magdam7 26.08.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam Poszukuję pilnie sprawdzonej ekipy do wykonania tynków cem.-wapiennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 26.08.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam,teraz dla odmiany pilnie poszukuję hydraulika do zrobienia wody i co - kompleksowo. Niestety, ten który obiecał,że może zacząć na początku września "wysypał się".Sprawa extra pilna. Wysyłam namiary na mojego, może będzie miał czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 28.08.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 potrzebuję około pół palety cegły K-3 na scianki działowe. może komuś zostało po budowie i chciałby się pozbyć lub sprzedać za niewielka opłatą? mam własny transport. Mam poł palety wienerberger porotherm 11.5 (około 50 sztuk) do sprzedania jak jeszcze potrzebne Dzięki, ale to musi być k-3. Porotherm ma inne wymiary. Tak przy okazji, jestem ciekawa gdzie i po ile kupujecie piasek kwarcowy do zacierania tynków cem-wap? Moj wykonawca chciał po 20 czy 25 zeta za worek 25kg. A pod Siedlcami znalazłam po 4,50. Róznica zawrotna. Ile płacicie w naszej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakosci 28.08.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam wszystkich z Grupy, zaczynam budowę fundamentów od września w Jabłonnej. Forum śledzę od jakiegoś czasu, myślę że będę mógł skorzystać z Waszych doświadczeń a i dzielić się swoimi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyborek74 31.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Tak przy okazji, jestem ciekawa gdzie i po ile kupujecie piasek kwarcowy do zacierania tynków cem-wap? Moj wykonawca chciał po 20 czy 25 zeta za worek 25kg. A pod Siedlcami znalazłam po 4,50. Róznica zawrotna. Ile płacicie w naszej okolicy? Witam, poproszę o namiar na piasek kwarcowy spod Siedlec pozdr KB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzyna 01.09.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja kupowałem piasek kwarcowy za 9 zł za worek w okolicach Góry Kalwarii (trochę bliżej niż Siedlce) - było to rok temu - osoba ogłaszała się na forum muratora. Może jeszcze ma ten piasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 01.09.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ktoś z Was robił nadproża porotherm? Gdzie coś takiego można w okolicy dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 01.09.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Tak przy okazji, jestem ciekawa gdzie i po ile kupujecie piasek kwarcowy do zacierania tynków cem-wap? Moj wykonawca chciał po 20 czy 25 zeta za worek 25kg. A pod Siedlcami znalazłam po 4,50. Róznica zawrotna. Ile płacicie w naszej okolicy? Witam, poproszę o namiar na piasek kwarcowy spod Siedlec pozdr KB znalazłam na allegro : http://www.allegro.pl/item421523558_piasek_kwarcowy_granulacja_0_01_0_05.html Piasek przeznaczony jest do wykonywania tynków cementowo-wapiennych Granulacja 0,01-0,05 Piasek pakowany jest w worki po 50 kg Cena jednego worka 9 zł Dysponujemy własnym transportem ! Wiecej inforamcji pod numerem telefonu: (025) 757-44-33 lub 504 266 304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 02.09.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 I jeszcze stemple 2,6 i 3 metrowe może ma ktoś na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 02.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 I jeszcze stemple 2,6 i 3 metrowe może ma ktoś na zbyciu? mam na zbyciu stemple rozmiar standardowy około 2,8 w sumie ok 200 szt, ile potrzebujesz:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 03.09.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Tak przy okazji, jestem ciekawa gdzie i po ile kupujecie piasek kwarcowy do zacierania tynków cem-wap? Moj wykonawca chciał po 20 czy 25 zeta za worek 25kg. A pod Siedlcami znalazłam po 4,50. Róznica zawrotna. Ile płacicie w naszej okolicy? 11zł 50 kg garwolin tak było w tym roku w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 03.09.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 I jeszcze stemple 2,6 i 3 metrowe może ma ktoś na zbyciu? mam ze 250 sztuk do odsprzedania około 3 metrów Można obejrzec w każdej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 03.09.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Ktoś z Was robił nadproża porotherm? Gdzie coś takiego można w okolicy dostać? Ja mam W wiekszosci hurtowni sprzedajacych towar Wienerbergera powinni miec. Ja kupowalem w Norma Stal (Karczewska kolo Stadionu). Takie nadproza kosztuja niewiele, a roznica jest ogromna. Przy okazji mam do sprzedania: palete Porothermu klasy 15 - 11,5 cm palete Porothermu klasy 15 - 25 cm Plus omylkowo kupione pustaki wentlacyjne podwójne. Dam dobra cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 04.09.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ktoś z Was robił nadproża porotherm? Gdzie coś takiego można w okolicy dostać? Ja mam W wiekszosci hurtowni sprzedajacych towar Wienerbergera powinni miec. Ja kupowalem w Norma Stal (Karczewska kolo Stadionu). Takie nadproza kosztuja niewiele, a roznica jest ogromna. Ja mam jednak wrażenie, że trochę się dałem podpuścić z tymi nadprożami. Ale trudno się mówi jedzie się dalej. Jest prosty i tańszy sposób - w szalunek przy zewnętrznej ścianie domu wstawiamy 2 cm styropianu i mamy równie ciepło jak przy porothermie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 04.09.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Jakby ktoś szukał tych nadproży to ja kupiłem u kowalczyka na przewodowejściągnęli je dla mnie w ciągu jednego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 04.09.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Wszystko co kolega pisze to prawda, przestrzegam przed tym oszustem. Gość coś spartaczył w Urzędzie Gminy Pilawa otarło się nawet o Inspektorat Budowlany, kto nie wierzy niech tam jedzie i popyta w Wydziale Działalności Gospodarczej. Dokładnie tak jak kolega napisał, żadnych zaliczek. Nawet 1-go procenta bym mu nie dał.Na początku budowy w marcu 2007r. naciąłem się na wyjątkowego psuja. Zbigniewa Stanisława Pieńkowskiego z Puznówki gmina Pilawa. Facet kosztował mnie i moją rodzinę masę nerwów. Tylko w 2007r. nie wykonał 5 budów. Tęsknią za nim również hurtownie materiałów budowlanych. Szczegóły na forum Muratora w dziale „Czarna Lista Wykonawców w Województwie Mazowieckim http://forum.muratordom.pl/czarna-lista-wyk-w-mazowieckim,t42058-120.htm Ostatnio rano spotkałem go z ekipą na terenie Józefowa, musi u kogoś „budować” . Łatwo go poznać. Po 50 –tce, grubawy, wąsy i broda, łysawy, gadatliwy na temat własnych dokonań, mitoman. Porusza się zielonym polonezem Truckiem z białą nadstawką . Samochód na Garwolińskich numerach (WG). Stanowczo ODRADZAM. Jeżeli ktoś się już wkopał – proponuje bardzo uważać, nie wypłacać żadnych zaliczek przed zakończeniem prac, kontrolować jakość prac i ich zgodność z projektem. Uważać na zakupy materiałów i faktury bo potem okazje się, że hurtownia zabiera materiały z placu budowy inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazik09 04.09.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Witam wszystkich, Długo się nie odzywałem, bo niestety musiałem na kilka miesięcy odłożyć temat budowy domu, ale teraz wracam do działania . I już pojawił się pierwszy problem, architekt polecony przez mojego sąsiada nie odpowiada na moje telefony Dlatego bardzo proszę o namiary na solidnego i niedrogiego architekta działającego w okolicach Wiązowny, który wprowadzi zmiany, wykona adaptację projektu gotowego i pomoże w załatwieniu PNB. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facy1 05.09.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam, Czy ktoś może polecić sensownego glazurnika – niestety umówiony nie wypalił , potrzebny od zaraz. Pozdrowienia,Facy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 05.09.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Potrzebuję namiaru na kogoś od ociepleń i elewacji, w zamian polecam sprawdzoną ekipę tynkarzy , jestem z nich baaardzo zadowolona zresztą nie tylko ja, forumowicze z grupy Wawerskiej także , Panowie są solidni nie pijący i bardzo porządni, po zakończeniu tynków tak wysprzatali chałupe że aż kopara mi opadła Pan Waldek 601- 208- 018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 10.09.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Prawie zakończyliśmy etap tynki wewn.Pozostało nam ok 10 worków piasku kwarcowego. 1worek = 25kg. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość na priv. Cena 8 zł za worek (z dostawą w okolicy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts