lukasz.sokol 13.07.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Tu się nie zgodzę. To trzeba wywieźć! Nie wolno nawozić ziemi ludzkimi odchodami!!! Ale nam się temat zrobił To może ktoś użytkujący drewniany wc opowie jak go opróżnia A może czeka aż wkład się sam zutylizuje (zgazuje i odparuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.07.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Widzę adk, że perfekcyjnie przygotowujesz się do rozpoczęcia budowy, tak jest najlepiej, bo najwięcej kasy leci właśnie z takiego doraźnego działania, bo coś potrzebne na wczoraj. Ja z powodu braku czasu zawsze oszacowuję proporcje cena-korzyść. Natomiast przy drogich rzeczach typu beton, pustaki, piach czy izolacje robię kilka wycen i negocjuję do upadłego Przyjdę na szkolenie bo z negocjacji to ja słaba jestem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.07.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 a zapraszam, zapraszam, na budowę też Sąsiadko chociaż na razie to za bardzo nie ma co oglądać. Po tych deszczach mam bajoro w miejscu, gdzie będzie taras. Czekam, aż moi Górale przyjadą i wypompują albo się wkurzę i sama to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 19.07.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Wiem, też o tym myślałam ale nie bardzo wyobrażam sobie samodzielne opróżnianie tego przybytku. Firmy wynajmujące po prostu wymieniają taki wkład na czysty, zabierają pełny. Porównując koszty brałam też pod uwagę problemy wynikające z użytkowania. Dlatego wybrałam wynajem. Bami, a możesz podać namiary na tę firmę od toi-toi, której chce się dojeżdżać do Wiązowny? F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 19.07.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Powiedzcie też skąd braliście stal do fundamentów? F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.07.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Bami, a możesz podać namiary na tę firmę od toi-toi, której chce się dojeżdżać do Wiązowny? F. WC chatka - na pewno się wygoogluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.07.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Powiedzcie też skąd braliście stal do fundamentów? F. Ja akurat kupowałam w Przemarze w Wiązownie, bo wtedy mieli w dobrych cenach. ale tam generalnie nie jest tanio, natomiast serwis jest super - przyjeżdżają na każde zawołanie. Jeżeli chcesz, podam Ci na priv jeszcze kilka kontaktów do składów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 19.07.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Powiedzcie też skąd braliście stal do fundamentów? F. Jak otrzyma Pani ofertę z Przemaru to zapraszam do kontaktu. Możemy zaproponować taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agga1 19.07.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Zgadzam się z bami. Ja nie chcę dziury w ziemi. Mamy taki niestety przy domu, dziadek nie pozwala usunąć. Po prostu poczytałam, że taki wc może opróżniać "szambiara". Umyć kibelek to i ja mogę, taniej wyjdzie. Myślę, że będzie można rzadziej niż raz na miesiąc opróżniać, do tego można kupić jakieś środki chemiczne p/smrodkowe. Podczas zimy nie będzie używany, bo na budowie nikogo nie będzie. Zależy czy Wykonawca podtrzyma zdanie, że odkupi to ode mnie - bo propozycja wyszła od niego, jak zaczęłam jęczeć jaki ten wynajem drogi . Ale w razie czego może ktoś z FM odkupi . No to ja sie pochwale swoim pomyslem - mamy drewniana sławojke, a w srodku jest normalna muszla WC, podłączona do bieżącej wody i kanalizacji. (bo w Józefowie mamy już wodę i kanaalizację) Koszt: uzywna sławojka - 50 pln, stary kibelek za darmo i podłączenie też , bo zrobił mi to teść hydraulik. Jedyny koszt to opłata za zużyta wode i ścieki. Ten pomysl podpatrzyłam na działce rekreacyjnej znajomych na Mazurach - tam mieli po prostu wykopane szambo i podciągniętą wodę z własnej studni i wszystko pięknie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 20.07.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ja akurat kupowałam w Przemarze w Wiązownie, bo wtedy mieli w dobrych cenach. ale tam generalnie nie jest tanio, natomiast serwis jest super - przyjeżdżają na każde zawołanie. Jeżeli chcesz, podam Ci na priv jeszcze kilka kontaktów do składów. Bami, oczywiście, że chętnie skorzystam. [email protected] F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia28 20.07.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Szukam namiarów na firme robiaca kuchnie w normalnych pieniążkach i solidnie:) Mam swoją wizję ale potrzebuje porady fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 22.07.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Witam poszukuje namiaru na architekta ktory zrobi adaptacje projektu +kilka poprawek za rozsadne pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 22.07.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Szukam namiarów na firme robiaca kuchnie w normalnych pieniążkach i solidnie:) Mam swoją wizję ale potrzebuje porady fachowca anusia28 jak chcesz to moge ci podac namiar do osoby ktora wykonuje meble kuchenne zabudowy itd.(z okolic Wiazowny za rozsadne ceny) jest solidna i zna sie na zeczy gorzej z terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 22.07.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Witam poszukuje namiaru na architekta ktory zrobi adaptacje projektu +kilka poprawek za rozsadne pieniadze Zapraszam na http://www.profihouse.pl Rok temu robiliśmy adaptacje dwóch domków z Duchnowa z przeprowadzeniem wszystkich formalności. Aktualnie te domki budujemy pod klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia28 23.07.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 anusia28 jak chcesz to moge ci podac namiar do osoby ktora wykonuje meble kuchenne zabudowy itd.(z okolic Wiazowny za rozsadne ceny) jest solidna i zna sie na zeczy gorzej z terminami Neo 83 proszę o namiary jeśli możesz Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia28 23.07.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Zapraszam na http://www.profihouse.pl Rok temu robiliśmy adaptacje dwóch domków z Duchnowa z przeprowadzeniem wszystkich formalności. Aktualnie te domki budujemy pod klucz. Architekt z Celestynowa P Ania 784 914 921 my jestesmy zadowoleni ze zmian jakie nam naniosła do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 25.07.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Neo 83 proszę o namiary jeśli możesz Dzięki:) własnie wysłalem ci nr na skrzynke:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domaracuch 28.07.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam, Mam pytanie do Szanownych forumowiczów gdzie w Otwocku lub okolicach dostanę drewno strugane suszone. Interesuje mnie zakup kantówki 5x10 cm. DziękiDomaracuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolo123 28.07.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam sprzedam stemple budowlane grube 5 zł szt odbiór warszawa rembertów ok 200 sztuk. odbiór we własnym zakresie. zapraszam gsm.664902574 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolo123 28.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam sprzedam stemple budowlane grube 5 zł szt odbiór warszawa rembertów ok 200 sztuk. odbiór we własnym zakresie. zapraszam gsm.664902574 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts