lukaszkw 04.12.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witam mam pytanko o stal budowlaną !!!Gdzie ją kupić najtaniej i w miarę solidnie (chodzi o transport i pewność realizacji) w naszych okolicach tj. Otwocka co polecacie i gdzie sami kupiliście?Może ktos ma jakieś znajmości w tej kwesti chętnie poznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 08.12.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Stal najtaniej wychodzi w Stal Bud-zie w Mińsku Mazowieckim. Nawet dojazd był tańszy niż w okolicznych firmach (100zł).Namiarów na nich nie mam w tej chwili przy sobie ,ale gdzieś już były podawane (chyba nawet w tym wątku). Za heb stalowy wszędzie w okolicy tutaj wołali około 3700 , a tam zapłaciłem 2700 - dokładnie taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 08.12.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Potwierdzam w zeszłym roku tez stal brałem w stal budzie, bez problemu szybko, załatwione na telefon, zapłata na miejscu transport i był około 15 % tanszy niz w okolicach otwocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 15.12.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No widać, że przyszła zima i sezon budowlany sobie leży nawet na forach znikomy ruch w interesie Co do tego STAL BUDU z Minska MAz. dzwoniłem ceny takie sobie chyba chcą wyrwać jeszcze klienta na koniec sezonu i nie mają piorunującej różnicy no a po drugie troche mnie OLALI bo wysłałem im zapytanie cenowe na e-maila minęło dwa tygodnie i nic więc ....... Stal kupiłem w innym miejscu, oczywiście taniej niz w STAL BUD-zie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 18.12.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam, sprzedam około 100 stempli budowlanych o o długościach mniej więcej od 2,9 do 3 m.Mają już nabite poprzeczki - także nic tylko stemplować stropik. Do odbioru w Wólce Mlądzkiej. cena 3,8 / sztukę info tel. 607 159 408 lub na maila. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_k 19.12.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Zakładał ktoś u siebie rekuperacje? Możecie polecić jakąś firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szostak25 22.12.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 WitamPoszukuje sprawdzonej godnej polecenia ekipy budowlanej, która postawi domek w stan surowy.Budowe chcę rozpocząć w przyszłym roku z góry dziękuje za pomoc pozdrawaimi wszystkim życzę udanych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 22.12.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Zakładał ktoś u siebie rekuperacje? Możecie polecić jakąś firmę? My mamy Bartosza - firma LinkAir z Bartyckiej - pełen profesjonalizm - POLECAMY !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldekk03 29.12.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam, Ogłoszenie sprzedam stemple - nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 29.12.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam Poszukuje sprawdzonej godnej polecenia ekipy budowlanej, która postawi domek w stan surowy. Budowe chcę rozpocząć w przyszłym roku z góry dziękuje za pomoc pozdrawaim i wszystkim życzę udanych Świąt Polecam Pana Bogdana Zawadę. Firma "miejscowa" okolice otwocka , pracują w okolicy lub w Warszawie. Dwa lata temu na etapie fudamentów nie bali się przejąć mojej budowy po "tanim dobrym", z którym szybko sie rozstalismy. Budynek wymurowany i przykryty. Mam porównanie ze współpracy z poprzednim "wykonawcą" i dzień do nocy. Firma może nie jest najtańsza ale za to co oferują moim zdaniem naprawdę warto. Narzeka na terminy ale rynek sie uspokaja może sie uda. Idealnie podobno jest tylko w ERze, a ja ze współpracy z Panem Bogdanem jestem bardzo zadowolony. Jeżeli jesteś zainteresowany namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 01.01.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 EURO-DOM S.C. Kocyk & Kotlarski Adres: Polska 45, 08-400 Garwolin, woj. Mazowieckie Kontakt: tel.: 25 6823395, fax: 25 6823395 e-mail: [email protected] tu zamawialiśmy okna, drzwi wejściowe i garażowe - ceny przystępne, nie wiem jeszcze jak montaż bo czekamy na dostawę, ale firma ta została polecona, przez rodzinę, już po montażu u nich okien itp - są zadowoleni NIE POLECAM!!! OKAZAŁO SIĘ, ŻE PANOWIE SĄ NIETERMINOWI, NIEPROFESJONALNI, ZWYCZJNI OSZUŚCI - MOŻE TANI ALE JAKOŚĆ TAKŻE WSPÓPŁPRACY DAJE B.DUŻO DO ŻYCZENIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 01.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 POSZUKUĘ GLAZURNIKA ORAZ EKIPY DO KOMINKA TJ. rozprowadzenia ogrzewania z kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 05.01.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Czy możecie zdradzić ile płacicie za wywóz szamba? Ja płacę 130 zł. za opróżnienie do 10 m3 i mam wrażanie, że to trochę za dużo. Ale może sie mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALA MAJ 05.01.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Kupie garaz blaszany uzywany,jestem z okolic wiazownej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJN 05.01.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Czy możecie zdradzić ile płacicie za wywóz szamba? Ja płacę 130 zł. za opróżnienie do 10 m3 i mam wrażanie, że to trochę za dużo. Ale może sie mylę? 160 – 180 w zależności od firmy. Prośba o numer, chętnie sprawdzę, jaką mi zaproponuje cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 05.01.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 RUBINtel. 602 266 662 Chodzi o okolice Otwocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 05.01.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Czy możecie zdradzić ile płacicie za wywóz szamba? Ja płacę 130 zł. za opróżnienie do 10 m3 i mam wrażanie, że to trochę za dużo. Ale może sie mylę? 160 – 180 w zależności od firmy. Prośba o numer, chętnie sprawdzę, jaką mi zaproponuje cenę. RUBIN tel. 602 266 662 Chodzi o okolice Otwocka, oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekotwock 14.01.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 witam.czy ktoś może polecic kogoś od wylewek.w razie czego mogę polecić dobrego elektryka oraz ekipę od stanu surowego.mam do sprzedania stemple mogę dostarczyć cena 3,5 szt.budowa otwock mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 15.01.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witam, poszukuję dobrej ekipy z okolic Otwocka wykonującej tynki cementowo-wapienne. A czy może ktoś robił tynk metodą cementowo wapienny zaciągnięty gipsem ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart772 15.01.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Misiekotwock - numer do gości od wylewek (miksokret) wysyłam Ci na priva. Osobiście ich jeszcze nie znam, ale robili u dwóch moich sąsiadów i podobno są w porządku. Ja też planuję z nimi robić, ale to dopiero gdzieś w kwietniu-maju. Może ktoś może polecić sprawdzoną ekipę od robienia ocieplenia/elewacji wełną, bo mam z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts