vivaldi 02.11.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 To moze zDziadek? http://www.dziadek.com.pl/indexpl.html Co na to zona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 02.11.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witaj Emilu,zajechaliśmy wczoraj po nocy z Żona pod Twoje ogrodzenie, podoba nam się i myślimy czy pasowałoby u nas, kamień sprowadzał wykonawca ?czy można Ci składać już gratulacje ?Vivaldi,mam dla Ciebie ulotkę od Pana z Roth'a, oczyszczalnie powinny być b.porządne bo dają na nie kredyty z BOŚa, ale drogie,pozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 02.11.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Emil,moja przyjaciółka ostatnio kupiła drzwi w Jartomie w Góraszce,okleina kolor dąb wygladają super ,cena 450 zł za skrzydło,model w podłużne prostokaty,przeszklone trzy szybyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 03.11.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Emil, moja przyjaciółka ostatnio kupiła drzwi w Jartomie w Góraszce, okleina kolor dąb wygladają super ,cena 450 zł za skrzydło, model w podłużne prostokaty, przeszklone trzy szyby Pozdrawiam te je widziałem niedawno tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 03.11.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 dzieki za wszystkie namiary na drzwi - sprawdzetak naprawde problem jest z naszym udziwnionym gustemnajchetniej zrobilbym drzwi w kolorze ecri, ale wszyscy mowia ze na sosnie bedzie sie przebarwiacMichcio - kamien byl zalatwiany tak jakby przez wykonawce, alw w sumie zupelnie oddzielnie i byl bardzo tani - tanszy niz klinkier na to samo ogrodzenie. Tylko ze to bylo w marcu jakos a mam wrazenie ze wtety wszystko jest duzo tansze emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ks 04.11.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 witam, w chwili obecnej staram się o podłączenie do wodociągu, dostałam warunki przyłącza- a w nich dziwadło "studzienka wodomierzowa" - czyli bardzo droga plastikowa studnia (ok.1500PLN) na środku mojego podjazdu a w niej wodomierz, czy ktoś może orientuje się jak wygląda odczyt poboru wody w takiej studzience - bo mi jakoś trudno sobie wyobrazić, że co miesiąc przychodzi facet ściąga wieko od studni włazi do niej (bo wodomierz jast na głębokości ok.1,5m) i sprawdza odczyt , może wiecie jak się od tego wymigać - bo ja tej studzienki bardzo nichcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 04.11.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 witam, w chwili obecnej staram się o podłączenie do wodociągu, dostałam warunki przyłącza- a w nich dziwadło "studzienka wodomierzowa" - czyli bardzo droga plastikowa studnia (ok.1500PLN) na środku mojego podjazdu a w niej wodomierz, czy ktoś może orientuje się jak wygląda odczyt poboru wody w takiej studzience - bo mi jakoś trudno sobie wyobrazić, że co miesiąc przychodzi facet ściąga wieko od studni włazi do niej (bo wodomierz jast na głębokości ok.1,5m) i sprawdza odczyt , może wiecie jak się od tego wymigać - bo ja tej studzienki bardzo nichcę nie mam pojęcia, na pocieszenie ja też tego nie chcę a czeka mnie to w 2007roku, a nie mozna wodomierza zainstalować w ogrodzeniu, tak jak inne liczniki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ks 04.11.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 nie, wodomierz jest instalowany bezpośrednio na rurze wodociągowej i w czasie zimy woda by zamarzła,liczniki w ogrodzeniu (prąd i gaz) są po to, żeby mogli by sobie sami odczytywać- a w tej sytuacji czy to jest w domu czy w studni na terenie działki i tak wymaga mojej obecności, a wpuszczenie gościa do kotłowni jest łatwiejsze i mniej czasochłonne niż jego wizyty w studni...a jak to wygląda w zimę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 04.11.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Nie wiem jak w Otwocku, ale na Pradze Płd jak się podłączał mój ojciec to wodomierz w kotłowni zainstalowali. Z tą studzienką to jakiś mały bezsens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 05.11.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 trochę w wodnym temacie: GDZIE MOŻNA ZROBIĆ BADANIA JAKOŚCI WODY ZE STUDNI???? byłem wczoraj w centrum pomp w Otwocku przy "Krzyżówkach" (jadąc od Nadwiślańskiej, to za strażą pożarną) - ktoś ma jakieś doświadczenia z nimi?Oni importują pompy włoskie i składają je w kompletne zestawy hydroforowe - Pan polecam do mojego domu zestaw z 100l. zbiornikiem za 1200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 05.11.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 mlk,już było o badaniu wody na forum- chyba nawet u nas w grupie,zapamiętałam ,że gdzieś w Marysinie badają wodę cena 200zł,poszukam namiaru bo zupełnie wypadła mi z głowy nazwa ulicy- głowna z Marysinie z tego co mi się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 05.11.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 mlk,Tez pamietam, ze o badaniach wody bylo. Albo tutaj, albo na grupie Wawerskiej. I o ile pamietam, to w sanepidzie mozna zrobic, ale radze przejrzec archiwum tych dwoch grup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 06.11.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Dzien dobry Grupo,Ja, podobnie jak Emil, poszukuję stolarza, który wykonałby drzwi wewnętrzne według mojego wlasnego widzimisię tak, by efekt był taki jak chcę ja, a nie stolarz. Czy znacie kogoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 11.11.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Czesc.Kilka osob z grupy juz jest poinformowanych, ale moze ktos jeszcze mialby ochote sie podlaczyc do transportu cegly rozbiorkowej. Zapraszaam na link:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=916049#916049Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 17.11.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Swietnie, to mamy konkret: Spotkanie GRUPY OTWOCKIEJ 19 listopada godz. 18. Pub pod Kotem w Otwocku (poprawacie mnie jesli nazwa jest nieprecyzyjna i dopiszcie ulice). Tylko ustalmy ten termin na sztywno. Jest duzo czasu i wiele mozna poprzekladac. No chyba, ze sa to urodziny tesciowej Pozdrowienia Przypominam o spotkaniu!!! to już pojutrze! Obecność .... OBOWIĄZKOWA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 17.11.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Nie wiem czy ktos to przeczyta, bo frekfencja na naszej grupie spadala do zera! Ja sie w kazdym razie wybieram... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 17.11.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Korzystając z okazji jeśli można of course podłączyłbym się pod spotkanie jako że parę osób z otwockiej poznałem osobiście z kilkoma wspólne zakupy były..ktoś nawet o jakims piwku wspominał nawet więc jeśli można to i ja bym się zjawił - tylko jest jeden problem - nie znam tego lokalu (woógle Otwocka nie znam) więc jakby ktoś mi adres podał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 17.11.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Lawy, moge byc twoim przewodnikiem Jaki mnie zgarniesz z Miedzylesia (chetnie bym sie upil po odtatnich podknieciach budowlanych ) A adresu nie znam, ale wiem jak trafic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 17.11.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 jakieś niepowodzenia się zdarzyly? niedobrze.... zgarnę Ciebie - sam mam ochotę na piwko więc zabieram żonę która jest zawsze kierowcą na wszelkiego rodzaju imprezach/spotkaniach skoro będę jechał wozem to i przejadę przez Międzylesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 18.11.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Ja również będę z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts