cania12 29.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Czy ktoś z forumowiczów orientuje się gdzie można wywieźć karpy (pieńki z korzeniami) po wycince drzew pod budowę? A może komuś się przydadzą?Będę miała w najbliższym czasie do oddania:-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 02.10.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Czy ktoś z forumowiczów orientuje się gdzie można wywieźć karpy (pieńki z korzeniami) po wycince drzew pod budowę? A może komuś się przydadzą? Będę miała w najbliższym czasie do oddania:-) Pozdrawiam Hej Sosny czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 02.10.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Czesc. Mam prosbe - macie moze namiar na jakiegos taniego geodete. Do wczoraj wydawalo mi sie, ze to ja taki namiar mam. Ale po telefonie do niego okazalo sie, ze z taniego zrobil sie bardzo drogi Potrzebuje zrobic mapke inwentaryzacyjna. Pozdrawiam Grupe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 02.10.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Czesc. Mam prosbe - macie moze namiar na jakiegos taniego geodete. Do wczoraj wydawalo mi sie, ze to ja taki namiar mam. Ale po telefonie do niego okazalo sie, ze z taniego zrobil sie bardzo drogi Potrzebuje zrobic mapke inwentaryzacyjna. Pozdrawiam Grupe! czesc! ja korzystałem z p. Lecha Mikłaszewicza 503 318 371 - czy to nie ten którego Ty mi podawałeś kiedyś? to on zdrożał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 02.10.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Może 601391441 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 03.10.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 A może 779-71-90 lub 600-073-866 - siedziba w Świdrze w budynku telepizzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 03.10.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam koleżanki i kolegów z grupy Otwockiej Jak członek grupy Babickiej wyczerpałem już możliwości poszukiwawcze w dziedzinie ekip do ogrodzenia (część w klinkierze). Proszę Was o pomoc w tej materii. Obecna ekipa wystawiła mnie do wiatru (zwodzili mnie 1,5 miesiąca) i muszę pilnie (w tym roku) znaleźć kogoś kto wykona mi 100mb ogrodzenia. Jeśli możecie to pomóżcie biednemu inwestorowi Jeśli można to wiadomość na Priva ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 04.10.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Czesc. Mam prosbe - macie moze namiar na jakiegos taniego geodete. Do wczoraj wydawalo mi sie, ze to ja taki namiar mam. Ale po telefonie do niego okazalo sie, ze z taniego zrobil sie bardzo drogi Potrzebuje zrobic mapke inwentaryzacyjna. Pozdrawiam Grupe! czesc! ja korzystałem z p. Lecha Mikłaszewicza 503 318 371 - czy to nie ten którego Ty mi podawałeś kiedyś? to on zdrożał? Niestety to on Dziekuje za wszelkie namiary. A nuz bedzie OK. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Szukałem już prawie wszędzie, może wy mi pomożecie?Czy ktos z was ma barakowóz, kontener lub przyczepę do odsprzedania ewentualnie pożyczenia na 2 miesiące?! Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cania12 05.10.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A próbowałeś na allegro? Może coś przypasuje:)---------------------------------------------------Np. Jedno z ogłoszeń:Barakowóz w bardzo dobrym stanie: wysokość 280 cm, szerokość 240 cm, długość 580 cm - 750zł Barakowóz jest metalowy(szary), ocieplony styropianem, dwa okna, 4 miejsca do spania, szafki, stół, zlewozmywak z instalacją, instalacja elektryczna(światło, kontakty, lampy), oświetlenie zewnętrzne. Barakowóz stoi w Borzęcinie koło WarszawyTel. kontaktowy 509170 102----------------------------------------------------------Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.10.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Tak, próbowałem. Juz nieaktualne lub stanowczo za drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 06.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Czesc. Mam prosbe - macie moze namiar na jakiegos taniego geodete. Do wczoraj wydawalo mi sie, ze to ja taki namiar mam. Ale po telefonie do niego okazalo sie, ze z taniego zrobil sie bardzo drogi Potrzebuje zrobic mapke inwentaryzacyjna. Pozdrawiam Grupe! czesc! ja korzystałem z p. Lecha Mikłaszewicza 503 318 371 - czy to nie ten którego Ty mi podawałeś kiedyś? to on zdrożał? Niestety to on Dziekuje za wszelkie namiary. A nuz bedzie OK. Pozdrawiam Może spróbuj u p. Andrzeja Owsianko 502-381-500. Na wiosnę nie był drogi. Jak teraz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekier 09.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Chcialbym zaoytac czy ktos z Was zdecydowal sie na pompe ciepla na tym terenie i ma doswiadczenie z tutejszymi firmami ? Witam. Będę miał pompę ciepła. Najprawdopodobnie Clima Komfort z Grudziądza (czekam jeszcze na wycenę ). Nie wiem jeszcze czy mają lokalnych przedstawicieli. Nie znalazłem w okolicy firmy oferującej pompy propanowe, bo tylko taka mnie interesuje. Chcialem zapytac czy cos wyszlo z tej pompy, ja ciagle mysle, boje sie ze minie zima a ja dalej bede nie zdecydowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekier 09.10.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witam,Czy ktos moglby plecic:1. wykonawce schodow samonosnych ( metal i drewno)2. wykonawce sauny3. ekipe do wylewek dzieki z gory jk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 10.10.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Szanowna Grupo,Prosze o pomoc.Poszukuję ekipy do wykonania dachu - więźba+ pokrycie blachodachówką.Poproszę od Was kontakty do Waszych wykonawców.Zależy mi na przykryciu jeszcze w tym roku.Miejsce budowy Otwock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławekk 11.10.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam, Czy ktos moglby plecic: 1. wykonawce schodow samonosnych ( metal i drewno) 2. wykonawce sauny 3. ekipe do wylewek dzieki z gory jk Ekipa do wylewek 509200052, robią miksokretem, u mnie byli w maju, jestem b. zadowolony, pamietali o kominku, o którym ja zapomniałem Sławekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławekk 11.10.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Poszukuję ekipy do ułożenia kostki, możecie kogoś polecić?Sławekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 11.10.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Bob B. J. Więźbę robiła mi i kryła dachówką cementową ekipa pana Stanisława 606338194 lub 509782797 polecam.Rozważałem też drugą ekipę, wiziałem robiony przez nich dach i był OK, 510 181 418 lub (083) 377 30 18 (byli nawet tańsi ale nie mogli wejść od razu) A czy ktoś mógłby mi polecić miejsce gdzie najlepiej kupić- pompę głębinową- hydrofdor - filtry do wody z automatyką (żelazo i mangan)- usługę zainstalowania ww. gadzetów Informacja dla dłużej związanych z naszą okolicą - w najbliższą sobotę i niedzielę jest 60-lecie XXV LO Wybickiego w Falenicy/Miedzeszynie - w tym zjazd absolwentów! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 11.10.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Bob B. J. Informacja dla dłużej związanych z naszą okolicą - w najbliższą sobotę i niedzielę jest 60-lecie XXV LO Wybickiego w Falenicy/Miedzeszynie - w tym zjazd absolwentów! Pozdrawiam, Lucky Mike wybierasz się ? My z jesteśmy absolwentami ale idziemy w sobotę na wesele do znajomych, może podzielisz się wrażeniami i prześlesz jakies fotki jak sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACY007 13.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Witam Co do pomp itp to ELMUS w Michalinie na ul bodajze Sadowej (poprzeczna od 11 listopada) Co do zjazdu - tez czekam na opinie jako ze u nas z kolei remont wlasnie nie pozwala. - w sobote przychodzi ekipa od kostki w wlasnie wyszla ekipa od odkopania fundamentow i glazury w lazience ) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts