wozniak28 31.07.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam, Mam do sprzedania 11 palet Max 220 firmy Wienerberger - 1100 szt.7,5 palet U 220 tej samej firmy - 900 szt.Więcej wiadomości na priva Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 04.08.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam, ponieważ jestem właśnie na etapie podejmowania decyzji dotyczących kominów szukam jakiegoś kompetentnego specjalisty z dziedziny piece-kominki z naszego rejonu - muszę zdecydować się na technologię i fi. dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 04.08.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 witajcieczy ktos dysponuje namiarem na projektanta instalacji gazowej -(najlepiej z Otwocka lub Józefowa). Potrzebny mi projekt wewnetrznej instalacji gazowej od skrzynki do domu - sprawa raczej bardzo pilna.z góry dzieki na namiary.monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 05.08.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam, ponieważ jestem właśnie na etapie podejmowania decyzji dotyczących kominów szukam jakiegoś kompetentnego specjalisty z dziedziny piece-kominki z naszego rejonu - muszę zdecydować się na technologię i fi. dzięki i pozdrawiam Polecam mojego hydraulika i kominkarza, namiary wyślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek100l 05.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Czy ktoś może polecić ekipę do stanu surowego? Będę zaczynał na wiosnę przyszłego roku w Radości, więc zaczynam się rozglądać. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facy1 05.08.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam, mam do sprzedanie paletę porothermu 11,5 po 5 zł szt., transport w okolicach otwocka w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 05.08.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 SPRZEDAM - STEMPLE, około 320 szt - ok 2,80 długości, cena 4 zł za sztukę.- Porotherm 11,5 (8 palet) - 4,50 sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 05.08.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam, ponieważ jestem właśnie na etapie podejmowania decyzji dotyczących kominów szukam jakiegoś kompetentnego specjalisty z dziedziny piece-kominki z naszego rejonu - muszę zdecydować się na technologię i fi. dzięki i pozdrawiam Polecam mojego hydraulika i kominkarza, namiary wyślę na priv poproszę o namiar na kominkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena999 05.08.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam, mam stan surowy w Józefowie, dom Gemini. Poszukuję ekip wykończeniowych: hydraulik, elektryk, tynkarz - na początek, a potem glazurnik - 3 łazienki i cały parterdekarz do dachówki i ekipę do ocieplenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 05.08.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 moge polecic swojego dekarza Pan Mariusz tel 601366452, powiedz ze namiar masz od Moniki z Izabeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 06.08.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam, mam stan surowy w Józefowie, dom Gemini. Poszukuję ekip wykończeniowych: hydraulik, elektryk, tynkarz - na początek, a potem glazurnik - 3 łazienki i cały parter dekarz do dachówki i ekipę do ocieplenia. pozdrawiam Polecam mojego hydraulika i elektryka, namiary wyślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpak07 06.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Buduję w otwocku.Również poproszę o namiary na hydraulika. Sprawa pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 07.08.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Buduję w otwocku. Również poproszę o namiary na hydraulika. Sprawa pilna wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 07.08.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam, mam stan surowy w Józefowie, dom Gemini. Poszukuję ekip wykończeniowych: hydraulik, elektryk, tynkarz - na początek, a potem glazurnik - 3 łazienki i cały parter dekarz do dachówki i ekipę do ocieplenia. pozdrawiam U mnie kończą za tydzień. Tynk gipsowy. jezeli bedzie wszystko OK, chętnie ich polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDRZEJ_BUDOWNICZY 08.08.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam, jestem nowy, to jest mój pierwszy wpis, więc proszę o życzliwe przyjęcie w poczet. Moja historia jest taka. W maju podpisałem umowę z firmą X na budowę domu jednorodzinnego w Józefowie za kwotę Y. W połowie lipca po uzyskaniu pozwoleń i innych zezwoleń ruszyliśmy. Aktualnie lejemy fundamenty a kierownik budowy żąda odemnie Y+30%. Y wynosi 70 000 więć 30% wynosi 21 000. Niestety musimy się rozstać. Tak więc więc pilnie potrzebuję nowej ekipy + kierownika budowy. Proszę konntakty do wolnej i solidnej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.08.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Proszę konntakty do wolnej i solidnej ekipy Do wolnej mogę dać namiar na moją byłą ekipę - robili u mnie stan zero przez 2 miesiące a tak poważnie, życzę szybkiego znalezienia ekipy i KB Weź dzień urlopu i objedź okolicę i inne budowy. Warto pogadać z ludźmi, można trafić na dobry kontakt. Także jak znajdziesz najpierw innego KB powinien dać kilka namiarów. Hurtownie w których bierzesz materiał także może coś podpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDRZEJ_BUDOWNICZY 08.08.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Potrzebuję kontakt na ekipy Józefów/Otwock pod Warszawą - liczę na wszystkie namiary, co do ogłoszeń przy hurtowniach to są rózne opinie, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 08.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Hej, szukam namiar na speca od pieców (jeśli chodzi o kominkarza - skorzystałem z namiaru od Maewci - dzięki).Ale potrzebuję kogoś to pomoże w dobraniu dobrego komina do pieca na ekogroszek, i ewentualnie zainstaluje potem piec i zrobi instalację (hydraulik ?) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 09.08.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Na początku budowy w marcu 2007r. naciąłem się na wyjątkowego psuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 10.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 poszukuję namiarów na sprawdzonego glazurnika oraz kogoś od wylewek, może ktoś z was zna i może polecić sprawdzonych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts