tego miejsca od drewna do kominka. Dopiero w poniedziałek, bo mąż pojechał w dzicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 14.10.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Witaj Coquelicot Dzięki z info o kanalizie. Jeśli chodzi o urzędy w Otwocku to z moich doświadczeń wynika, że pracują tam naprawdę bardzo miłe osoby, które są chętne do pomocy i nie robią trudności, więc chyba nie ma co doradzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 15.10.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Witaj Arzesz, Na podstawie moich dotychczasowych kontaktow z otwockimi urzednikami - w pelni potwierdzam, rzeczywiscie sa b. zyczliwi i pomocni Najlepszy dowód - właśnie to, że w trosce o moj wlasny interes poradzili, co ew. zrobic w sprawie wodociagow/kanalizy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 16.10.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Czy moze ktos z forumowiczow ma juz za soba etap ukladania kostki brukowej i chcialby sie podzielic uwagami o ekipie (jakosc, cena - jesli pierwsze wysokie a drugie niskie, to prosze tez o namiar ). Z wyliczen wychodzi mi, ze bede mial do ulozenia ok. 230m2, co mi spedza sen z powiek... zakladajac cene 100zl/m2 (robocizna+materialy) to jak by nie liczyc wychodzi 23.000pln . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 18.10.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 CZesc.Grupa albo umarla albo ciezko pracuje. Mam nadzieje, ze to drugie. KOchani! Fachowiec do kominka potrzebny a gdyby jeszcze umial zrobic DGP bylbym szczesliwy!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 18.10.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Podpisuję się pod prosbą o fachowców od kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 19.10.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Mam fachowca ale wiem że terminy ma obecnie na grudzień-styczeń. Za obudowanie tarnawy 18 KW 3600 zł (Marmur i piaskowiec jego jak i pozostała część materiałów) nie wiem czy to dobra cena bo na Bartyckiej to zaczynały się od 5 tyś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 19.10.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 CZesc. Grupa albo umarla albo ciezko pracuje. Mam nadzieje, ze to drugie. KOchani! Fachowiec do kominka potrzebny a gdyby jeszcze umial zrobic DGP bylbym szczesliwy! Pozdrawiam ziiiimno (w nocy było -1 na 1szym piętrze) więc aktywność zamiera namiary na kominkarzy mam od Minuszki: p. Arek 604473199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 19.10.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 namiary na kominkarzy mam od Minuszki: p. Arek 604473199 Dziekuje mlk bardzo. Aczkolwiek, widzac ile osob prosilo Miniuszke o namiary to czlowiek ma chyba terminy na 2007 rok Japan, poprosze zatem namiar na priva. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 19.10.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Japan to i ja się usmiecham o namiar na pana od kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 19.10.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Moi drodzy. Mysle, ze powoli powinnismy sie przygotowywac na spotkanie jesienne grupy w KOCIE. Pisze z wyprzedzeniem coby wszyscy mieli czas na przygotowanie sie do operacji (zamkniecie budowy, uglaskanie wspolmalzonka, odszukanie notesu z namiarami, przygotowanie gotowki na alkohol ). Mysle, ze listopad jako miesiac zadumy (nad budowaniem rowniez) jest dobrym czasem na spotkanie. Co wy na to? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 19.10.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 ziiiimno (w nocy było -1 na 1szym piętrze) więc aktywność zamiera No wlasnie... a u mnie jeszcze strop nie wylany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 19.10.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Enzo - czy kupiłeś już szambo? Przeczytaj sobie post, który wczoraj znalazł się w grupie wawerskiej. http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=56039&highlight= Albo dodaj opinię, albo może zastanów się jeszcze raz nim zakupisz towar, ja już nie mam wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 19.10.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Bess z tego wynika, ze mialas duzo szczescia z ta firma A przy okazji dodam, ze Enzo jest juz posiadaczem szamba, ale tez nie obylo sie bez przygod. Mysle, ze sam zainteresowany nam opowie... Ponawiam pytanko o spotkanie w KOCIE. Moze tak w sobote 18 listopada? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts