Madziorkaa 21.02.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 proszę podajcie namiary na swoich inspektorow nadzoru (jeśli jestescie z nich zadowoleni), wszyscy do których dzwonię mówia że Otwock jest za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niania 22.02.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 TANIO odsprzedam listwy przypodłogowe drewniane ( fornir jesion) 20mmx60mm - po remoncie zostało mi 8 sztuk o długości 2,5m.Do tego mam również 1 paczkę (fabrycznie zamkniętą) finish deski (140cm) w kolorze jesion kolorowy i trochę luzem.Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agrowczas 24.02.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witam wszystkich Właśnie rozpoczynamy budowę w Karpiskach koło KołbieliFormalności przebrnęliśmyKredyt załatwionyWalczymy z prądemFundamenty częściowo wykopaneKierownik budowy jestSzukamy ekipy (przede wszystkim majstra) - jak ktoś może kogoś polecić... Projekt mirów44http://www.dom-projekt.pl/projekt-domu-192.html Działka pięknie położona na granicy parku krajobrazowego !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcynka 24.02.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witam. Mam do sprzedania przyczepe kampingową dla "fachowców".Przyczepa jest w dobry stanie 4-5 osoba, z aneksem kuchennym, i dużym namiotem - przedsionkiem. Przyczepa 1-osiowa, niestety bez papierów. Lokalizacja Kazimierów - Halinów.Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Zyczę spokojnej budowy i najlepszych fachowców pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 24.02.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Aga2219 fajnie, gratuluję, my po drugiej stronie Mieni, na Klonowej, też w lasku, a planujemy zacząć w lato, na klonowej ...hmmm?? w ktorych okolicach? pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 24.02.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 apropos, szukam ekipy do stanu surowego (fundamenty juz sa), ktora moze zaczac budowe od zaraz; z obecną jakoś cięzko sie dogaduję w sprawie terminów ...moze ktos pomoc? pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 25.02.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 szukam kierownika budowy, może ktos zna i może polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 28.02.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Madziorkaa - mam dobre wieści co do pozwolenia na budowę. Kwity złożyłem w starostwie otwockim 30 stycznia decyzję odebrałem DZISIAJ - 29 dni! Muszę przyznać, że jestem pod dużym wrażeniem tempa. Kiedy w pewnym momencie okazało sie, że czegoś brakuje, to urzędnik zadzwonił i powiedział, żeby donieść to i to, nie wstrzymywał biegu sprawy. Bałem się, że to potrwa, a tu taka niespodzianka. Naprawdę super. Chcę zaczynać budowę pod koniec marca, jak się uprawomocni decyzja, zgłosimy rozpoczęcie robót... Czy komukolwiek z forumowiczów znany jest Pan Wi*aw Żołądek? Buduje domy okolicy Otwocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 28.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Madziorkaa - mam dobre wieści co do pozwolenia na budowę. Kwity złożyłem w starostwie otwockim 30 stycznia decyzję odebrałem DZISIAJ - 29 dni! Muszę przyznać, że jestem pod dużym wrażeniem tempa. Kiedy w pewnym momencie okazało sie, że czegoś brakuje, to urzędnik zadzwonił i powiedział, żeby donieść to i to, nie wstrzymywał biegu sprawy. Bałem się, że to potrwa, a tu taka niespodzianka. Naprawdę super. Chcę zaczynać budowę pod koniec marca, jak się uprawomocni decyzja, zgłosimy rozpoczęcie robót... Czy komukolwiek z forumowiczów znany jest Pan Wi*aw Żołądek? Buduje domy okolicy Otwocka. o kurcze , ale niespodzianka , mam nadzieje że i mi sie taka przytrafi:), chyba bym umarła ze szczęścia , ekipe mam umowiona na kwiecień a o pozwolenie wystapiłam dzisiaj także 65 dni mija 3 maja, gdyby mój wniosek był rozpatrzony w takim tempie jak twój byłoby fantastycznie i wyrobiłabym się na kwiecień tak jak planowalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 29.02.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Madziorkaa trzymamy kciuki, życzymy, aby wszystkie terminy się zapięły pomyślnie.. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 29.02.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Madziorkaa - mogę Ci podać namiary na jednego człowieka, który był zainteresowany kikerowaniem naszą budową (Otwock). Zrobił dobre wrażenie. Raczej nie skorzystamy, bo akurat trafił się znajomy znajomych z okolicy. Ale Tobie może się przyda. Wyślę PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 29.02.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Madziorkaa trzymamy kciuki, życzymy, aby wszystkie terminy się zapięły pomyślnie.. pozdrawiamy nie dziękuje, żeby nie zapeszyć pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 29.02.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Madziorkaa - mogę Ci podać namiary na jednego człowieka, który był zainteresowany kikerowaniem naszą budową (Otwock). Zrobił dobre wrażenie. Raczej nie skorzystamy, bo akurat trafił się znajomy znajomych z okolicy. Ale Tobie może się przyda. Wyślę PW. dziekuje za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szyszak 02.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Siema wszystkimDołączam do grona "Bobów budowniczych" otwockich.Teraz jestem na etapie formalności i adaptacji projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 02.03.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Czolem Szyszak Witamy! A gdzie dokladnie budujesz? Powinnismy byc niedaleko od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsmiodus 03.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 czołem wszystkim - budowniczki i budowniczy, Chciałbym się przywitać, w zasadzie zaczynamy od dzisiaj budowę najpierw wersja light czyli płot a za niedługo (2 tyg) domek, budujemy się w Świdrze . Od razu pytanie techniczne za 1000 punktów muszę pilnie kupić 0,5 m3 desek na szalunki może ktoś mnie wspomoże kontaktem? Mogę polecić fajną ekipę sprzątającą działkę u mnie z prawdziwego bajzlu zrobili coś co przypomina działkę budowlaną . dzięki z góry Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szyszak 04.03.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Buduję w Świdrze, okolica Górna/Majowa.poproszę Sebastiana "jsmiodus" o namiary na prv na tych supersprzątaczy.mam do rozbiorki "świdermajera" - szkoda go ale już jest z niego rudera, kiepsko wpasowana w działkę i nam nie pasuje po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekotwock 04.03.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 witam.My zaczynamy w Otwocku Małym ale dopiero w lato.Teraz czekamy na pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 04.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jeśli chodzi o pozwolenie na budowę, to ja mam wprost przeciwne doświadczenie ze starostwem w Otwocku. Wniosek złożyłam 4.12.07, a pozwolenie dostałam dzisiaj. Co prawda, musiałam wstrzymać sprawę na 3 tyg. bo nie mialam decyzji o lokalizjacji zjazdu z działki na drogę. Ale pani obrabiająca moje doumenty zadzwoniła do mnie dopiero po miesiącu z info., co jeszcze muszę uzupełnić. Oczywiście ja dzwoniłam kilkakrotnie z prośbą, żeby mnie poinformowali co muszę uzupełnić, ale pani była albo na urlopie, albo straaasznie zapracowana i nie miała dla mojej sprawy czasu. Także dla mnie Starostwo w Otwocku zdecydowanie na NIE, zwłaszcza kedy mam porównanie z urzędnikami z Józka i ich podejściem do petenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 04.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 No cóż, najwyraźniej wszystko zależy na kogo się trafi... Współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts