martta 21.03.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Jak to milo, ze grupa znowu ozywa przy wiosnie Tradycyjnie juz - powinnismy pomyslec o spotkaniu grupy na poczatku sezonu... I z innej beczki: czy ktos z was zna jakis zaklad, sklep, ktory handluje frontami mebli kuchennych? Pozdrawiam mi przychodzi na mysl tylko chobot, chyba http://www.chobot.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 21.03.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ps. Vivaldi coś wspominał o przedsezonowym spotkaniem grupy chętnie!! jakbyście poczekali troszkę, to możemy się spotkać u mnie gdy już będę miał okna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.03.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 tak jak MLK napisał - w przypadku drewna chodzi o wilgoć. Jak chcesz plastiki to wkłądaj przed ale STANOWCZO odradzam drewaniane przed tymi robotami. jareko coś o tym napisał juz: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=475954#475954 Taa, teraz to się robi jaśniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.03.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ps. Vivaldi coś wspominał o przedsezonowym spotkaniem grupy chętnie!! jakbyście poczekali troszkę, to możemy się spotkać u mnie gdy już będę miał okna :) Tu nie chodzi o okna tylko o piwo! To moze juz ustalimy jakis termin? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 21.03.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ps. Vivaldi coś wspominał o przedsezonowym spotkaniem grupy chętnie!! jakbyście poczekali troszkę, to możemy się spotkać u mnie gdy już będę miał okna :) Tu nie chodzi o okna tylko o piwo! To moze juz ustalimy jakis termin? Pozdrawiam po zakupie okien niestety nie będzie mnie stać postawić wszystkim piwo, mogę zaoferować lokal i herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 21.03.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 po zakupie okien niestety nie będzie mnie stać postawić wszystkim piwo, mogę zaoferować lokal i herbatę a prąd masz?? do tej herbaty oczywiście Termin - zaproponujcie cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.03.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Lawy, myslisz o herbacie po goralsku Jako, ze inicjatywa wyszla ode mnie proponuje 04.04 w sobote. Traktujmy ten termin zobowiazujaco, bo jak zwykle komus nie bedzie pasowac i na to nie ma rady. Miejsce sie jeszcze ustali i mysle, ze trzeba zrobic rezerwacje aby nie bylo tak jak ostatnio.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 21.03.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 po zakupie okien niestety nie będzie mnie stać postawić wszystkim piwo, mogę zaoferować lokal i herbatę a prąd masz?? do tej herbaty oczywiście Termin - zaproponujcie cosik jak oferuję herbatę, to oferuję! jak padnie elektrownia, to rozpali się ognisko ze stempli i bedzie herbata z gara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.03.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Prad mozna przyniesc z soba....Czy w Otwocku sa jeszcze jakies inne knajpy oprocz Kota i Kwadratu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 21.03.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Lawy, myslisz o herbacie po goralsku Jako, ze inicjatywa wyszla ode mnie proponuje 04.04 w sobote. Traktujmy ten termin zobowiazujaco, bo jak zwykle komus nie bedzie pasowac i na to nie ma rady. Miejsce sie jeszcze ustali i mysle, ze trzeba zrobic rezerwacje aby nie bylo tak jak ostatnio.... Pozdrawiam w tym roku 4 kwietnia nie ma niestety soboty wg kalendarza obowiązującego w IV PL mój "lokal" będzie gotowy na forumowiczów w niedzielę 9 kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.03.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Faktycznie, ja jeszcze siedze w III RP... A zatem 9 kwietnia i konczymy spotkanie u mlk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 21.03.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 w tym roku 4 kwietnia nie ma niestety soboty wg kalendarza obowiązującego w IV PL mój "lokal" będzie gotowy na forumowiczów w niedzielę 9 kwietnia 2006 tylko w której to my teraz RP jesteśmy?? bo tyle zmian ostatnio skoro tak nalegasz to oczywiście nie mam nic "naprzeciwko" ....a czy krzesła i stół też już masz zakupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 21.03.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Widźę, że szansa na spotkanie coraz większa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 21.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 w tym roku 4 kwietnia nie ma niestety soboty wg kalendarza obowiązującego w IV PL mój "lokal" będzie gotowy na forumowiczów w niedzielę 9 kwietnia 2006 tylko w której to my teraz RP jesteśmy?? bo tyle zmian ostatnio skoro tak nalegasz to oczywiście nie mam nic "naprzeciwko" ....a czy krzesła i stół też już masz zakupione naleganie jest niegrzeczne, ja tylko zapraszam stół i krzesła trzeba będzie zrobić z desek i cegieł ps. ta IV RP nie podoba mi się ani trochę, ale nie mam na to dużego wpływu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 22.03.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Ostatnie dni intensywnie szukalam okien. Zupelnie przez przypadek robiac zakupy na bazarku w Falenicy trafilam na budke, w ktorej zajmuja sie sprzedaza okien Vetrex o profilu Veko. Porozmawialam, posluchalam o ich parametrach i wydaja mi sie calkiem ciekawe i solidne. W dodatku wycena moich okien z obustronna okleina wyszla bardzo atrakcyjnie. Czy ktos z was zna ten punkt z oknami badz okna Vetrex. Bede wdzieczna za wszelkie uwagi. Ps mlk namiar na stolarza bede miala w piatek wiec Ci go przesle na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 22.03.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Ostatnie dni intensywnie szukalam okien. Zupelnie przez przypadek robiac zakupy na bazarku w Falenicy trafilam na budke, w ktorej zajmuja sie sprzedaza okien Vetrex o profilu Veko. Porozmawialam, posluchalam o ich parametrach i wydaja mi sie calkiem ciekawe i solidne. W dodatku wycena moich okien z obustronna okleina wyszla bardzo atrakcyjnie. Czy ktos z was zna ten punkt z oknami badz okna Vetrex. Bede wdzieczna za wszelkie uwagi. Ps mlk namiar na stolarza bede miala w piatek wiec Ci go przesle na gg przechodzę obok nich co sobotę, ale więcej nie znam natomiast przestrzegam przed kupnem okien z jakieś nieznanej manufaktury - fachowcy mówią że w okna najważniejsze jest uczciwość fabryki je produkującej oraz porządny montaż, a dopiero potem np. z jakiego są profilu, więc spróbuj zweryfikować fabrykę w wątku o oknach (http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1117797 najlepiej najpierw używjąc opcji "szukaj") oraz może na oknonecie (http://www.forum.oknonet.pl/) Powodzenia! ja strasznie długo "bujałem się" zanim wybrałem okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 24.03.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Mlk, to pochwal sie na co padlo w koncu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 24.03.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Mlk, to pochwal sie na co padlo w koncu? Pozdrawiam okna? oknoplast kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trolosa 29.03.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Dużo znajomych tu z grupy wawer, ale załšcze post, kończe budowe w Radoci, czywicie nie może być za miło, ponieważ w ten weekend miałem WŁAMANIE i ukradli nam: piec ULRICH Kondensich KOMPRESSOR KO21 zasobnik ULRICH 140l umywalkę, kibelek podwieszany KOŁO VARIUS ... i narty czarne NORDICA może kto się do Was zgłosi, zaproponuje, wštpliwe ale na wszelki słuczaj podam mój numer 501165264 ku przestrodze powiem jak: wszystkie wkładki typu yale zostałe wyrwane, atestowane sš równie dobre jak zwykłe (!), weszli drzwiami tarasowymi na odwiert nie dali rady więc wyłamali, miały antywyważeniowe okucia, jedno okucie wyrwało futryne drugie pękło. cisła zabudowa nikt nic nie słyszał, i to tak do dupy, oczywicie nie ubezpieczone. oprócz stolarza poszukuje kogo od układania kostki granitowej może macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 29.03.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Rozumiem, że alarmu nie było? To w grupie już chyba Arzesz "przerabiał" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts