Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa otwocka

cleebz

Recommended Posts

Witajcie

Wszystkim (czyli Galeonikom :-) oraz Richrado) zazdroszczę spotkania.

Ja od początku wiedziałem, że nie będę mógł być i od początku wiedziałem, że będę żałował :)

mlk

Nie poddawajcie się. Rozumiem, że to może spowodować po prostu opóźnienie. A nie ma innego sposobu ominięcia tego przepisu?

niestety nie - z mojej małej uliczki odrzucili w ten sposób 9 wniosków, w skali kraju będzie tego tyyyysiące...biorąc pod uwagę że dom/domek to "pi razy oko" 300tys. zł to daje to pogląd na skalę problemu

z tego co wiem to wylądowało to w NSA i w tym ostatnia nasza nadzieja (albo czekać aż na sąsiedniej działce coś powstanie, ale ta musi czekać na następną i tak dalej...)

tak czy siak, to marne szanse aby ruszyć w tym roku... szkoda :(

ps.

ale z grupy otwockiej nie wypisuję się!!! :)

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki mlk za zaproszenie do grupy otwockiej. Prawdę mówiąc zastanawiałam się gdzie zalądać na grupę, ale pewnie będę zaglądać i tu i tu. Niby Otwock bliżej, ale będziemy codziennie kursować do Warszawy :)

Czy ktoś z was był na spotkaniu forumowiczów? Zdaje mi się, że była jedna szpileczka wbita w mapę.

Pozdrawiam.

Witaj dana,

a powinny być co najmniej trzy szpileczki - popatrz na poprzednią strone tego wątku :D :D :D :D :D :D . Co prawda nasza od czasu do czasu wypadała , ale poprawialiśmy pilnie :p .

Do której byłaś , my do 18, jak było później?

Gdzie dokładniej się budujesz?

LMK - czekamy lepszych wieści. :D

Słuchajcie, czy możecie powiedzieć coś pozytywnego/negatywnego o Stanexie na Lucerny. Rozmawiałem z kierownikiem, Emil informacja dla Ciebie ,ale może już wiesz- mogą trzymać materiał na placu przez parę miesięcy. Co prawda nie zachwycili mnie asortymentem jakieś puchy, ale może coś będę kupował jednak przed majem...widok naszego sejmu i późniejsze debaty dobiły mój optymizm. :evil: :evil: :evil:

Acha: słuchajcie podobno od 1 marca styropian drożeje o 10 %.... plotka czy też coś na ten temat słyszeliście. :-?

pozdrawiamy

Galeoniki

Witaj dana15

Zapraszamy do odwiedzania naszej strony jak najczęściej :) Napisz gdzie i co budujesz.

MLK

Trzymam kciuki za Wasze walki z urzędem. Ostatnio czytałem coś na stronie Wyborczej i rzeczywiście trzeba czekać, aż ktoś się wybuduje i trochę takie koło zamknięte :(

galeonik

też słyszałem, że drożeje styropian dlatego już kupiłem

podobno najtańszy styropian jest w styczniu

pozdrawiam

Po spotkaniu to już mi nikt nie wybije z głowy, żeby nie zaglądać na forum. I tutaj na pewno też zawsze zajrzę. Przedstawiłam swój domek na http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22095 nie wiem, czy to zadziała. Jest to w galerii domów forumowiczów pt. Nasza Góraszka. Na razie jest jedno zdjęcie, ale może postaram się o więcej, chociaż teraz martwy sezon :)

galeonik a na spotkaniu też byłam do 18. Nawet załapałam się na kilku zdjęciach :oops:

Buduję się w Góraszce, zjazd z lubelskiej na lewo i 1 km wgłąb :)

Pozdrawiam

dana

Ale świetny domek. Jak zobaczyłem to zdjęcie to prawie jak mój domek. Ja też mam projekt z Archetonu, ale Gwidon :) Wybraliśmy wersję "odbicie lustrzane", więc garaż jest po lewej stronie , tak jak w Twoim pierwotnym projekcie.

Bardzo, bardzo mi się podoba :D

pozdrawiam

PS. Pozdrawiam wszystkich "szpiegów" 8) 8)

Och, ale tu się wesoło zrobiło. Pozdrawiam Tolę i Maksia :wink: Widzisz podobają się zdjątka obrabiane przez Ciebie :)

arzesz wiesz, kiedyś nie podobały mi się proste domy, a teraz widzę w nich piękno. Można zaszaleć w wystroju, albo w ogrodzie, a to wszystko będzie pasowało do tego prostego domu :) Już go uwielbiam :)