maciekp 27.03.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam, Czy ktoś może polecić mi kierownika budowy (regularny nadzór nad budową). Start budowy: połowa maja.Miejsce: Wawer, Aleksandrów pozdrawiam,Maciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andibart 28.03.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam, Poszukuję ekipy zainteresowanej wybudowaniem stanu surowego - Malcanów, gm. Wiązowna. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Jeżeli ktoś budował w okolicy i może polecić sprawdzoną ekipę - będę wdzięczny za kontakt pozdrawiam, A. Numer telefonu przesłałem na priv. Andibart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitek 29.03.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witamposzukuję sprawdzonego i taniego dostawcy TERIVY z okolic Otwocka, może możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 31.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Słuchajcie pilnie poszukuje jakiejś firmy z drzwiami zewnętrznymi w naszej okolicy lub Warszawie gdzie można kupić coś solidnego do około 4000zł i jest w czym wybrać i obejrzeć na miejscu. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 01.04.2010 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Żeby śmiały się pisanki, uśmiechały się baranki, mokry Śmigus zraszał skronie, dużo szczęścia sypiąc w dłonie z okazji Świąt Wielkanocnych Smacznego jajka i mokrego dyngusa życzy Achajka http://jaemigrantka.blox.pl/resource/Easter_gif.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viomar 05.04.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam,zaczynamy budowę na wiosnę i poszukujemy dobrej i sprawdzonej ekipy budowlanej. Czy mogę prosić o namiary na ekipę, którą polecasz? Pozdrawiam i czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochal 11.04.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam poszukuję sprawdzonego i taniego dostawcy TERIVY z okolic Otwocka, może możecie kogoś polecić? Ja trochę szukałem i z tego co mogę powiedzieć to nie można jednoznaczie określić, który jest najtańszy. Wszystko zależy od długości belek jakie potrzebujesz. U jednych tańsze były krótsze ale za to doższe długie. Albo tańsze belki a droższe pustaki. Poza tym niektóre firmy dłuższe belki robią ale tylko na zamówienie i za to też trzeba dopłacić. Trzeba zebrać ceny wszystkich elementów z zamówienia i przeliczyć. Mi najtaniej wyszło kupując w firmie STROPEX z Wólki Kosowskiej. Nie było problemu z transportem (budowa Józefów). Tel. (22) 756 11 75; 601 359 763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochal 11.04.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ponawiam temat ziemi.Przyjmę CZYSTĄ ziemię z budowy.Józefów tel. 505 477 119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 12.04.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam,sprzedam 3 beczki 200L - 2 platikowe, 1 netalowa.Odbiór Otwock Jabłonna. W przypadku zakupu wszystkich na terenie Otwocka dowiozę.Cena 25zł/szttel 665-391-267 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Phili 12.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Po budowie w Wiązownie:Przyczepa campingowa 5-osobowa TABBERT 4500rok produkcji 1979bez możliwości rejestracji; tylko na działkę, budowę.Ogrzewanie gazowe, kuchenka gazowa, lodówkaCena 4 tys.PLNtel: (0) 601 34 29 37 http://www.akerman.pl/images/przyczepa.jpg http://www.akerman.pl/images/przyczepa1.jpg http://www.akerman.pl/images/przyczepa2.jpg http://www.akerman.pl/images/przyczepa3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaW 14.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam serdecznie, Sprzedam garaż blaszany, tanio Odbiór własny Otwock-Jabłonna. Zainteresowanych proszę o kontakt: 601 300 917 Pozdrawiam, Agnieszka OGŁOSZENIE JUŻ NIEAKTUALNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochal 15.04.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam!Ma ktoś może takowe u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 15.04.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Widziałam dąb wędzony w formie mozaiki przemysłowej olejowanej w Domotece bodajże. Jest to podłoga sklepu (w BlueCity też mają). Desek nie widziałam, podejrzewam, że też bardzo ładne. Jedno zastrzeżenie: jak każda bardzo ciemna podloga wymaga mnóóóóstwo światła. Znajomi mają ciemną podłogę w salonie w domu na leśnej działce i chcą wymieniać na jasną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon77 20.04.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 DO SPRZEDANIA :ok. 180-200 szt. stempli budowlanych o dł. 2,70-3,10. Paleta (nienapoczęta) maxa markowicze 28,8Pół palety pustaków stropowych Stropexu 12-komorowychOdbiór własny, cena do uzgodnienia.Info na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.W. 21.04.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam,Zamierzam w tym roku rozpoczać budowę w Otwocku (SSO). Czy ktoś z szanownych Forumowiczów może polecić mi dobrego kierownika budowy (zależy mi na jego zaangażowaniu) z Otwocka lub okolic oraz sprawdzoną ekipę budowlaną? Dzięki i pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agga1 22.04.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Kierownik budowy z Otwocka, budowa w Malcanowie, za całą budowę 3500 płatne jednorazowo po usłudze dekarzy. Budowa monitorowana dość solidnie przez kierbuda od momentu wytyczenia przez geodetę, po wypłaceniu kasy nie uchyla się od dalszego monitorowania np. zainstalowanie okien, drzwi zewnętrznych, instalacje. Czy mozesz podac namiary na tego kierownika budowy? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.04.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam, poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania ogrodzenia (cokół i słupki metalowe), ok. 90m.Będę wdzięczna za wszelkie namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 23.04.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Poszukuje namiarów na dobrego zduna, może ktoś z forumowiczów zna osobę która buduje piece. Z góry dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wadak 23.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam, Buduję dom w Otwocku więc chyba to właściwa grupa dla mnie Poszukuję wykonawcy do wykonania drobnych robót: - Wykonanie schodów wejściowych - Wykonanie obróbek blacharskich balkonów. Czy znacie sprawdzoną ekipę która mogłaby wykonać takie prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wadak 23.04.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ja za wykonanie 18mb przyłącza do budynku, szafkę Z-1 i dwa punkty gazowe w budynku zapłaciłem 1700zł. Jeszcze będę musiał zapłacić za wytyczenie i inwentaryzację geodezyjną 600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts