mlk 23.02.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witajcie Wszystkim (czyli Galeonikom oraz Richrado) zazdroszczę spotkania. Ja od początku wiedziałem, że nie będę mógł być i od początku wiedziałem, że będę żałował mlk Nie poddawajcie się. Rozumiem, że to może spowodować po prostu opóźnienie. A nie ma innego sposobu ominięcia tego przepisu? niestety nie - z mojej małej uliczki odrzucili w ten sposób 9 wniosków, w skali kraju będzie tego tyyyysiące...biorąc pod uwagę że dom/domek to "pi razy oko" 300tys. zł to daje to pogląd na skalę problemu z tego co wiem to wylądowało to w NSA i w tym ostatnia nasza nadzieja (albo czekać aż na sąsiedniej działce coś powstanie, ale ta musi czekać na następną i tak dalej...) tak czy siak, to marne szanse aby ruszyć w tym roku... szkoda ps. ale z grupy otwockiej nie wypisuję się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 26.02.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Dzięki mlk za zaproszenie do grupy otwockiej. Prawdę mówiąc zastanawiałam się gdzie zalądać na grupę, ale pewnie będę zaglądać i tu i tu. Niby Otwock bliżej, ale będziemy codziennie kursować do Warszawy Czy ktoś z was był na spotkaniu forumowiczów? Zdaje mi się, że była jedna szpileczka wbita w mapę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galeonik 26.02.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Witaj dana, a powinny być co najmniej trzy szpileczki - popatrz na poprzednią strone tego wątku . Co prawda nasza od czasu do czasu wypadała , ale poprawialiśmy pilnie . Do której byłaś , my do 18, jak było później? Gdzie dokładniej się budujesz? LMK - czekamy lepszych wieści. Słuchajcie, czy możecie powiedzieć coś pozytywnego/negatywnego o Stanexie na Lucerny. Rozmawiałem z kierownikiem, Emil informacja dla Ciebie ,ale może już wiesz- mogą trzymać materiał na placu przez parę miesięcy. Co prawda nie zachwycili mnie asortymentem jakieś puchy, ale może coś będę kupował jednak przed majem...widok naszego sejmu i późniejsze debaty dobiły mój optymizm. Acha: słuchajcie podobno od 1 marca styropian drożeje o 10 %.... plotka czy też coś na ten temat słyszeliście. pozdrawiamy Galeoniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 27.02.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Witaj dana15 Zapraszamy do odwiedzania naszej strony jak najczęściej Napisz gdzie i co budujesz. MLK Trzymam kciuki za Wasze walki z urzędem. Ostatnio czytałem coś na stronie Wyborczej i rzeczywiście trzeba czekać, aż ktoś się wybuduje i trochę takie koło zamknięte galeonik też słyszałem, że drożeje styropian dlatego już kupiłem podobno najtańszy styropian jest w styczniu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 27.02.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Po spotkaniu to już mi nikt nie wybije z głowy, żeby nie zaglądać na forum. I tutaj na pewno też zawsze zajrzę. Przedstawiłam swój domek na http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22095 nie wiem, czy to zadziała. Jest to w galerii domów forumowiczów pt. Nasza Góraszka. Na razie jest jedno zdjęcie, ale może postaram się o więcej, chociaż teraz martwy sezon galeonik a na spotkaniu też byłam do 18. Nawet załapałam się na kilku zdjęciach Buduję się w Góraszce, zjazd z lubelskiej na lewo i 1 km wgłąb Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.02.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Miałam zaszczyt być z Daną na zdjęciu! DANApozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 27.02.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 A ja pozdrawiam Tolę - szpiega z Grupy Podlaskiej (No tu to mnie jeszcze nie było) I pozdrawiam wszystkich Otwoczan (tak się to pisze?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.02.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 A ja pozdrawiam Tolę - szpiega z Grupy Podlaskiej (No tu to mnie jeszcze nie było) I pozdrawiam wszystkich Otwoczan (tak się to pisze?) A ja pozdrawiam Krzysia szpiega z Krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.02.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Tola co ty tutaj robisz no i za nos wszystkich wodzisz Krzysiu Aga...... was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.02.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 No prosze, tu się przeniosło towazystwo.. jest i madzia i aga i tola i krzys o prosze nawet dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 27.02.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 dana Ale świetny domek. Jak zobaczyłem to zdjęcie to prawie jak mój domek. Ja też mam projekt z Archetonu, ale Gwidon Wybraliśmy wersję "odbicie lustrzane", więc garaż jest po lewej stronie , tak jak w Twoim pierwotnym projekcie. Bardzo, bardzo mi się podoba pozdrawiam PS. Pozdrawiam wszystkich "szpiegów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.02.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 SZPIEDZY tez Cię pozdrawiają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 27.02.2004 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Och, ale tu się wesoło zrobiło. Pozdrawiam Tolę i Maksia Widzisz podobają się zdjątka obrabiane przez Ciebie arzesz wiesz, kiedyś nie podobały mi się proste domy, a teraz widzę w nich piękno. Można zaszaleć w wystroju, albo w ogrodzie, a to wszystko będzie pasowało do tego prostego domu Już go uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 27.02.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 arzesz gdzie można obejrzeć Twój domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 27.02.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 dana Niestety jakoś nie potrafię wkleić zdjęcia No chyba, że powiesz mi jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 27.02.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Niestety nie umiem tego. Mi pomógł Maksiu, ale to musisz już do niego uderzyć osobiście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.02.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 DANA, pędem do kawiarni klubowej, kawusia stygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 27.02.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Oj, Tola, nie zdążyłam Już po kawusi. I po Toli Może jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkel8990 27.02.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 ja buduje na ługach 2, tzn zaczynam budowę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 27.02.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Jak to miło, że grupa otwocka się rozrasta! Pozdrowienia dla Góraszki z Karczewa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts