Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa otwocka

cleebz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Stal najtaniej wychodzi w Stal Bud-zie w Mińsku Mazowieckim. Nawet dojazd był tańszy niż w okolicznych firmach (100zł).

Namiarów na nich nie mam w tej chwili przy sobie ,ale gdzieś już były podawane (chyba nawet w tym wątku).

Za heb stalowy wszędzie w okolicy tutaj wołali około 3700 , a tam zapłaciłem 2700 - dokładnie taki sam.

No widać, że przyszła zima i sezon budowlany sobie leży nawet na forach znikomy ruch w interesie

Co do tego STAL BUDU z Minska MAz. dzwoniłem ceny takie sobie chyba chcą wyrwać jeszcze klienta na koniec sezonu i nie mają piorunującej różnicy no a po drugie troche mnie OLALI bo wysłałem im zapytanie cenowe na e-maila minęło dwa tygodnie i nic więc ....... Stal kupiłem w innym miejscu, oczywiście taniej niz w STAL BUD-zie.

Witam

Poszukuje sprawdzonej godnej polecenia ekipy budowlanej, która postawi domek w stan surowy.

Budowe chcę rozpocząć w przyszłym roku

z góry dziękuje za pomoc

pozdrawaim

i wszystkim życzę udanych Świąt

Polecam Pana Bogdana Zawadę. Firma "miejscowa" okolice otwocka , pracują w okolicy lub w Warszawie. Dwa lata temu na etapie fudamentów nie bali się przejąć mojej budowy po "tanim dobrym", z którym szybko sie rozstalismy. Budynek wymurowany i przykryty. Mam porównanie ze współpracy z poprzednim "wykonawcą" i dzień do nocy. Firma może nie jest najtańsza ale za to co oferują moim zdaniem naprawdę warto. Narzeka na terminy ale rynek sie uspokaja może sie uda. Idealnie podobno jest tylko w ERze, a ja ze współpracy z Panem Bogdanem jestem bardzo zadowolony. Jeżeli jesteś zainteresowany namiary na priv.

EURO-DOM S.C. Kocyk & Kotlarski

Adres: Polska 45, 08-400 Garwolin, woj. Mazowieckie

Kontakt: tel.: 25 6823395, fax: 25 6823395

e-mail: [email protected]

tu zamawialiśmy okna, drzwi wejściowe i garażowe - ceny przystępne, nie wiem jeszcze jak montaż bo czekamy na dostawę, ale firma ta została polecona, przez rodzinę, już po montażu u nich okien itp - są zadowoleni :)

NIE POLECAM!!!

OKAZAŁO SIĘ, ŻE PANOWIE SĄ NIETERMINOWI, NIEPROFESJONALNI, ZWYCZJNI OSZUŚCI - MOŻE TANI ALE JAKOŚĆ TAKŻE WSPÓPŁPRACY DAJE B.DUŻO DO ŻYCZENIA.

Czy możecie zdradzić ile płacicie za wywóz szamba? Ja płacę 130 zł. za opróżnienie do 10 m3 i mam wrażanie, że to trochę za dużo. Ale może sie mylę?

160 – 180 w zależności od firmy.

Prośba o numer, chętnie sprawdzę, jaką mi zaproponuje cenę.

RUBIN

tel. 602 266 662

Chodzi o okolice Otwocka, oczywiscie

• 2 weeks później...

Misiekotwock - numer do gości od wylewek (miksokret) wysyłam Ci na priva. Osobiście ich jeszcze nie znam, ale robili u dwóch moich sąsiadów i podobno są w porządku. Ja też planuję z nimi robić, ale to dopiero gdzieś w kwietniu-maju.

Może ktoś może polecić sprawdzoną ekipę od robienia ocieplenia/elewacji wełną, bo mam z tym problem.