Madziorkaa 11.08.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 SPRZEDAM tanio - STEMPLE , rozmiar standardowy , około 210 szt - ok 2,80 długości, cena 4 zł za sztukę. - POROTHERM 11,5 (10 palet, nowych, z czego 8 zapakowanych fabrycznie) - 4,50szt - POROTHERM 25 (1 paleta) - 4,5 szt - POROTHERM do ścianek działowych (9cm szerokości x 18cm wysokości x 29cm długości) - 1 paleta , cena do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facy1 11.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ja również potrzebuje namiary do kominiarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 12.08.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Hej, szukam namiar na speca od pieców (jeśli chodzi o kominkarza - skorzystałem z namiaru od Maewci - dzięki). Ale potrzebuję kogoś to pomoże w dobraniu dobrego komina do pieca na ekogroszek, i ewentualnie zainstaluje potem piec i zrobi instalację (hydraulik ?) Pozdrawiam Kupiliśmy piec c.o. w Karczewie, może oni coś doradzą.... Namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 12.08.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ja również potrzebuje namiary do kominiarza. Wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Phili 12.08.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Szukam sprawdzonych cieśli "na już"... Umówiona ekipa nawaliła... a więźba leży na placu i czeka Będę wdzięczna za wszelkie namiary Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 12.08.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam wszystkich, czy ktoś ma godną polecenia i co równie ważne tanią ekipę od pokryć dachowych (blachodachówka). Będę wdzięczny za wszelkie namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 13.08.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 szukam sprawdzonej ekipy do tynków cem-wapiennych. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 17.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam,Mam do sprzedania pozostałości po budowie i po zmianie planów(rezygnacja z garażu):-pustak szary 24(277szt) i 12(175szt), -2 pręty żebrowane fi 8,- stemple ok.20szt., -2 rolki foli izolacyjnej(chyba tak się nazywa, kładli ją na ławy a pod pustak).Odbiór osobisty, niska cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 19.08.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam, może ktoś orientuje się gdzie można kupić w okolicy Otwocka przęsła do ogrodzeń betonowych ? - potrzebuję około 16-tu takich płyt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 22.08.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 potrzebuję około pół palety cegły K-3 na scianki działowe. może komuś zostało po budowie i chciałby się pozbyć lub sprzedać za niewielka opłatą? mam własny transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 22.08.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam, Pilnie poszukuję fachowców do zrobienia elewacji domu - ocieplenie plus tynki.Może ktoś poleci mi jakąś dobrą, sprawdzoną ekipę.Buduje dom w Radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 22.08.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 polecam skład drewna w ostrowiu (przy samej szosie lubelskiej, prawie na przeciwko hotelu relax) wczoraj tam kupowałam calówkę, mają konkurencyjne ceny (w porównniu do otwockich) a przy tym szybką i fachową obsługę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 24.08.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 szukam sprawdzonej ekipy do tynków cem-wapiennych. Bardzo proszę o pomoc. Mam namiar na "gipsiarzy" Firma "Maxgips". U mnie skończylil i jestem zadowolony z ich pracy. Mają wolne terminy jeżeli jesteś zainteresowana daj sygnał na priv-a. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alan80 24.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam, czy ma ktos namiar na tynkarzy godnych polecenia? Chodzi mi oczywiście o czas i solidną robotę. Potwierdzam, ze sklad drewna w ostrowie przy trasie lubelskiej - godny polecenia. Zamawialem tam wiezbe dachowa. Objechałem wszystkie sklady w okolicy i tam mialem najnizsza cene, okazalo sie ze towar jest doskonalej jakosci wg. mojego cieśli. Prowadzi go mlody chlopak - ale obsługa fachowa. Czekałem na wiezbe tylko 5 dni !!! Poza tym kultura i podejscie do klienta sprawily, ze napewno tam wroce i bede polecal znajomym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 25.08.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam, czy ma ktos namiar na tynkarzy godnych polecenia? Chodzi mi oczywiście o czas i solidną robotę. Potwierdzam, ze sklad drewna w ostrowie przy trasie lubelskiej - godny polecenia. Zamawialem tam wiezbe dachowa. Objechałem wszystkie sklady w okolicy i tam mialem najnizsza cene, okazalo sie ze towar jest doskonalej jakosci wg. mojego cieśli. Prowadzi go mlody chlopak - ale obsługa fachowa. Czekałem na wiezbe tylko 5 dni !!! Poza tym kultura i podejscie do klienta sprawily, ze napewno tam wroce i bede polecal znajomym. "Gipsiarze" to tynkarze robiący tynki gipsoowe z agregatu. U mnie tanio, szybko i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 25.08.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam, czy ma ktos namiar na tynkarzy godnych polecenia? Chodzi mi oczywiście o czas i solidną robotę. Potwierdzam, ze sklad drewna w ostrowie przy trasie lubelskiej - godny polecenia. Zamawialem tam wiezbe dachowa. Objechałem wszystkie sklady w okolicy i tam mialem najnizsza cene, okazalo sie ze towar jest doskonalej jakosci wg. mojego cieśli. Prowadzi go mlody chlopak - ale obsługa fachowa. Czekałem na wiezbe tylko 5 dni !!! Poza tym kultura i podejscie do klienta sprawily, ze napewno tam wroce i bede polecal znajomym. "Gipsiarze" to tynkarze robiący tynki gipsoowe z agregatu. U mnie tanio, szybko i solidnie. ile za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 25.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam,teraz dla odmiany pilnie poszukuję hydraulika do zrobienia wody i co - kompleksowo. Niestety, ten który obiecał,że może zacząć na początku września "wysypał się".Sprawa extra pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 25.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Jeśli ktoś potrzebuje namiary na ekipę do stanu surowego i na cieśli, to mogę się podzielić na priv. Uwaga - cieśla opóźnił się z wejściem na budowę o 2 tyg., ale sama więźba została wykonana bezbłędnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 25.08.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam, czy ma ktos namiar na tynkarzy godnych polecenia? Chodzi mi oczywiście o czas i solidną robotę. Potwierdzam, ze sklad drewna w ostrowie przy trasie lubelskiej - godny polecenia. Zamawialem tam wiezbe dachowa. Objechałem wszystkie sklady w okolicy i tam mialem najnizsza cene, okazalo sie ze towar jest doskonalej jakosci wg. mojego cieśli. Prowadzi go mlody chlopak - ale obsługa fachowa. Czekałem na wiezbe tylko 5 dni !!! Poza tym kultura i podejscie do klienta sprawily, ze napewno tam wroce i bede polecal znajomym. "Gipsiarze" to tynkarze robiący tynki gipsoowe z agregatu. U mnie tanio, szybko i solidnie. ile za m2? Wynegocjowałem jakiś czas temu za 30 PLN/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 26.08.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 potrzebuję około pół palety cegły K-3 na scianki działowe. może komuś zostało po budowie i chciałby się pozbyć lub sprzedać za niewielka opłatą? mam własny transport. Mam poł palety wienerberger porotherm 11.5 (około 50 sztuk) do sprzedania jak jeszcze potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts