mpudlo 04.07.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Koledzy i Koleżanki, bardzo chętnie sprzedam deseczki na łaty albo kontrłaty. Zapewne na jeden dach by się ich uzbierało. Cena atrakcyjna. Strasznie mi przeszkadzają w uprzątnięciu podwórka, a szkoda by ich było ciąć na opał... Mam też do sprzedania - również przeszkadzającą - bramę na czas budowy. Metalowa, pomalowana, połówki po 2.5 m, solidne dwa słupki. Cena do uzgodnienia. Zainteresowanych zapraszam do oglądania desek i bramy w Dębe Wielkie. pozdro,mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 09.07.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 hej mam blaszak 3x5 w Sulejówku, skończyliśmy właśnie budowę więc oddam w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna6007 13.07.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 sprzedam stemple ok. 100-150 szt po 2,50 zł/szt tel. 0500-118-215 Otwock odbiór własnym transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kempess74 19.07.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 witam czy możesz podpowiedziec coś w sprawie tej adaptacji? - głównie chodzi o namiar na solidnego architekta proszę o odpowiedź 3maj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kempess74 19.07.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 i jeszcze jedno poszukuję jeszcze solidnego studniarza z okolic do wykonania studni głębinowej w m. Wiązowna. może ktoś zna i może polecic. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickob 20.07.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam. Poszukuję dobrego materiału do zasypania fundamentów tzw. podsypki. Może ktoś zasypywał ostatnio w naszej okolicy i może podzielić się telefonem i ewentualną ceną za tego typu materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JasiuB 23.07.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Witam, kupię stemple o dł. 3m - 250 sztuk. Tel. 607 507 463 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 24.07.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Mam do sprzedania deski pozostałe po budowie. Jest tego sporo, większość nie była nigdy używana. Są o wiele szersze niż te, które można kupić na składach budowlanych, długość ponad 3 mb. Jest tego sporo, myślę, że ponad 6 m3. Deski zostały ściągnięte razem z drewnem na więźbę z gór. Deski zostały ułożone na przekładkę i przykryte, wiec na pewno nie są poskręcane. Odbiór - Józefów Michalin. Zainteresowanych zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochal 27.07.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Poszukiwane ekipy:- elewacja + podbitka- docieplenia poddaszy.- studnie głębinowe. Proszę o namiary na maila lub na numer tel 505 477 119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merlinek 28.07.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Mam do sprzedania ok. 100 stempli budowlanych, o długości od 2.8 do 3 m.A także ok. 1 m wapna gaszonego, b. dobrej jakości, znacznie poniżej ceny rynkowej.504 837 422 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 03.08.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Szanowni Sąsiedzi, chciałem wszystkich serdecznie zaprosić do korzystania z wypożyczalni pomiarowego sprzętu budowlanego. Mam nadzieję, że jest to ciekawa inicjatywa, pozwalająca za nieduże pieniążki wykonać samodzielnie dużą część prac pomiarowych, za którą w normalnych warunkach trzeba słono płacić geodetom lub innym specjalistom branżowym. Do końca września na hasło "mierzymy.pl" przy wypożyczeniu dowolnego urządzenia na co najmniej 3 dni otrzymacie Państwo specjalny upominek. Szczegóły działania wypożyczalni i oferta sprzętu pomiarowego. Życząc miłego dnia, pozdrawiamMarek Pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek74 03.08.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Odradzam ekipę rodzinną cieśli Michała Pogody z okolic Łaskarzewa. Piją na budowie, są niedokładni, na zwrócenie uwagi reagują krzykiem a nawet groźbami. Na Ich plus że są słowni i od rana są na budowie ale to trochę za mało. Nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chatte 05.08.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Kochani, wprawdzie to nie temat budowlany, ale próbuję i tutaj: Otóż 25 lipca 2010 r. , w niedzielę ok godz.17 zwiał z ogrodzonej dzialki niewychodzacy młody kocurek. Szukam go juz od 10 dni bez rezultatu.zdarzenie miało miejsce w rejonie ul. ks.Malinowskiego w Józefowie, blisko granicy z Warszawą.Kot ma 2 lata, jest biały, ma szary grzbiet, ogon długi, czarny w jasne paski. Ważne - oczy ma NIEBIESKIE.Rasa - polska, dachowa.Kot jest pełnoprawnym samcem, inaczej - nie jest kastrowany. Link do wątka na forum kociarzy:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=114887&hilit=zagin%C4%85%C5%82+kot Ktokolwiek wie cos od losie koteczka - dobrym czy nie, prosze o wiadomość na pw.Wklejam też ten post na forum Warszawy-Wawer. Będę wdzięczna za każdą informację. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochal 06.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Szukam ekip do ocieplenia poddasza, płyta GK.Rozpoczęcie prac w najbliższch tygodniach.kontakt na maila, forum lub lub telefonicznie: 505 477 119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markii 06.08.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Czy ktoś kupował ostatnio bloczki betonowe w okolicach Otwocka, Góry Kalwarii, Garwolina ? Jaka jest aktulna cena ? Mi u Redka w Jatnem zaoferowano ostatnio cenę 2,69 PLN brutto Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bohu 11.08.2010 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam, Czy ktoś z Was przerabiał temat nadania numeru domu i odbioru budynku w Otwocku i mógłby podpowiedzieć jakie dokumenty i gdzie należy złożyć? Czy nadanie numeru budynku można uzyskać wcześniej przed odbiorem budynku czy też jest on nadawany po odbiorze? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bohu 11.08.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Czy ktoś kupował ostatnio bloczki betonowe w okolicach Otwocka, Góry Kalwarii, Garwolina ? Jaka jest aktulna cena ? Mi u Redka w Jatnem zaoferowano ostatnio cenę 2,69 PLN brutto Pozdrawiam Witam, Mi w ubiegłym roku Redek zaproponował cenę 2.62 PLN brutto więc widać podwyżka była nieznaczna. Przyznam, że jakość bloczków od Redka jest niezła. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 11.08.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam, Mi w ubiegłym roku Redek zaproponował cenę 2.62 PLN brutto więc widać podwyżka była nieznaczna. Przyznam, że jakość bloczków od Redka jest niezła. Pozdrawiam Piotrek ja płaciłem 2,90 z transportem za bloczki certusa B20 czyli najlepsze na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 11.08.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 ja płaciłem 2,90 z transportem za bloczki certusa B20 czyli najlepsze na rynku oczywiscie jakosc tych bloczkow jest najlepsza na rynku i zadne wynalazki spod radomia sie do nich nie umywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 12.08.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 oczywiscie jakosc tych bloczkow jest najlepsza na rynku i zadne wynalazki spod radomia sie do nich nie umywaja 1. Co to znaczy "jakość najlepsza na rynku"? 2. W jaki sposób sprawdziłeś/- łaś, tę jakość, za którą dopłacasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts