arzesz 18.12.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Jeśli chodzi o szkoły w Świdrze to na Majową chodziły siostry cioteczne mojej żony. Wszystkie dostały się potem na UW. Natomiast LO w falenicy - mama mojej koleżanki była (nie wiem czy jest nadal) tam dyrektorką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławekk 22.12.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Mamy dzieci nieci młodsze, (zerówka i 1 klasa podstawówki), ale za to bardzo chwalimy sobie szkoły, do których chodzą nasze dzieci. Córka chodzi do szkoły "Strumienie" w Falenicy (lokalna 51) a syn do szkoły "Żagle" w Międzylesiu. W przyszłości obie szkoły będą prawdopodobnie w Józefowie, na razie wynajmują swoje siedziby. My jesteśmy bardzo zadowoleni, przeprowadziliśmy się z Tarchomina, żeby dzieci wysłać do tych szkół. Szkoły prowadzi Stowarzyszenie "Sternik" (http://www.sternik.edu.pl). Sławekk P.S. Wszystkim Klubowiczkom i Klubowiczom życzę dużo nadziei i radości w Święta Bożego Narodzenia (i po świętach też ). No i szybkiego ukończenia budów, oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 22.12.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Kochani gupowicze, w zwiazku z tym, ze moze juz nie bede mial okazji przed Swietami wejsc na forum juz teraz zycze wam spokojnych Swiat (wolnych od trosk budowlanych), radosci (z tego co juz zbudowane) oraz madrosci (na przyszlosc). Ladujcie akumulatory i po Swietach do budowania marsz!A przy okazji: szukam stolarza coby dechy na podloge zrobil (obrobil).Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 22.12.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 wracając ze "szkoły" do płytek: ostatecznie zamiast na "rondzie" kupiłem u osoby z forum o nicku "sidney" - lepsze ceny i dostawa do domu w cenie, więc polecam! WSZYSTKIM BUDUJĄCYM I (już lub jeszcze) NIEBUDUJĄCYM ŻYCZĘ ZDROWYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 23.12.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 DrodzySpokojnych Świąttrafionych prezentów - w obie stronyodpoczynkuArek z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 23.12.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Czesc wszystkim,Wesołych świąt i samych radości w budowaniu. Składam Ja, który się przeprowadził był w sobotę. Mimo pewnych niedogodnosci (brak gazu,kuchni,drzwi wew.) mieszka się fajnie, fajnie się wraca i tak dalej. Pozdrawiam jeszcze raz i będziemy w kontakcieemil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 23.12.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Wszystkim forumowiczom wraz z rodzinami skladam najlepsze życzenia ZDROWYCH, POGODNYCH RODZINNYCH ŚWIĄT P.S. My niezdazylismy z przeprowadzka na razie tylko pokój łotra jest przeprowadzony ale za to juz mamy w domku choinkę - jeździmy jej dogladać . Może Mikołaj coś pod nia podrzuci....hmm może kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galeonik 23.12.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witajcie, Po długiej niebytności powoli przerywamy sen inwestorski który zaczął się jeszcze zeszłej zimy. Wszystkim Wam pragniemy życzyć zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt- bez trosk i kłopotów. a ramach prezentu przepis na nowy rok: Bierzemy dwanaście miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkrajamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością I filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbatki. Ewa i Paweł (galeonik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 23.12.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja również życzę wszystkim spokojnych, rodzinnych, zdrowych, świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 23.12.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witajcie, Po długiej niebytności powoli przerywamy sen inwestorski który zaczął się jeszcze zeszłej zimy. Ewa i Paweł (galeonik) Galeonik! Co u Was? strasznie długi był ten sen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 24.12.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 to ja....po laicku:spokojnych świąt, fury prezentów i zdrowego obżarstwaode mnie i mojej żony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 24.12.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Prawdziwie radosnych Świąt Bożego Narodzenia,ciepła rodzinnego i w grzejnikach, szczęścia zbudowanego na mocnych fundamentach, pokoju w sercu i w nowym domu (nie jednego) życzą Evita i Michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 27.12.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Nowy Rok, nowe wyzwania Poszukuję ekipy do wybudowania stanu surowego w Otwocku (Świder). Jakbyście mieli namiary bede wdzieczny niezmiernie. Martta Pan Wojtek sprawił się dobrze, projekt już mamy, nie wiem, czy zwróciłaś uwagę, ale w święta wygenerowaliśmy z małzonką kilka kijków w narożnikach naszego przyszłego gniazdka Pozdrowienia Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 27.12.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Mikol, przyznam sie ,że nie zwróciłam uwagi ale dzisiaj się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 27.12.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Witam Wszystkich po Świętach Emilowi gratuluję wprowadzenia się Witam po baaarrrdzoooo długiej przerwie galeonika Już myślałem, że znudziła Ci się nasza grupa oraz przygoda z budowaniem Witaj mikol Niestety swojej ekipy nie polecam. Poplecam natomiast ekipę do dachu - Pana Marka ze Świdra -marttową zresztą - to była moja najlepsza ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 27.12.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Nowy Rok, nowe wyzwania Poszukuję ekipy do wybudowania stanu surowego w Otwocku (Świder). Jakbyście mieli namiary bede wdzieczny niezmiernie. Martta Pan Wojtek sprawił się dobrze, projekt już mamy, nie wiem, czy zwróciłaś uwagę, ale w święta wygenerowaliśmy z małzonką kilka kijków w narożnikach naszego przyszłego gniazdka Pozdrowienia Pawel Oooj, dużo tych wyzwań! za rok o tej porze chciałbym mieć ich mniej (i mieszkać w nowym domu) ekipa - z czystym sumieniem mogę polecić moją ekipę: p. Staszek 0607121994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNAKOST. 28.12.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam! Na wiosnę zaczynamy budowę domu. Jestesmy właśnie na etapie załatwiania przyłącza wodociągowego na działce. Czy mógłby ktoś polecić projektanta takiego przyłącza i ekipę wykonawczą. Bedę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 28.12.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Ja niestety nie mam żadnego projektanta sieci wodociągowych Natomiast być może kogoś to zainteresuje. Jeżeli ktoś w planach (na mapkach) ma zaznaczoną linię rozgraniczającą na działce - czyli poprostu w planach ma mieć zabrane kawałek działki na drogę publiczną to tylko do końca tego roku można się ubiegać o odszkodowanie. W tym celu należy udać się na ulicę Komunardów i wziąć wniosek z pokoju 10 oraz z pokoju 1 wziąć wypis rejestru gruntów. Te dokumenty wraz z odpisem z księgi wieczystej i mapą sytuacyjną należy złożyć na Górną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 28.12.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam, poszukuje dobrego (podkreslam: dobrego) hydraulika (do polozenia instalacji wodno-kan. oraz instalacji co na wiosne). Z tego co pamietam, to pojawilo sie na grupie kilka namiarow, ale nikt nie osmielil sie napisac, ze dana osoba jest bez wahania godna polecenia - a na takiej bardzo mi zalezy... przy okazji podobna prosba odnosnie tynkarzy (wewnątrz i zewnątrz), szlichciarzy, parkieciarzy, glazurnikow, montarzystow kominkow i ekip robiacych drogi i podjazdy . Rany, ale duzo tego... jak Wam sie udalo ogarnąć wykonczeniowke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 29.12.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 MLK, Dzieki za namiary, jestem z Panem umówiony na wycenę domu w styczniu Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts