libran79 14.02.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Polecam usługi szklarskie, które oferuje pan Wiesław Sobecki. Wpisuję się tutaj bo ten pan jest z Otwocka. Ja buduję 40km w stronę Lublina, ale jedyny dobry szkalrz w naszym mieście wziął i niestety umarł.Dzisiaj pan Sobecki zakładał mi w domu lustra, jestem bardzo zadowolona. dokładnie, terminowo i sympatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alan80 15.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Informacja dla tych co szukają więźby dachowej, tanio i solidnie - Skład Drewna przy Trasie Warszawa-Lublin,10 km od Otwocka, Michał Stefanowski 602 117 340. Brałem od nich w zeszłym roku, byłem bardzo zadowolony. I ceny mieli najniższe, bo obieździłem wszystkich do okoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szostak25 16.02.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 poszukuje firm, sklepów, które sprzedają przydomowe oczyszczalnie ścieków w dobrych cenach oraz jakiej firmy wybalibyście dla siebiepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 16.02.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A gdzie w naszych okolicach braliście beton na głównie na fundament B26 Jakie firmy polecacie i co sądzicie o betoniarni z Jatnego firmy chyba REDEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekotwock 16.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 poszukuje firm, sklepów, które sprzedają przydomowe oczyszczalnie ścieków w dobrych cenach oraz jakiej firmy wybalibyście dla siebie pozdrawiamja wybrałem sotralentz-oczyszczalnia drenażowa.zbiornik,rury i studzienki kupowałem w radomiu.mieli najlepszą cene ogłaszali się na allegro.jak będzie poterzeba służe kontaktem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekotwock 16.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A gdzie w naszych okolicach braliście beton na głównie na fundament B26 Jakie firmy polecacie i co sądzicie o betoniarni z Jatnego firmy chyba REDEKredek godny polecenia.ja brałem od nich na ławy,chudziaka a potem na strop.za każdym razem bezproblemowo.raz zabrakło mi 3 m3 bo żle wyliczyłem to dowieżli w ciągu 40 min a była już 18 godzina.polecam firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyborek74 16.02.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A gdzie w naszych okolicach braliście beton na głównie na fundament B26 Jakie firmy polecacie i co sądzicie o betoniarni z Jatnego firmy chyba REDEKredek godny polecenia.ja brałem od nich na ławy,chudziaka a potem na strop.za każdym razem bezproblemowo.raz zabrakło mi 3 m3 bo żle wyliczyłem to dowieżli w ciągu 40 min a była już 18 godzina.polecam firme też polecam Redka oprócz betonu kupowaliśmy od nich bloczki na fundamenty - również OK, chociaz podobno niektórzy widzieli lepsze, ale raczej nie za taką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 17.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Informacja dla tych co szukają więźby dachowej, tanio i solidnie - Skład Drewna przy Trasie Warszawa-Lublin,10 km od Otwocka, Michał Stefanowski 602 117 340. Brałem od nich w zeszłym roku, byłem bardzo zadowolony. I ceny mieli najniższe, bo obieździłem wszystkich do okoła Rzeczywiście musza być niesamowici, skoro na ogólną liczbę trzech swoich postów na forum, we wszystkich trzech ich polecasz. No ale oczywiści mogę sie mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateush 17.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Informacja dla tych co szukają więźby dachowej, tanio i solidnie - Skład Drewna przy Trasie Warszawa-Lublin,10 km od Otwocka, Michał Stefanowski 602 117 340. Brałem od nich w zeszłym roku, byłem bardzo zadowolony. I ceny mieli najniższe, bo obieździłem wszystkich do okoła Nie wiem czy to ten w okolicach Ostrów-Ostrowik, ale jeśli tak to z ceną pograł nieładnie w moim przypadku - podał jedną a potem zmienił zdanie. Kupiłem gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nax 17.02.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Informacja dla tych co szukają więźby dachowej, tanio i solidnie - Skład Drewna przy Trasie Warszawa-Lublin,10 km od Otwocka, Michał Stefanowski 602 117 340. Brałem od nich w zeszłym roku, byłem bardzo zadowolony. I ceny mieli najniższe, bo obieździłem wszystkich do okoła Nie wiem czy to ten w okolicach Ostrów-Ostrowik, ale jeśli tak to z ceną pograł nieładnie w moim przypadku - podał jedną a potem zmienił zdanie. Kupiłem gdzie indziej. Dokładnie miałem to samo.Wczoraj dosłownie dzwoniłem w cenie desek i koleś mówił że 480 m3 z dowozem 10 km.Dziś pojechałem płacić a tu już 500 i 40 za dowóz.Firma Sledziewscy czy jakoś tak.Nie polecam.Dziś po zakupie zasięgnąłem języka o tej firmię i podobno to ich stały numer,że przez telefon podają niższą cenę,a na miejscu już co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 18.02.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 "alan80" w odniesieniu do pozostałych forumowiczów miał najzwyczajniej w świecie szczęście. W tym kontekście przestaje się dziwić, że we wszystkich swoich postach na forum poleca Skład Drewna przy Trasie Warszawa-Lublin,10 km od Otwocka, Michał Stefanowski 602 117 340. To szczeście było tak duże że od 2008r. nie może o nim zapomnieć i piszę tylko o tym. Pewnie inni dostawcy, wykonawcy nie byli tak perfekcyjni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 18.02.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Albo jest po prostu właścicielem tego składu drewna. A skoro już tak naciskacie na ten skład drewna, gdzie sami braliście i co polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 18.02.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja brałem w miejscowości Augustówka k. Pilawy ale własciciel ma identyczną przypadłosć jak opisywany tu skład. Po przekazaniu wykazu, uzgodnieniu ceny i wpłaceniu zaliczki i przed samym odbiorem o ponad 10 % podniósł wartosć zamówienia. Towar został zapłacony i odebrany ale "niesmak" i sposób załatwienia sprawy pozostał. Dlatego NIE POLECAM WYKONAWCY. Wcześniej zastanawiałem sie nad sprowadzeniem całego transportu ze świetokrzyskiego. Cena była kusząca. W grupie halinowskiej i sulejowskiej robi tak wiele osób. Proponuje popytać tam o sprawdzony tartak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 18.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 PILNIE sprzedam barakowóz - tanio - razem ze skrzynką + kabel do prowizorki. W środku rozprowadzona inst. elektryczna.Odbiór - Józefów, szczególy na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djedgar 18.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Czy moze ktos polecic solidna ekipe do wykonania elewacji (tynku zewnetrznego)Jakie Wam wychodzily ceny z m ? Dzieki,djedgar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 19.02.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 co do budowlanki polecam inwestrut czy macie kogoś w okolicy od schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 20.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Szukam wykonawcy do barierki z kwasówki z poręczą drewnianą... Polecacie kogoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 20.02.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 co do budowlanki polecam inwestrut czy macie kogoś w okolicy od schodów? schody - polecam GAMAX z Józefowa, mają swoja stronę http://www.gamax.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 20.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 schody - polecam GAMAX z Józefowa, mają swoja stronę http://www.gamax.com.pl dzięki bardzo, zaraz ich sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts