Emil 08.01.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 To znaczy ze jest juz 7 osob trzeba by zarezerwowac stolik.sprobuje tam wpasc w weekend i zobacze jak sie sprawy majaemil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 08.01.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Jak by się coś udało zająć to byłoby superowo. Ja też spróbuję namówić moją Przyległość. Czyli już 8 Kto da więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 08.01.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Niech grupa rośnie w siłę idę namawiać żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 10.01.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Ja też spróbuję się pojawić. Ale o której godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 11.01.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Informuje, ze dokonano rezerwacji w barze/restauracji M-kwadrat na 17 stycznia - sobota, godzina 16 , na 10 osob, alew wiecej te sie zmiesci ( na nazwisko Kacperek - tak sie nazywam) Piwo duze 5 PLN No to jak rozumiem DO ZOBACZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.01.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Japan życzę powodznia, ale daj Jej trochę czasu: szkoła przede wszystkim i tak znajomi nachodzą w domu, że nie ma na nic czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 12.01.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 EmilSuper, że udało Ci się zrobić rezerwację.Do zobaczenia w sobotę o 16-tej.pzdr.a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 15.01.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Jeżeli będę miał chilę czasu i nie będę w delegacji to przyjdę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 15.01.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Emil Super, że udało Ci się zrobić rezerwację. Do zobaczenia w sobotę o 16-tej. pzdr.a. do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 17.01.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Z przykrością donoszę, że choroba przeszkodziła mi w dołączeniu do Was. Zamiast sączyć piwko w Otwocku, siedzę w domu szprycując się prochami. Jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.01.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Japan napisz, jak było na spotkaniu, moja grupa tez takie planuje. a przy okazji przesyłam mój domek:http://www.projekty.murator.pl/Panel/pliki/d53e1.jpgi od ogrodu:http://www.projekty.murator.pl/Panel/pliki/d53e2.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 18.01.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Mik wstęp był wolny ostatecznie Chotomów mieści się koło Józefowa . Wszyscy są mile widziani z innych grup ( szczególnie zaprzyjaźnionych). A co na spotkaniu? Bardzo miła atmosfera. Większość zebranych pochwaliła się swoimi projektami( ja będę musiał w naturze bo nie miałem). Przeważały merytoryczne rozmowy o budowaniu, a pomiędzy nimi opowiadaliśmy o sobie, żeby lepiej się poznać. Projekty wyważone ale co ciekawe nie przeważały gotowe. Myślałem, że tylko ja jestem ekscentrykiem i funduję sobie indywidualny projekt . Piwo..... na pytanie dlaczego nie jest zimne barman odpowiedział: ,,Dziwne przed chwilą wiadro zimnej wody wlałem” nie nie sorry, żartowałem było bardzo dobre i ze smaczną pianką ,,mniam”. Jak przystało na poważną grupę trafił się sponsor i mogliśmy się delektować smacznymi orzeszkami do piwa. ( Nie będę robił krypto reklamy i nie powiem kto , ale dziękujemy i prosimy o jeszcze). Następne spotkanie może u mnie na działce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.01.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Miło było przeczytać twoje uwagi, ważne aby ludzie w grupie fajni byli. Czy na spotakniu ogónym planujesz się pojawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 19.01.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Spotkanie było super. Było 5-ciu przedstawiceili naszej grupy: mlk, galeonik, Japan, Emil i ja (niektórzy z osobami towrzyszącymi). Nawet rozmawialiśmy o Tobie (przy okazji hurtowni Trans_Bud) Sponsorowanie orzeszków potwierdzam ) Przy okazji nawet kibicowaliśmy przez chwilę Małyszowi (był duży ekran) i wylądował na dobrym 2-gim miejscu Mam nadzieję, że nie było to ostatnie spotkanie, zwłaszcza, że wszyscy deklarowali chęć kontynuowania "nowej świeckiej tradycji" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 19.01.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 O Tobie - znaczy o avzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 19.01.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Mik podczas ostatniego spotkania klubowego, rozmawialiśmy o planowanym spotkaniu ogólnokrajowym ja niestety prawdopodobnie będę wówczas na nartach (Słowacja). Myślę, że jeżeli będziesz na nim to zdasz relację.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 19.01.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Czesc,Bylo oczywiscie super. Japan - pomysl z dzialka bardzo dobry. Chcialem tylko dodac, ze co do sponsora, to pewnie postawil tylko orzeszki bo sie buduje, ale jak juz wybuduje to ho,ho ....Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 19.01.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Czesc, Bylo oczywiscie super. Japan - pomysl z dzialka bardzo dobry. Chcialem tylko dodac, ze co do sponsora, to pewnie postawil tylko orzeszki bo sie buduje, ale jak juz wybuduje to ho,ho .... Emil spoko! będziemy lobbować za tym sponsoringiem a nawet przynosić gazety LUB czasopisma Japan - czy mógłbyś podesłać namiary na Twoją ekipę budowlaną? dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galeonik 19.01.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Żałuj Avzi że Cię z nami nie było,żałuj A tak naprawdę takie spotkania mają w sobie coś mobilizującego i niosą wielki ładunek optymizmu. Miło popatrzeć że nie szarpiesz się sam na tym świecie ,ale razem z innymi. No,jak będę miał coś u siebie na działce poza podziemnum śmietnikiem to też jakiegoś grilla w sprzyjających okolicznościach przyrody może byśmy .... Zwłaszcza że wszędzie rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 19.01.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Sluchajcie,Chyba o tym rozmawialismy, ale wnioskow nie bylo. Dotyczy szczegolnie tych, ktorzy zaczynaja z odejsciem mrozow.Czy decydujecie sie juz na zakupy. Dzis bylem w jednej hurtowni. Facet chce mi sprzedac max-y po 1.80 brutto z dowozem. Twierdzi, ze od 1 lutego pojdzie w gore, a ja moge kupic teraz a odebrac z hurtowni i za 3 miesiace ( hurtownia w Miedzeszynie). Co o tym sadzicie?EMil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts