wojwoj 20.02.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witaj grupo. Poszukuję kontenera dla robotników w którym da się przetrwać przedwiośnie. Ma ktoś może na zbyciu jakiś baraczek? Idealna byłaby dzierżawa, tak do świąt. Ostatecznie wdzięczny będę za każdą informację o tym gdzie można takie coś zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 20.02.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witaj grupo. Poszukuję kontenera dla robotników w którym da się przetrwać przedwiośnie. Ma ktoś może na zbyciu jakiś baraczek? Idealna byłaby dzierżawa, tak do świąt. Ostatecznie wdzięczny będę za każdą informację o tym gdzie można takie coś zdobyć. Nie jestem pewna czy mają tam jeszcze kontenery, kiedys mieli... podaję wypozyczalnia sprzetu budowlanego 022 789-39-63 p. Ewa ul. Nadwiślańska vis a vis sklepu z elektryka i sklepu z meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 20.02.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 swoją droga to dzierzawa wychodzi raczej drogawo, może spróbuj kupic zawsze potem się odsprzedaje.Popytaj na forum w ogłoszeniach i widziałam swego czasu na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 21.02.2006 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witaj grupo. Poszukuję kontenera dla robotników w którym da się przetrwać przedwiośnie. Ma ktoś może na zbyciu jakiś baraczek? Idealna byłaby dzierżawa, tak do świąt. Ostatecznie wdzięczny będę za każdą informację o tym gdzie można takie coś zdobyć. pewno bede niedlugo sprzedawał mój barak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojwoj 21.02.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 mlk, niedługo czyli kiedy? Jeśli do połowy marca, to chętnie od Ciebie nabędę. Martta dzięki za radę i namiar. Do p. Ewy dzwoniłem, ale tak ją zaskoczyłem pytaniem, że zaniemówiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 23.02.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witaj Grupo,Właśnie mija tydzień od naszej przeprowadzki. Bardzo ciekawe doświadczenie ... i pomyśleć, ze rok temu na naszej ziemi byl tylko goły fundament, a dziś jest dom.Co prawda jeste jeszcze mnóstwo rzeczy do dokończenia, nie wspominając o ogrodzie, ale na razie zima łaskawie schowała pozostałości budowlane pod śniegiem dając złudne wrażenie porządku.Trzymajcie się w nowym sezonie budowlanym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 23.02.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 mlk, niedługo czyli kiedy? Jeśli do połowy marca, to chętnie od Ciebie nabędę. Martta dzięki za radę i namiar. Do p. Ewy dzwoniłem, ale tak ją zaskoczyłem pytaniem, że zaniemówiła. tak koło połowy marca może mi pasować - jeśli stopnieją śniegi i da się dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojwoj 24.02.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 No to gra muzyka. Mlk, a zmieści się w tym baraku pięciu chłopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 24.02.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 No to gra muzyka. Mlk, a zmieści się w tym baraku pięciu chłopa? w części "sypialnianej" jest zbitych 5 pryczy barak ma także instalację elektryczną z bezpiecznikami (m.in. gniazda 3fazowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojwoj 27.02.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Prawie jak Marriott. Pls, daj mi znać na priva jak bedziesz już gotowy do transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 01.03.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 WitamNikt nie odpowiada czy się ktoś pojawi na spotkaniu forumowizów w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 01.03.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja odpowiem - mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 01.03.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 01.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a reszta? mnie też nie będzię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 01.03.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Mnie i Żonki (Evita) też nieM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 01.03.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja tez sie nie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 01.03.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 żony i mnie też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 03.03.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam, Przepraszam z góry, ze powielam posty (wyslalem juz podobnego na grupe wawerską), ale pilnie poszukuje ekipy do wykonania tynkow. Potrzebuje kogos innego niz Tadeusz Zarzeczny (nie robi cem.-wap.) i Edyta Rayzacher (najbliższy wolny termin ma w... październiku ). Będę bardzo wdzięczny! Pilne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enzo 08.03.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 18 marca ekipa w składzie bardzo silnym ma mi wstawiać okna - czy to dobry pomysł przy tych temperaturach? Dziś na moście do Góry Kalwarii o 8.30 rano było -15 stopni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 08.03.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 18 marca ekipa w składzie bardzo silnym ma mi wstawiać okna - czy to dobry pomysł przy tych temperaturach? Dziś na moście do Góry Kalwarii o 8.30 rano było -15 stopni..... ponoć ma być cieplej od OKOŁO połowy miesiąca ... mała to pociecha ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts