Weronika.K 19.08.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja podobnie jak jerrry potrzebuje namiarów na ekipe, która kryje dachy ceramiką w okolicy. Proszę o sprawdzone ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szostak25 20.08.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Potrzebuje żwiru do zalania nadprożygdzie można tanio kupić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 20.08.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Potrzebuje żwiru do zalania nadproży gdzie można tanio kupić? pozdrawiam Lepiej kup sobie gotowe nadproża, ja na cały dom ok 25 sztuk różne wymiary dałem coś około 500zł a tona głupiego żwirku kosztuje 400zł bo na słupy musiałem to cudo nabyć. A jak koniecznie chcesz żwir to ma to w Pogorzeli Warszawskiej Piotr SKOCZEK - układanie kostki brukowej 507-067-238 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szostak25 20.08.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 dziękistrasznie drogo 400 zł za tonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bohu 21.08.2009 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Czołem, Ja za żwir płaciłem 100 PLN za tonę plus 200 za transport. Jak masz ochotę, podam Ci namiar na priv, firma jest z Józefowa. Mam długie nadproża i 4 słupki do zalania. Majster polecił mi kupić 7 ton. Choć te 7 ton to niepozorna górka Nadproża wylewane mają tę zaletę, że można dowolnie dopasować ich wysokość do wysokości sąsiednich cegieł/pustaków. Z tego co wiem, to nadproża prefabrykowane też trzeba zalewać betonem. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena999 21.08.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 witam i znowu proszę o namiary na:1. dekarza - robota bardzo duża od zaraz z materiałem 2 dachy kopertowe łącznie 500m22. przęsła ogrodzeniowe, 4 balkony + brama kute z wykonaniem3. drzwi wejściowe z łukiem z atestem antywłamaniowym - pilnie jednocześnie dziękuję za namiary na elektryka i hydraulika maewciadom w Józefowienamiar na sztukaterie http://www.sztukaterie-roban.eu można obejrzeć na żywo dom koło placu zabaw i basenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena999 21.08.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 przełom października/listopada będę chciała sprzedać barak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena999 21.08.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 i jeszcze szukam do wylewek ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Weronika.K 21.08.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 hej kochani,czy ktoś może mi powiedzieć ile obecnie kosztuje wywrotka piachu /zwykłego do zasypania fundamentów/?dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.sek 23.08.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 już wybrałem architekta z Wawra, mam nadzieję, że będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hannal 23.08.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
super mario 23.08.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam wszystkich Czytam od dłuższego czasu to forum ( odkąd zacząłem załatwianie całej tej papierkowej gmatwaniny- listopad 2008) i przyznam szczerze, że to świetna sprawa... U schyłku papierkowej roboty czas pomyśleć poważnie i wziąć się za poważniejsze rzeczy. W przyszłym roku planuję postawić stan surowy i przed końcem tego zalać fundamenty (o ile czas pozwoli). W związku z tym czas poszukać ekipy budowlanej. Stąd moja prośba o namiary na sprawdzoną ekipę, która robi za rozsądne pieniądze. Czytając to forum wiele było zapytań o ekipy ale namiarów jako takich nie znalazłem. Wdzięczny za pomoc budujący w Woli Duckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaW 23.08.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Mam do odsprzedania 3 palety pustaka szarego 24x24x59, tanio. Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt. Moja budowa mieści się w Otwocku-Jabłonnej Pozdrawiam, Agnieszka NIEAKTUALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaW 23.08.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam, poszukuje sprawdzonego kierownika budowy, takiego który wpadnie, sprawdzi, doradzi. Niekoniecznie z codziennymi wizytami na budowie. Hej, Jeśli temat jest nadal aktualny moge polecić mojego kierownika: p. Szczepański, tel. 694 84 84 65 Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam, szukam kogoś kto zrobi kominek, możecie kogoś polecić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 24.08.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam,przyłączam się do prośby Tosinka.Chcę zrobić kominek z płaszczem wodnym.Szukam wykonawcy kompleksowego: podłączenie + obudowa.Podeślijcie proszę namiary na kogoś "w porządku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochal 25.08.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Chciałem się tylko pochwalić, żę właśnie decyzja na budowę domu stała się prawomocna! Aż się boję jak to wszystko ruszy. Jak to będzie A tak poza tym pytanko: czy prowizorkę budowlaną (zasilanie) mogę postawić przed objęciem budowy przez kierownika budowy i złoszeniem do urzędu rozpoczęcia prac? Jak to jest z prawem? Z tego co wiem przed zgłoszeniem rozpoczęcia budowy nic nie mogę ruszać na placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 27.08.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Chciałem się tylko pochwalić, żę właśnie decyzja na budowę domu stała się prawomocna! Aż się boję jak to wszystko ruszy. Jak to będzie A tak poza tym pytanko: czy prowizorkę budowlaną (zasilanie) mogę postawić przed objęciem budowy przez kierownika budowy i złoszeniem do urzędu rozpoczęcia prac? Jak to jest z prawem? Z tego co wiem przed zgłoszeniem rozpoczęcia budowy nic nie mogę ruszać na placu. Nie musisz mieć w ogóle pozwolenia na budowę aby postawić prowizorkę elektryczną! Ja prąd miałem jakieś 4 miesiące przed wydaniem pozwolenia na budowę i jest to jak najbardziej zgodne z prawem..... zapytaj w elektrowni... PS Życzę powodzenia przy budowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 28.08.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 mam kominek z plaszczem wodnym namiary na fachowców wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszotwock 02.09.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam, Mam do sprzedania styropian elewacyjny EPS 70 GR 12 ŚCIANA ELEWACJA FASADA !!! Cena 25 zł za paczkę - łącznie ok. 40-50 paczek. MOŻLIWY JEDYNIE ODBIÓR OSOBISTY W MIEJSCOWOŚCI KARCZEW !!! CENA DOTYCZY JEDNEJ PACZKI - DLA MNIEJ SPOSTRZEGAWCZYCH !!! Kontakt telefoniczny - 0505140640Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts