vivaldi 19.10.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Ups. to raczej bedzie 19 dzien lisopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 19.10.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Ups. to raczej bedzie 19 dzien lisopada. dobry termin, jest za możeby tak wieczorkiem, koło 18-19stej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 19.10.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Bess z tego wynika, ze mialas duzo szczescia z ta firma A przy okazji dodam, ze Enzo jest juz posiadaczem szamba, ale tez nie obylo sie bez przygod. Mysle, ze sam zainteresowany nam opowie... Ponawiam pytanko o spotkanie w KOCIE. Moze tak w sobote 18 listopada? Pozdrawiam Czy miałam szczęście, czy nie, czas pokaże, ale już będę czujna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 20.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Ups. to raczej bedzie 19 dzien lisopada. dobry termin, jest za możeby tak wieczorkiem, koło 18-19stej? Swietnie, to mamy konkret: Spotkanie GRUPY OTWOCKIEJ 19 listopada godz. 18. Pub pod Kotem w Otwocku (poprawacie mnie jesli nazwa jest nieprecyzyjna i dopiszcie ulice). Tylko ustalmy ten termin na sztywno. Jest duzo czasu i wiele mozna poprzekladac. No chyba, ze sa to urodziny tesciowej Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 21.10.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam, Zamierzam się budować na linii otwockiej - w Międylesiu na wiosnę. Poszukuję solidnego i niezbyt drogiego elektryka - chodzi o projekt i wykonanie przyłącza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.10.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Ja mam solidnego, ale ceny ma warszawskie. Wiec jak jestes zainteresowany to moge podeslac na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 21.10.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 23.10.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 W temacie szamba... Faktycznie szambo już mam i nie brałem z Radomia - Salexpol czy jakoś tak. Szambo wziąłęm od gościa tutejszego tel. 502 ..... nie pamiętam - jego szamba stoją via a vis Przemaru na skrzyzowaniu. Delikatnie mówiąc niepolecam . Dlaczego? Zamówiełem 10m3 a przywieźli 8.8m3 a co najciekawsze - mierząc szambo po zewnętrznej czyli ze ścianką wychodziło ponad 11m3 zaś pojemność 8.8m3 czyli to co można do niego wlać. Facet z uporem maniaka twierdził, że ma 10m3 bo tak ma napisane w papierach i koniec - nie mógł zrozumieć prostego wzoru na objętość (szer x dł x wys i mamy pojemność). Oczywiście nie zapłaciłem mu umówionej kwoty bo i z jakiej racji ??? A co najciekawsze facet zaczął mi grozić kolegami !!!! Ubaw po pachy Krótko mówiąc szambo mam, wszystko jest OK a gościa serdecznie odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 25.10.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witaj Grupo, termin spotkania mam w pamięci, czy ktoś z Was zgłębiał temat wkład żeliwny a stalowy z szamotem ? jakie wkłady kominkowe kupujecie/kupiliscie ? co wiecie (czy macie ?) wkłady Sparke,Spartherm,Hark lub Blanzec ? pytam na Grupie bo może u kogoś z Was można by takie zobaczyć, to co piszą w innych wątkach mniej więcej mamy przejrzane, dziękuje M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 25.10.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Termin spotkania zapisałem w kajeciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 26.10.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 mój kajecik też się wbogacił o nowy wpis a jak tam grupa jakie poczyniliscie postepy, cos np.dawno Emil tu nie zagladał pewnie juz mieszka i dlatego milczy . ja sie wkońcu przeprowadzam, co prawda duzo rzeczy jeszcze do zrobienianp kuchnia ale mamy chetnych od piewszego na wynajem mieszkania i jestesmy zmuszeni niejako Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 27.10.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Witaj Grupo, termin spotkania mam w pamięci, czy ktoś z Was zgłębiał temat wkład żeliwny a stalowy z szamotem ? jakie wkłady kominkowe kupujecie/kupiliscie ? Kupiłem Tarnavę 24 kW. Zamontowana grzeje. Ale o niej to jest na forum pełno informacji ogólnie wkład ok. Ale do pełnego zachwytu brakuje wyglądu Jotula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 01.11.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Witam, Czy może ktoś z was polecić (z czystym sumieniem oczywiście ) tynkarzy "maszynowców gipsowych"? Jeżeli tak, prosiłbym o namiary na prv. Z góry dzięki. pzdr.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 02.11.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 U osób z grupy tynki maszynowe robił wykonawca polecany chyba przez Martę. Namiary są na stronie ok. 20 (+-5). Musisz poszukać bo ja gdzieś zapodziałem numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 02.11.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 U osób z grupy tynki maszynowe robił wykonawca polecany chyba przez Martę. Namiary są na stronie ok. 20 (+-5). Musisz poszukać bo ja gdzieś zapodziałem numer Dzięki będę szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 02.11.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Czesc wszystkim,ciesze sie z naszego nasyepnego spotkania. nie zagladam bo wykonczeniowka rzeczywiscie wykancza.mam generalnie dosyc, ale wazne to, ze caly czas do przodu. pozdrawiam ewszystkichemil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 02.11.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Emil, nie poddawaj sie! Juz niedlugo meta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 02.11.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Vivaldi tylko to mnie jeszcze trzyma przy życiuA propos - czy macie pomysl na ladne i niedrogie drzwi wewnetrzneJA chcialem drewniane ale najtansze znalazlem za okolo 1400-1500 zlotych - za drogo. U stolarza kosztuja okolo 700 (sosnowe) ale sa z litego drewna i mam kolege ktory takie wyrzucil po 2 latach macie jakis pomysl??? Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 02.11.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Emil, a moze tak allegro?:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69352976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 02.11.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Vivaldi,zona zrobilaby mi z tych drzwi hiszpański kołnierzyk - za wygladzamiast tego wolalbym polakierowac surowe drzwi sosnowe z castoramy za 300pln i wyglądałyby o niebo lepiej. Tylko po roku przestałyby się zamykać (sprawdzone w poprzednim mieszkaniu)Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts