Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa otwocka

cleebz

Recommended Posts

Mogę podać namiary na sprawdzonego cieślę, dekarza i ewentualnie wylewkarza.

To chyba jedyni fachowcy, których mogę z czystym sumieniem polecić.

Telefony podam na priv, bo niestety nie spytałam się czy mogę zamieścić ich dane na forum internetowym, a nie chcę tego robić bez czyjejś zgody.

:)

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

A czy to nie chodzi przypadkiem o ochronę danych osobowych ?

Telefony podam na priv, bo niestety nie spytałam się czy mogę zamieścić ich dane na forum internetowym, a nie chcę tego robić bez czyjejś zgody.

Jeśli są to polecani fachowcy to wątpię ,żeby mieli coś przeciwko podawaniu ich danych :D

Ja praktycznie wszystkie kontakty, zaczynając od kierownika , przez ekipę po dostawców materiałów wziąłem z tego forum.

Witam, mam stan surowy w Józefowie, dom Gemini. Poszukuję ekip wykończeniowych: hydraulik, elektryk, tynkarz - na początek, a potem glazurnik - 3 łazienki i cały parter

dekarz do dachówki i ekipę do ocieplenia. pozdrawiam

Polecam mojego hydraulika i elektryka, namiary wyślę na priv

Hej,

szukam namiar na speca od pieców (jeśli chodzi o kominkarza - skorzystałem z namiaru od Maewci - dzięki).

Ale potrzebuję kogoś to pomoże w dobraniu dobrego komina do pieca na ekogroszek, i ewentualnie zainstaluje potem piec i zrobi instalację (hydraulik ?)

Pozdrawiam

Kupiliśmy piec c.o. w Karczewie, może oni coś doradzą.... Namiary na priv

To ja też poproszę o namiary na hydraulika i piec c.o. :D

Może być nawet na priv :lol: :lol:

A czy to nie chodzi przypadkiem o ochronę danych osobowych ?

Jeśli są to polecani fachowcy to wątpię ,żeby mieli coś przeciwko podawaniu ich danych :D

Ja praktycznie wszystkie kontakty, zaczynając od kierownika , przez ekipę po dostawców materiałów wziąłem z tego forum.

Witam, mam stan surowy w Józefowie, dom Gemini. Poszukuję ekip wykończeniowych: hydraulik, elektryk, tynkarz - na początek, a potem glazurnik - 3 łazienki i cały parter

dekarz do dachówki i ekipę do ocieplenia. pozdrawiam

Polecam mojego hydraulika i elektryka, namiary wyślę na priv

Hej,

szukam namiar na speca od pieców (jeśli chodzi o kominkarza - skorzystałem z namiaru od Maewci - dzięki).

Ale potrzebuję kogoś to pomoże w dobraniu dobrego komina do pieca na ekogroszek, i ewentualnie zainstaluje potem piec i zrobi instalację (hydraulik ?)

Pozdrawiam

Kupiliśmy piec c.o. w Karczewie, może oni coś doradzą.... Namiary na priv

To ja też poproszę o namiary na hydraulika i piec c.o. :D

Może być nawet na priv :lol: :lol:

proszę bardzo - na priv :D

Witam,

Poszukuję sprawdzonego instalatora anteny TV naziemnej i anteny satelitarnej z okolicy.

Instalacja do wykonania na dwuspadowym dachu, krytym dachówką ceramiczną i raczej nie z drabiny.

Do postawienia dwa maszty, od jednego z nich trzeba ułożyć okablowanie.

Instalacja ma być oparta na multiswitchu.

Oczywiście przeszukałem instalatorów C+, n i „słoneczka”, ale zamiast eksperymentować na każdym z nich, chciałbym Was prosić o pomoc, może zaglądają tu, Ci co „wykończyli” budowane wcześniej domu i mogą na ten temat coś napisać.

Pozdrawiam