emma2008 24.09.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Mogę podać namiary na sprawdzonego cieślę, dekarza i ewentualnie wylewkarza. To chyba jedyni fachowcy, których mogę z czystym sumieniem polecić. Telefony podam na priv, bo niestety nie spytałam się czy mogę zamieścić ich dane na forum internetowym, a nie chcę tego robić bez czyjejś zgody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 24.09.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ja korzystałam z usług P. Krola, ma nawet wątek na tym forum w ogłoszeniach drobnych i nie mam zastrzezeń do jego pracy (montuje tez instalacje centralnego odkurzacza). Dzięki Zaraz poszukam namiarów do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 24.09.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A czy to nie chodzi przypadkiem o ochronę danych osobowych ? Mogę podać namiary na sprawdzonego cieślę, dekarza i ewentualnie wylewkarza. To chyba jedyni fachowcy, których mogę z czystym sumieniem polecić. Telefony podam na priv, bo niestety nie spytałam się czy mogę zamieścić ich dane na forum internetowym, a nie chcę tego robić bez czyjejś zgody. Jeśli są to polecani fachowcy to wątpię ,żeby mieli coś przeciwko podawaniu ich danych Ja praktycznie wszystkie kontakty, zaczynając od kierownika , przez ekipę po dostawców materiałów wziąłem z tego forum. Witam, mam stan surowy w Józefowie, dom Gemini. Poszukuję ekip wykończeniowych: hydraulik, elektryk, tynkarz - na początek, a potem glazurnik - 3 łazienki i cały parter dekarz do dachówki i ekipę do ocieplenia. pozdrawiam Polecam mojego hydraulika i elektryka, namiary wyślę na priv Hej, szukam namiar na speca od pieców (jeśli chodzi o kominkarza - skorzystałem z namiaru od Maewci - dzięki). Ale potrzebuję kogoś to pomoże w dobraniu dobrego komina do pieca na ekogroszek, i ewentualnie zainstaluje potem piec i zrobi instalację (hydraulik ?) Pozdrawiam Kupiliśmy piec c.o. w Karczewie, może oni coś doradzą.... Namiary na priv To ja też poproszę o namiary na hydraulika i piec c.o. Może być nawet na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 25.09.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A czy to nie chodzi przypadkiem o ochronę danych osobowych ? Mogę podać namiary na sprawdzonego cieślę, dekarza i ewentualnie wylewkarza. To chyba jedyni fachowcy, których mogę z czystym sumieniem polecić. Telefony podam na priv, bo niestety nie spytałam się czy mogę zamieścić ich dane na forum internetowym, a nie chcę tego robić bez czyjejś zgody. Jeśli są to polecani fachowcy to wątpię ,żeby mieli coś przeciwko podawaniu ich danych Ja praktycznie wszystkie kontakty, zaczynając od kierownika , przez ekipę po dostawców materiałów wziąłem z tego forum. Witam, mam stan surowy w Józefowie, dom Gemini. Poszukuję ekip wykończeniowych: hydraulik, elektryk, tynkarz - na początek, a potem glazurnik - 3 łazienki i cały parter dekarz do dachówki i ekipę do ocieplenia. pozdrawiam Polecam mojego hydraulika i elektryka, namiary wyślę na priv Hej, szukam namiar na speca od pieców (jeśli chodzi o kominkarza - skorzystałem z namiaru od Maewci - dzięki). Ale potrzebuję kogoś to pomoże w dobraniu dobrego komina do pieca na ekogroszek, i ewentualnie zainstaluje potem piec i zrobi instalację (hydraulik ?) Pozdrawiam Kupiliśmy piec c.o. w Karczewie, może oni coś doradzą.... Namiary na priv To ja też poproszę o namiary na hydraulika i piec c.o. Może być nawet na priv proszę bardzo - na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facy1 25.09.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Czy ma ktoś może info. o sprawdzonym miejscu gdzie można kupić eko-groszek. Czeka mnie pierwszy sezon grzania tym paliwem i nie wiem gzie kupić tak aby był dobry i tani.A może jak by się zebrało kilka osób to cena była by niższa i tańszy transport. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdam7 25.09.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Mam do sprzedania ok. 250 szt. STEMPLI sosnowych dł. 2.5 - 2.8 m w cenie 3 zł za szt. Transport we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 26.09.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 jesli ktos poszukuje wolnej od zaraz ekipy do tynkow tradycyjnych lub ocieplenia to dam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 26.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 jesli ktos poszukuje wolnej od zaraz ekipy do tynkow tradycyjnych lub ocieplenia to dam namiary rozumiem że tylko na priv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 26.09.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 poproszę o namiary na tynki tradycyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AiMiP 29.09.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Madziorkaa!, jakiś czas temu pisałaś,że chcesz sprzedać przyczepkę...czy to jeszcze aktualne?potrzebuję kontenera lub przyczepki dla naszych budujących!Może ktoś chce sprzedać? Pozdrawiam!A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 30.09.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 poproszę o namiary na tynki tradycyjne ale z agregatu - sprawa dosyć pilna! z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emka_EM 01.10.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Było kilka osób zainteresowanych rekuperatorami, czy ktoś sie zdecydował? Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 02.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 oprócz ekipy do tynków wewnętrznych tradycyjnych z agregatu pilnie poszukuję ekipy do tynków zewnętrznych wraz z ociepleniem z materiałem lub bez dobre dusze proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facy1 02.10.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam, Potrzebuję ekipy do układania kostki brukowej – jeszcze na ten rok, możecie kogoś polecić. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 02.10.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 jaki styropian daliście/dajecie na MAXa(29 cm) 14, 12 a może 10 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 02.10.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Planuje 15 cm z akcentem na słowo planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJN 03.10.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam, Poszukuję sprawdzonego instalatora anteny TV naziemnej i anteny satelitarnej z okolicy.Instalacja do wykonania na dwuspadowym dachu, krytym dachówką ceramiczną i raczej nie z drabiny. Do postawienia dwa maszty, od jednego z nich trzeba ułożyć okablowanie. Instalacja ma być oparta na multiswitchu. Oczywiście przeszukałem instalatorów C+, n i „słoneczka”, ale zamiast eksperymentować na każdym z nich, chciałbym Was prosić o pomoc, może zaglądają tu, Ci co „wykończyli” budowane wcześniej domu i mogą na ten temat coś napisać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 05.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 No i ekipa zostawiła mnie na lodzie w mordę !Kominy nie wymurowane, a do tego dach nie odeskowany i nie opapowany. Jak ktoś ma jakiś namiar na ekipę która mogłaby zrobić deskowanie z papowaniem - proszę o cynk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 07.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 czy firma DACHPLUS z Józefowa jest polecana, gdzie kupić najtańsze okna dachowe i inne oraz drzwi garażowe i wejściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facy1 07.10.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Okna dachowe (velux) najtaniej maja w składzie na nadwiślańskiej na przeciwko strzelnicy, a przynajmniej w zeszłym roku tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts