Madziorkaa 05.03.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No cóż, najwyraźniej wszystko zależy na kogo się trafi... Współczuję. a kto prowadził twoją sprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 05.03.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jeśli chodzi o pozwolenie na budowę, to ja mam wprost przeciwne doświadczenie ze starostwem w Otwocku. Wniosek złożyłam 4.12.07, a pozwolenie dostałam dzisiaj. Co prawda, musiałam wstrzymać sprawę na 3 tyg. bo nie mialam decyzji o lokalizjacji zjazdu z działki na drogę. Ale pani obrabiająca moje doumenty zadzwoniła do mnie dopiero po miesiącu z info., co jeszcze muszę uzupełnić. Oczywiście ja dzwoniłam kilkakrotnie z prośbą, żeby mnie poinformowali co muszę uzupełnić, ale pani była albo na urlopie, albo straaasznie zapracowana i nie miała dla mojej sprawy czasu. Także dla mnie Starostwo w Otwocku zdecydowanie na NIE, zwłaszcza kedy mam porównanie z urzędnikami z Józka i ich podejściem do petenta. o kurcze, ale świństwo, jestem w szoku , kurcze to mnie zmartwiłaś, właśnie jestem na etapie ooczekiwania na PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 06.03.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Madziorka, nie martw się na zapas, może w twoim przypadku pójdzie szybiciej. Oni mają na wydanie dezycji max. 60 czy 65 dni.Czytałam, że jeśli przekroczą ten termin to można gdzieś to zaskarżyć i bulą 500 zł za każdy dzień zwłoki do Skarbu Państwa - ale kto by się w to chciał bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 06.03.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 apropos, szukam ekipy do stanu surowego (fundamenty juz sa), ktora moze zaczac budowe od zaraz; z obecną jakoś cięzko sie dogaduję w sprawie terminów ... moze ktos pomoc? pozdrawiam Piotr dzieki za wszystkie namiary i oferty; ekipa juz jest i buduje pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rg2005 07.03.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Budowa skończona! (Wiązowna). Sprzedam zaplecze na budowę - barak z piecem elektrycznym i wygódka. Cena 3000zł. Drabina gratis.http://lh3.google.pl/rg.2005.pl/R9GhBq6bjfI/AAAAAAAAABQ/Wwz_HjKm3Mg/s144/1.jpg http://lh3.google.pl/rg.2005.pl/R9GhBq6bjgI/AAAAAAAAABY/qMVPxGvbPP0/s144/2.jpg http://lh4.google.pl/rg.2005.pl/R9GhB66bjhI/AAAAAAAAABg/8VasOjoXXNw/s144/3.jpgZainteresowanych proszę o kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 10.03.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Czy ktoś może mi podrzucić namiar na Redka. Czy to jest nazwa hurtowni - gdzie się mieści? Muszę zorientować się w cenie bloczków do murowania fundamentów, a czytałam, że tam mają dobre jakościowo. I jeszcze pytanko, gdzie zamawialiście więźbę? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 10.03.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 I jeszcze pytanko, gdzie zamawialiście więźbę? Pzdr. dobre pytanie, jestem na tym samym etapie, narazie mam wycenę drewna z Woli Karczewskiej, życzą sobie 10 tyś , może ktoś z was zna godny polecenia tartak i osobę lub firmę do zrobienia więźby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzyna 11.03.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Madziorkamitem jest że w tartaku drewno jest najtańsze.W Woli Karczewskiej jest drogo - bo droga jest tu robocizna - a po za tym chce ostrzec Cię - że gość z tego tartaku jest niesłowny - ma duzo klientów i strasznie się spóźnia w realizacji zamówień ja zamawiałem drewno w przemarze - taniej i na czas pomimo, że oni sprowadzali je już w postaci pociętej więźby gdzieś z gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 12.03.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 namiar na Redka: 022-795-35-53 Jatne my tam zamawialiśmy bloczki i beton. Redek nie przywozi bloczków na paletach tylko luzem na wywrotce i wysypuje. Mimo tego nie pękają. Ale nie kazdy murarz jest z tego zadowolony , bo bloczki trzeba nosić. Jakby były na paletach to możnaby je od razu tak rozładować, zeby noszenia było mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 12.03.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzięki za namiary na Redka. A o noszenie to już trudno, niech się budowlańcy martwią. Ryzyko zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 12.03.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Madziorka mitem jest że w tartaku drewno jest najtańsze. W Woli Karczewskiej jest drogo - bo droga jest tu robocizna - a po za tym chce ostrzec Cię - że gość z tego tartaku jest niesłowny - ma duzo klientów i strasznie się spóźnia w realizacji zamówień ja zamawiałem drewno w przemarze - taniej i na czas pomimo, że oni sprowadzali je już w postaci pociętej więźby gdzieś z gór dzięki za ostrzezenie, możesz podać mi namiary na priv na tego przemara;)? pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzyna 14.03.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Madziorka mitem jest że w tartaku drewno jest najtańsze. W Woli Karczewskiej jest drogo - bo droga jest tu robocizna - a po za tym chce ostrzec Cię - że gość z tego tartaku jest niesłowny - ma duzo klientów i strasznie się spóźnia w realizacji zamówień ja zamawiałem drewno w przemarze - taniej i na czas pomimo, że oni sprowadzali je już w postaci pociętej więźby gdzieś z gór dzięki za ostrzezenie, możesz podać mi namiary na priv na tego przemara;)? pozdrawiam Magda mogę Ci dać namiary nie tylko na priva ale i na puba Przemar Telefony kontaktowe: Dział Handlowy: 022-780-47-46 022-780-31-51 022-780-31-55 022-780-31-56 022-780-15-29 0-500-117-201 Biuro: tel./FAX 022-780-31-50 Adres firmy: 05-462 Wiązowna ul.Lubelska 1B spośród trójki handlowców polecam kontaktówac się z Edytą - jest najbardziej solidna powodzenia w budowaniu Jerzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 15.03.2008 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Madziorka mitem jest że w tartaku drewno jest najtańsze. W Woli Karczewskiej jest drogo - bo droga jest tu robocizna - a po za tym chce ostrzec Cię - że gość z tego tartaku jest niesłowny - ma duzo klientów i strasznie się spóźnia w realizacji zamówień ja zamawiałem drewno w przemarze - taniej i na czas pomimo, że oni sprowadzali je już w postaci pociętej więźby gdzieś z gór dzięki za ostrzezenie, możesz podać mi namiary na priv na tego przemara;)? pozdrawiam Magda mogę Ci dać namiary nie tylko na priva ale i na puba Przemar Telefony kontaktowe: Dział Handlowy: 022-780-47-46 022-780-31-51 022-780-31-55 022-780-31-56 022-780-15-29 0-500-117-201 Biuro: tel./FAX 022-780-31-50 Adres firmy: 05-462 Wiązowna ul.Lubelska 1B spośród trójki handlowców polecam kontaktówac się z Edytą - jest najbardziej solidna powodzenia w budowaniu Jerzyna dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 17.03.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 czy ktoś zna osobę lub firmę, która podejmie się przewiezienia kantowizny (12m długości) na niewielką odległość (ok 8km). poszukuję też osoby z hds do rozładunku 2 tirów cegły. większość osób to chyba osoby dopiero zaczynające budowę -tak jak ja, ale może ktoś ma do sprzedania stemple używane? potrzebuję 120 sztuk. acha, i jeszcze jedno pytanko, gdzie zaopatrujecie się w stal i jakie są terminy realizacji i ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robula 17.03.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam, Jestem nowa na forum. Przymierzamy się do budowy bliźniaka w Józefowie. Czy ktoś mogłby polecić dobrego i w miarę niedrogiego (interesują nas rozsądne ceny) architekta do zrobienia indywidualnego projektu, lub przerobienia gotowego? Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.03.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witaj, kilka lat temu poznałam dobrą panią architekt, rozchorowałam się wtedy na jej projekt "Czerwony kapturek" nie doszło do realizacji, bo mąż nie był przekonany do tej koncepcji.. ale ja do dziś mile ją wspominam i myślę, że jest dobra.. a ceny, no cóż..oceń sama http://www.aasolar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esteban 19.03.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Robulamozesz wrzucic w wyszukiwarce bajer i bajer architekci, jest to pracownia w Otwocku, przystosowywal mi pan starszy bajer projekt gotowy. facet wie co i jak, wprowadzil pewna zmiane konstrukcyjna, według kierownika budowy ze wszech miar słuszną, coby się dom nie zawalił. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 21.03.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wszystkim budującym w Otwocku i okolicach Wesołych i Zdrowych Świąt, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 21.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych składam najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa, mnóstwo wiosennego słońca oraz samych sukcesów i szybkiego wybudowania wymarzonego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts