szpak07 06.07.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Witam,Rozpoczynam budowę w przyszłym tygodniu w Otwocku. Proszę o przyjęcie do Szanownego GronaNa razie będę głównie korzystał z doświadczeń forumowiczów, ale mam nadzieję że w niedalekiej przyszłości będę służył własnym doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 07.07.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Poszukuję dekarza do obróbek blacharskich. Czy możecie polecić kogoś niedrogiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justia 07.07.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witam, Buduję dom w miejscowości Majdan gm. Wiązowna. Pilnie poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy od tynków wewnętrznych. Czy ktos mógłby taką ekipę polecić? Dziękuję za pomoc, Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Phili 08.07.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witam wszystkich.Przymierzam się do zakupu okien. Wybrałam Oknoplast Kraków. Na ich stronach znalazłam namiary na przedstawiciela z Otwocka, firmę TOMAS. Czy ktoś korzystał z usług tej firmy? PozdrawiamPhili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 14.07.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 POSZUKUJĘ PILNIE! zakupić więźbę dachową (tanio!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 14.07.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam, Buduję dom w miejscowości Majdan gm. Wiązowna. Pilnie poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy od tynków wewnętrznych. Czy ktos mógłby taką ekipę polecić? Dziękuję za pomoc, Justyna Są goście z Garwolina ale nie wiem czy zmieszczą się z terminem : tel. 667-501-989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 14.07.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 szukam wykonawców, solidnych, możecie jakichś polecić?start koniec września, początek październikapozdrPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 14.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam wszystkich. Przymierzam się do zakupu okien. Wybrałam Oknoplast Kraków. Na ich stronach znalazłam namiary na przedstawiciela z Otwocka, firmę TOMAS. Czy ktoś korzystał z usług tej firmy? Pozdrawiam Phili ja kupiłam okna z Oknoplastu w Dach Kowalscy z Michalina , przy okazji dogadałam się z nimi i zakupiłam u nich dach, więźbę, bramę garażową i drzwi , dzięki temu dostałam dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 15.07.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Jak robicie / zrobiliście dach, czy z deskowaniem? czy bez tylko specjalna folia? jeśli z deskowaniem to czy jeszcze papa pod blachodachówkę?proszę o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 15.07.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Jak robicie / zrobiliście dach, czy z deskowaniem? czy bez tylko specjalna folia? jeśli z deskowaniem to czy jeszcze papa pod blachodachówkę? proszę o rady Podepnę się chętnie pod pytanie - i dodam jeszcze 2 elementy: czy ktoś deskował płytą OSB i jak wyszło ; i czy papa powinna być Waszym zdaniem nacięta w kalenicy pod gąsiorami (wetylacja) - bo też różne opinie krążą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 15.07.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Z mojego doswiadczenia wynika, że:1) deskowanie i papa tak w sytuacji kiedy chce się zostawić budynek na zimę bez przykrycia. Wtedy pod takim zestawem można mieszkać kilka sezonów, a pokrycie docelowe zrobic dopiero później. 2) jeżeli pkrycie dachu następujce w jednym sezonie budowlanym to śmiało można poprzestać na folii. Jest tańsza i w zupełności wystarczająca. W domu moich rodziców folia jest od 10 lat pod blachą i nic sie z nią nie dzieje. Dodam że nie jest to żadna membrana lecze folia z gatunku tańszych. U siebie też dałem jedynie folię. Z przykryciem dachu moi fachowcy wyrobili sie do końca grudnia i nie było problemu. Moim zdaniem jest to najbardziej racjonalne rozwiazanie w sytuacji w której w jednym sezonie robisz docelowe przykrycie dachu.Znajac powierzchnie dachu można sobie przeliczyć koszt folii kontra papa i deski potem samemu zastanowić sie czy warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justia 15.07.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 dziekuje za kontakt. Niestety, maja bardzo odlegle terminy. pozdrawiam, Justyna Witam, Buduję dom w miejscowości Majdan gm. Wiązowna. Pilnie poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy od tynków wewnętrznych. Czy ktos mógłby taką ekipę polecić? Dziękuję za pomoc, Justyna Są goście z Garwolina ale nie wiem czy zmieszczą się z terminem : tel. 667-501-989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeckianin83 20.07.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Odsprzedam deski szalunkowe ok 5 m3 Warszawa Wawer tel.502-848-713 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek_s 21.07.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam wszystkich buduących.Czy możecie powiedzieć gdzie w okolicach Otwocka wynajmuje się szalunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.07.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Szukam płyty aquapanel indor? Czy ktoś z was wie, gdzie ją można kupić, odkupić? Potrzebuję raptem 4 sztki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 22.07.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 nasz domek rośnie i z dnia na dzień jest coraz dorodniejszy dlatego poszukuję pilnie hydraulika, proszę o pomoc a propos ile się płaci takiemu specjaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 22.07.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 SPRZEDAM STEMPLE, około 320 szt - ok 2,80 długości, cena 4 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 24.07.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;) Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował? Proszę o kontakt Liseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapinek 28.07.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Witam, Mam do sprzedania:1. stemple budowlane sosnowe ok. 130 szt. dł. 2,93m-2,97m. Używane tylko raz! Cena: 4 zł/szt.2. 50 szt. (1 paleta) bloczka keramzyt.-.bet. do stropu Teriva. Cena: 3 zł/szt.Lokalizacja: WiązownaOdbiór we własnym zakresie.tel. 0 608 058 488Pozdrawiam serdecznie,Paweł Nowocień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaM 30.07.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Czy może kotoś polecić mi dobrą ekipę do ocieplenia domu, mam już dość ''fachowców" i szukam naprawdę dobrej ekipy. Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts