pazook 25.04.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Może głupie pytanie ,ale co to jest GWC? Więcej w tym temacie : http://forum.muratordom.pl/gruntowy-wymiennik-ciepla,t5454.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 27.04.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Coquelicot - podrzuć mi namiary na hjurtownię gdzie kupiłeś Porotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 27.04.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Jeśli do dobrej i drogiej ekipy z Wiązownej to 300 zł za m2 powierzchni całkowitej sobie liczą. Co to za dobra i droga eikipa z Wiązownej ? Chcesz namiary - moge podesłać na priv ale w tej chwili są chyba zawaleni. Ja ich nie wziąłem bo wydali się za drodzy - choć potem miałem oferty z mniejszym zakresem robót i drożej Koniec końców startuję za miesiąc i o 1/3 taniej. Oby na jakości nie było 1/3 w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wysoczański 05.05.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam sąsiadów sredecznie. Tych bliższych i dalszych. Buduje juz od poprzedniego roku w Wolce Mlądzkiej. jestem na etapie instalacji. niestety dopiero teraz udało mi się zapisać na forum. Proszę o przyjęcie mnie w swoje szeregi. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.05.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 witaj Andrzej, za trochę ..Wiązowna pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wysoczański 05.05.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Jakoś sie wkupię. mam nadzieję, że nie weźmiecie więcej niż moje kolejne ekipy budowlane. Po cholerę ja sie uczyłem! "Trza było się murować nauczyć albo tynki kłaść". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 06.05.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 niestety dopiero teraz udało mi się zapisać na forum. ja bym raczej napisała "stety" . Wiesz ilu rozterek udało Ci się uniknąć ?!! Życie w - forumowej- nieswiadomości musi być błogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 09.05.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Sprzedam stemple używane. Myslę, że jest ich 180-195 sztuk. Mogę dowieźć niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekotwock 09.05.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 jakiej dlugości te stemple czy wszystkie trzeba kupić jestem zainteresowany mam własny transport może jakiś telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 10.05.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 stempli nie mierzyłam, są standardowe, czyli pewnie od około 2.7 do 3m. można przyjechać, zobaczyć, wybrać część lub wszystkie.tel wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 10.05.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Hello! Czy ktoś ma może namiary na solidnych stolarzy z okolic Otwocka? Takich co zrobiliby drewniane ozdoby/ wykończenia ganka i ścian szczytowych. Może i dogadalibyśmy się na więcej prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 12.05.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 na tej stronie http://www.swidermajer.pl/wykonawcy.php sprawdź. też się zastanawiam , ale nie mam zieonego pojęcia jakie to mogą byc koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebjan 12.05.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Może ktoś podać namiary na ekipy od ocieplenia poddaszy - wełna, stelaż,folia,KG.. Z góry dzięki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 12.05.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Poszukuję nadbitki (deseczki z felcem o grubości 18mm). Czy ktoś wie gdzie można je dostać?Gdzie kupić tanio płytę osb3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 14.05.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam,poszukuję firmy do wykonania poręczy wewnętrznej z kwasówki z elementami drewna.Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 14.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Dzieki za namiary na swiedermajer.pl - super sprawa. Z innej beczki - ekipa ociepla mi dom styropianem Termoorganiki Platinum +. I muszę powiedzieć, że ten styropian jest KRZYWY jak nieszczęście!!!! Mnóstwo przycierania. Fatalna sprawa. Dodam, że świeżo produkowany (tuż przed transportem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 20.05.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Potrzebny hydraulik do rozprowadzenia wody, kanalizacji oraz centralnego od zaraz. Dziekuje za info na temat hydraulików działających na lini otwockiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevek 20.05.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam wszystkich forumowiczów z grupy otwockiejMam zamiar postawic domek w Wólce Mlądzkiej, działka jest,chęci tezJestem na etapie załatwiania spraw papierkowych.Szukam namiarów na architektów którzy dokonają niezbędnych poprawek w projekcie domu.Druga sprawa, czy są tu osoby, które zainstalowały rekuperator, albo mają taki zamiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 21.05.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Potrzebny hydraulik do rozprowadzenia wody, kanalizacji oraz centralnego od zaraz. Dziekuje za info na temat hydraulików działających na lini otwockiej Jestem zadowolona z mojego hydraulika, namiary wyślę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.05.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Szukam sprawdzonego stolarza do drzwi zewnętrznych. Jeśli możecie kogoś polecić byłabym wdzięczna. pozdrowionka Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts